folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kuzu Göbeği Mantarı İhracatı İçin

Kuzu Göbeği Mantarı İhracatı İçin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Aslinda Truf uretebilsek, zengin olurduk fransada :)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Tr%C3%BCf_mantar%C4%B1

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

hacı bizim oralarada olur 3-4 kilo kadar çıkarabilirim ama baharı beklemen lazım...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhost
    byhost's avatar
    Erkek
    SpArK bunu yazdı

Aslinda Truf uretebilsek, zengin olurduk fransada :)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Tr%C3%BCf_mantar%C4%B1

Ustam Turkiyede 2 firma var fidan satisi yapip truf ciftligi kurma calismasi yapan

onlarda yazlik truf icin corum ve denizlide calisma yaptilar ama bu konuda cok bilgi olmadigi icin elimizde

neler yapmamiz gerektigi arsa ozellikleri ve diger kriterleri tam olarak bilmiyoruz bu isi yapan universite  profesor une attigim maile

gelen karsilik hic beklemedigim sekildeydi  sadece ph degeri 7.8 ve hic agac ekilmemis biryer olmasi lazimmis onceden halbuki cok daha farkli asamalari var.

birde cok sabirli olmak lazim ilk hasilat ortalama 6 -10 sene arasinda oluyor 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhost
    byhost's avatar
    Erkek
    serhat8102 bunu yazdı

hacı bizim oralarada olur 3-4 kilo kadar çıkarabilirim ama baharı beklemen lazım...

Bu aralar elinde kurutulmus olarak satan varsa iletisime gecebilirsin

2014 sezonunda gelir toplu alim yapariz diger mantarlar hakkinda da bilgilendirme yaparim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sinerji61
    Sinerji61's avatar
    Erkek

bi araştırayım eğer bulursam yazıcam 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Moruk bu en iyi kastamonu bülgesin de çıkıyor ama vermiş olduğun fiyat tr fiyatı ile aynı ve toplama da en fazla bir poşet çıkıyormuş. tosya da gördüm bunu araştırır dönerim sana ve her sezon 1 defa çıkan bir ürün sanırım.

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

ahahah tez konum lan bu:D o belirttiğin fiyat aralığı kurutulmuşları için geçerli hocam.  yaş olanların fiyatları 30lira civarında. bu mevsimde pek bulamazsınız bunlardan. nisan fln olurlar. ayrıca yanmış ormanlarda yangından hemen sonrada cıkarlar. üretimi ile ilgili tez yazıyorum birkaç yıla üretim yapma gibi bi planımda var^^

imza
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Bana bulun ben kilo fiyatına 500tl veriyorum hemde peşin nasıl olsa yurt dışına onu çok rahat pazarlıksız 2,000 tl den satarım :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhost
    byhost's avatar
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı

ahahah tez konum lan bu:D o belirttiğin fiyat aralığı kurutulmuşları için geçerli hocam.  yaş olanların fiyatları 30lira civarında. bu mevsimde pek bulamazsınız bunlardan. nisan fln olurlar. ayrıca yanmış ormanlarda yangından hemen sonrada cıkarlar. üretimi ile ilgili tez yazıyorum birkaç yıla üretim yapma gibi bi planımda var^^

Ustam mantar uretimi konusunda fransa cok ileride elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim  skype adresini gonderirsen uretimi konusunda bir faydam olabilir belki  

Toplam Hit: 6772 Toplam Mesaj: 42