Lanet Olsun İşsizliğe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

Çocuk gelişimi okuyan bir kaç arkadaşın vericekleri CV leri görmem üzerine tekrar baştan yazma gereği duydum.

Gerçekten çok basit düzensiz ve keyfe keder yazılmışlardı. Gerçi onların işlerindede pek okadar önemli değildi.

Herneyse CV nasıl yazılır diye google da bir aratırsanız ve hazır cv örnekleri word belgeleri olarak google da çıkyor.

Bide korkutmayın adamı bende işimden memnun değilim >[

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Lise mezunuyum. Resmen şirketten şirkete transfer oluyorum. Gözünüz yüksekte sanırım. İş beğenmiyorda olabilirsiniz.

İşçiyiz biz :) Sabah 8 akşam 8. Tam anlamıyla köpek gibi çalışıyoruz.  Tekstil sektörü kan ağlıyo. Eleman bulamıyo haberiniz olsun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İşsiz kalmamak için çevre yapın.İşinize yarayacak kilit adamlar başta olmak üzere her düzeyde her konumdaki kişilerle mutlaka tanışın.1 sefer bile olsa onlarla iş yapın.Bu onlara güven verecektir.Sonunda işyerinizden ayrıldığınızda en az 1 kişi size iş vererek veya size kefil olarak birinin yanına geçmenize yardımcı olur.Çünkü piyasa torpil ile döner olmuş =)

Tanıdık olan her yerde size her zaman referans vardır ! Üstelik bu referans ta en güçlüsüdür...

Ayrıca Turizm konusunda sizlere yardımcı olmak isterim ancak sezonu bitirmek üzereyiz.Seneye yaz öncesi yardımcı olabilirim.

- Duyurudur: Saudi Arabistan konsolosluğunda çalışacak arapça okuma-yazması iyi olan birine ihtiyaç var.Eğer kendinize güveniyorsanız pm atın size iletişim numarası vereyim.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

HolygaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Lise mezunuyum. Resmen şirketten şirkete transfer oluyorum. Gözünüz yüksekte sanırım. İş beğenmiyorda olabilirsiniz.

İşçiyiz biz :) Sabah 8 akşam 8. Tam anlamıyla köpek gibi çalışıyoruz.  Tekstil sektörü kan ağlıyo. Eleman bulamıyo haberiniz olsun.

takdirimi kazandın, akmasa da damlar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

bana güzel elinde özellikle kendi yazmış olduğu bir cv olan varsa verebilirmi

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar işsizlik halim bitti pazatresiden beri çalışıyorum bugün paylaşabilme fırsatım oldu

işsizliğin kötülüğünü paylaşmıştım aynı konuda 8 aydan sonra işe girmiş olabilmemin sevincini paylaşayım dedim :) ayrı konu açmak istemedim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

hacı hayırlı olsun...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMyELi
    SaMyELi's avatar
    Erkek

sunyy2003 bunu yazdı:

evet arkadaşlar işsizlik halim bitti pazatresiden beri çalışıyorum bugün paylaşabilme fırsatım oldu

işsizliğin kötülüğünü paylaşmıştım aynı konuda 8 aydan sonra işe girmiş olabilmemin sevincini paylaşayım dedim :) ayrı konu açmak istemedim

nereye girdin ??

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

güzel haber inş. bir daha aynı sıkıntıları çekmezsin..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

sağolun ilaç firmasına girdim

Toplam Hit: 6025 Toplam Mesaj: 43