LG V30 Tanıtıldı - Son Bootloop Bükücü
-
Pahalı hocam çok pahalı. Note8 ' de 4999TL bu 4000TL.
-
SkynetX bunu yazdı
Note 8 konusundada aynı hesaplamayı yaptım. Samsung Note 8'i hesaplarsan zararına bile satıyor.
-
mkyb bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
Note 8 konusundada aynı hesaplamayı yaptım. Samsung Note 8'i hesaplarsan zararına bile satıyor.
Mustafa sen yurt dışı perakende fiyati uzerinden hesap yapiyorsun ama. Oradaki vergiler kac bilmiyorum ama bizim kadar olmasa bile oralardada oldugune eminim. Amerikada zaten eyalet eyalet degisiyor olsa gerek.
-
https://www.youtube.com/watch?v=qPswkykj2JU
https://www.youtube.com/watch?v=WgwloI2HS88
yorumlara yazdım buraya da yazayım.
EDGE VE CURVED Ekranlardan nefret eden biriyim. Kıvrımlı telefon sevmiyorum. Oyüzden ya oneplus one yada xiaomi gibi bişi alacan yada LG V serisi.
s8 her ne kadar güzel bir telefon da olsa s7 edge kadar karizmatik bir tasarımı yok bana göre. Ayrıca aynısının düzünü de üretseydi iyiyi.
Bu sene ki en büyük beklentim Huawei p10 plus idi ondada düşük ışıkta ve video da s8 eline verdi her türlü. Leica lens koymuşsun çift kamera koymuşsun adam hala eline veriyor ? sıçayım böyle iş birliğinin içine.
bu arada her android telefonda aynımı bilmiyorum ama iphone ve lg kıyaslayınca şöyle bişi de denk geldi.
iphone da diyelim fizy yada spotify dan müzik açmışım arabayla dolaşıyorum veya müzik dinlerken aynı anda video çekmek istiyorum. AUX arabaya bağlıyken video çekersem iphone aux dan ses verdiği için telefonun mikrofonunu kullanıyor ve hem açtığım müzik hem ortam sesi video ya ekleniyor sanki o şarkıyı telefondan çalmamışım gibi sorunsuz.
başka lg v20 ve gm5plus da ( başka telde denemedim ) aux dan müzik açıksa ve video çekmeye kalkarsanız cihaz sesi aux kablosundan almaya çalısıyor ve abuk sabuk cızırtılar duyuyorsunuz sadece video da.
not : Note 7 tasarımı her türlü note 8 den daha iyiyken s7 edge tasarımı s8 den her türlü daha iyiyken zıcam böyle teknolojinin ilerlemesine.
PanxeR tarafından 01/Eyl/17 00:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Yurtdışında ki vergi oranları bilmiyorum ama Apple USA sitesine girip iPhone 7 32 GB Silver modelini almak istedim.
649 dolar telefonun normal satış fiyatı. Apple benden bulunduğum eyaletin posta kodunu istedi. Google'dan New York'un postu kodu olan 10001'i yazdım ve sonuç :
57,60 cent vergi çıktı. Kaldı ki New York, Amerika'da en pahalı eyaletlerden diye biliyorum.
-
mkyb bunu yazdı
Yurtdışında ki vergi oranları bilmiyorum ama Apple USA sitesine girip iPhone 7 32 GB Silver modelini almak istedim.
649 dolar telefonun normal satış fiyatı. Apple benden bulunduğum eyaletin posta kodunu istedi. Google'dan New York'un postu kodu olan 10001'i yazdım ve sonuç :
57,60 cent vergi çıktı. Kaldı ki New York, Amerika'da en pahalı eyaletlerden diye biliyorum.
newyork a komşu 0 vergili eyaletlerde var. Kuzen öyle getirtmişti sıfır vergi. yada honkong dan alacaksın.
-
Panxer biliyorum New York'u yurtdışı vergisini göstermek adına örnek olarak gösterdim.
-
Lg v30 verg8 dahil mo jaric satis fiuati mi 700 dolar onu bilmiyprum iste. İphone vergisiz fiyati lanse edilir hep.
Gerci 700 dolarda vergi dahil olsa 650 dolar olur.
Anormal fiuat olur gene
G2 deki fiyat politikasini bende beklemiyorum
DrKill tarafından 01/Eyl/17 00:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu telefona daha kötü diyeni görmedim. PR çalışması mı yapıyor Lg bilmiyorum ama eğer ki bu telefonda kronik bir arıza çıkmazsa diğer seriler gibi,büyük ihtimal çok satar. İşlemci note 8'e göre antutu testinde düşük kalmış sanırım.
En beğenmediğim yönü değişmeyen bataryası,benim çok önemli.
-
Teknolojik ürün konusunda ShiftDelete ve DonanımHaberi asla takip etmem. Zira reklam amaçlı inceleme yapıyorlar. Mesala bu telefonda çok övmüşler. Reklam olduğu fazla belli. Teknoseyir ve Hardware Plus harici inceleme videoları reklamdır benim için.
Shiftdelete'ta bir inceleme videosu vardı. Laptopun ısınmasını termometre ile ölçüyorlardı. :D Sonra bakın hiç ısınma yok falan demişlerdi.
https://www.youtube.com/user/HWPtr/videos
https://www.youtube.com/user/teknoseyir/videos
Çıkarılabilir batarya konusuna gelecek olursak evet 2 sene önceye kadar önemliydi ama artık powerbankler var. Kaldı ki piyasadaki en dandik telefonda bile hızlı şarj var. 15 dakikalılık şarj bile bataryayı %0'dan %30'a getirebiliyor.
mkyb tarafından 01/Eyl/17 02:51 tarihinde düzenlenmiştir