Lanet Olsun İşsizliğe
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Zxone bunu yazdı:
-----------------------------
bende de durumlar aynı.
4 yıllık kimya mezunuyum 2 aydır arıyorum iş. Ama benim karşıma hep ara elaman istiyoruz diye çıktı.
4 yıllık adama nie o kadar para verelim diyen bile oldu ....
Yani nasip bu allah demişki herkesin nasibini ben verdim arayıp bulacaksınız demiş.
kim bilir belki benim nasibimde başka diyarda ...
Kardeş yapacak bi şey yok senin gibi kaç kişi var...
İsyan etme ii değil boşver..
benim karım çocuğum yok olsaydı ne yapacaktım diye seviniyorum...
Umarım seninde yoktur.
Birazda kişinin kendisini yetiştirmesiyle alakalı diye düşünüyorum sakarya üniversitesi kimya bölümü mezunu bir tanıdık ayda 4-5 bin lira arası maaşla ecza şirketinde çalşıyo..
-----------------------------sen bi üniyi bitirde :)
benim öyle tanıdıklarım varki kpss 40 la memurluk yapıyo ama tanıdık değil kendimize bakacaz hocam
-
Zxone bunu yazdı:
bende de durumlar aynı.
4 yıllık kimya mezunuyum 2 aydır arıyorum iş. Ama benim karşıma hep ara elaman istiyoruz diye çıktı.
4 yıllık adama nie o kadar para verelim diyen bile oldu ....
Yani nasip bu allah demişki herkesin nasibini ben verdim arayıp bulacaksınız demiş.
kim bilir belki benim nasibimde başka diyarda ...
Kardeş yapacak bi şey yok senin gibi kaç kişi var...
İsyan etme ii değil boşver..
benim karım çocuğum yok olsaydı ne yapacaktım diye seviniyorum...
Umarım seninde yoktur.
-----------------------------ewet evlilik çoluk cocuk yok ama isyanlanda alakam yok sıcak oruç iyice bunalıma girdim ki ben dediğim gibi orta 2 den beri filan yaz dönemi dahil çalıştım askerden gelip 8 aydır böyle işsiz kalmanın nasıl birşey olduğunu bir bilsen
-
Smirnoff bunu yazdı:
Zxone bunu yazdı:
a
Birazda kişinin kendisini yetiştirmesiyle alakalı diye düşünüyorum sakarya üniversitesi kimya bölümü mezunu bir tanıdık ayda 4-5 bin lira arası maaşla ecza şirketinde çalşıyo..
-----------------------------Kişinin kendini yetiştirmesi bi yere kadar moruk. Sen istediğin kadar yetiştir.
Düşünki patronsun firmada sana baş vuru geliyo süper bi özgeçniş var ama senin kardeşinde diyoki bizim çocuğu sok ...
Şimdi kendini geliştirmiş adam mı yoksa kardeşinin çocuğumu..
Bu işler biraz nasip hocam. Yapacak bi şey yok ama dediğin gibi
Benim 10 tane sertifikam var hepsi onaylı. Olunca oluyormu yok adam bunlarada deneyim istiyo
Bilgisayar üzerine zaten anlamadığım iş yok ..php,flash,corel draw neyse...
4 sene kimya + 1 sene tezsiz kimya yüksek. lisans.
Özgeçmişimi göresen ilk önce önmektubumdan, sonra cv tasarımdan sonra o özgeçmişe verdiğim 1 milyonluk kapaktan , Sonra içerikten ve sonra
katıldığım eğitim ve seminerlere bakıyor çok güzel bir özgeçmiş mutlaka arayacağım sizi diyor yolluyor olay bu
-
paşalar gibi adam arıyorum. sigortalı olarak çalışacak sigorta acentesinde çalışacak.
-
zigana bunu yazdı:
paşalar gibi adam arıyorum. sigortalı olarak çalışacak sigorta acentesinde çalışacak.
-----------------------------nerde hocam ama ben teknik bir bölüm okudum imkanlar neler
edit: hocam ilk ben yazdım bana uygunsa beni alacaksın dimi :)
-
Hacı kusura bakma ama ön lisans yapmışsan ve iş bulamıyorsan kesinlikle CV yazmaktan anlamıyorsun. Üzerinde biraz uğraşırsan eminim bulursun yardımcı da oluruz.
-
HolyOne bunu yazdı:
Hacı kusura bakma ama ön lisans yapmışsan ve iş bulamıyorsan kesinlikle CV yazmaktan anlamıyorsun. Üzerinde biraz uğraşırsan eminim bulursun yardımcı da oluruz.
-----------------------------o zaman öğret şeyh neyim eksik
-
İş bulamayan varsa CV sini Buraya paste etsin ve sorularımı cevaplasın CV de nerde hatası var bulalım.
-
HolyOne bunu yazdı:
İş bulamayan varsa CV sini Buraya paste etsin ve sorularımı cevaplasın CV de nerde hatası var bulalım.
-----------------------------holy hoca ben cv yi kariyer in oluşturduğu cv yi pdf ye çevirip kullanıyorum bir tane de kendi yaptığım cv var genelde ikisini aynı anda atıyorum
edit: elinde iyi cv olan varsa bak bu süper filan diyebilen kendimize göre editleyelim cv yi
-
Geçmiş olsun kardeşim inşallah yakında iş bulursun .Benim kuzanimde işsiz psikolojik tedavi görüyo şuan aman kendine dikkat et...