LG V30 Tanıtıldı - Son Bootloop Bükücü
-
mkyb bunu yazdı
Teknolojik ürün konusunda ShiftDelete ve DonanımHaberi asla takip etmem. Zira reklam amaçlı inceleme yapıyorlar. Mesala bu telefonda çok övmüşler. Reklam olduğu fazla belli. Teknoseyir ve Hardware Plus harici inceleme videoları reklamdır benim için.
https://www.youtube.com/user/HWPtr/videos
https://www.youtube.com/user/teknoseyir/videos
Çıkarılabilir batarya konusuna gelecek olursak evet 2 sene önceye kadar önemliydi ama artık powerbankler var. Kaldı ki piyasadaki en dandik telefonda bile hızlı şarj var. 15 dakikalılık şarj bile bataryayı %0'dan %30'a getirebiliyor.
Burda paylaşılan dışında türkçe kaynak okumadım hocam,yurtdışı sitelerinin açıklamasına göre söyledim aslında.
Batarya konusunda da powerbank denen şeyi taşımak bana acayip enayilik geliyor şarjım yetmezse alırım şarjı bir hafta giden bir telefon onu kullanırım. 2 telefon kullanıyorum +cüzdan+anahtarlar+elektronik sigara derken zaten taşımaya yerim yok birde powerbank taşırsam işimiz var. Hani hepsini cebime koysam pantolon sarkıyor zaten. Millet şarj aletini taşıyor yanında bence o da çok gereksiz yetmiyorsa yanlış telefonu kullanıyorsundur ya da kullanmanın bokunu çıkartıyorsundur. 3 seneyi geçti sanırım,Lg G3 var hala yandex kullanmazsam yatana kadar götürüyor beni,hızı da gayet güzel samsung,iphone gibi yazılımla öldürmedi de sağolsun Lg bana yetiyor. Hatta sıfırını bile alırım bu telefonun,samsung'un arayüzünü sevmiyorum mesela çok itici geliyor teması vs.,amiral gemisini hiç kullanmadım ama milletten alıp kullandığım kadarıyla hep bir takılma sorunu var arayüzde Lg gibi akmıyor bence. (S7 ve sonrasını hiç bilmiyorum,düzeldi mi.)
Çıkarılabilir batarya istememin sebebi de batarya yetmediğinden değil ben telefonu senelik değiştirmediğimden tek eskiyen yeri batarya oluyor,hiç telefon bozmadım ya da bir yerine bir zarar vermedim herhangi bir telefonumun.
-
Bu fiyatları görünce tüketim çılgını gençlik geliyor aklıma.
https://www.youtube.com/watch?v=PV8_Iucry9Q&t
Gerçekten yazık oluyor.bir tarafın dünya görüşüne bakın
avrupadaki gençlerin telefonlarını görünce şaşırmıştım ancak şimdi de ne kadar haklı olduklarını anlıyorum.
-
mustafa shiftdelete ve donanımhaber konusunda haklısın sadece sponsorluklarla iş yaptıkları için her yeni çıkan cihaza aa çok iyi vs diyorlar. teknoseyir en iyilerinden biri yine aynı şekilde teknopatta öyle.
fakat o siteler bunlar kadar geniş hacimli tanıtım inceleme vs yapamadıkları için her fuara vs gidemedikleri için daha az ürün inceliyorlar , bizde bunlara mahkum kalıyoruz fakat en iyi yorumlar genelde gsmarena daki kullanıcı yorumları. sadece türk değil yabancı basınlarda sponsorlukla yaşadıkları için adamlar o gelen cihazları kaybetmemek için paraları kaybetmemek için kötüleme yapmıyor neredeyse.
-
@rapidhacker
Adamlar kendi parasıyla 700 birime iPhone alabiliyor. Sen tutupta adamlara 5.000 birim para verir misiniz dersen taşak geçiyorsun sanarlar. Bizde ise 700 liraya (birime) telefon alamıyorsun doğru düzgün.
@panxer
İnceleme sitelerini fuarlara büyük firmalar götürüyor. Tabi babalarının hayrına götürmüyor. En çok benim cihazlarımı öveceksin diğer markaları çaktırmadan kötüleyeceksin diyor. Zaten fuar videoları izlerken hep dikkat edin bizi fuara getiren X firmasının katkılarına teşekkür ederiz derler sürekli. Saydığım siteler neyse onu söylediği için firmalar pek sevmiyor onları.
@hallederi_55
Hocam o zaman senin işin zor. Piyasada bataryası çıkan telefon kalmadı gibi bir şey. Bir tek LG G5 var sanırım şuan. Batarya ölünce değiştirme meselesine gelecek olursak 2 yıllık garantinin bitmesine yakın değiştirtirsin 2 yıl daha kullanırsın. 4 yılın sonundada yeni telefon alırsın.
mkyb tarafından 01/Eyl/17 02:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Lg v20 kullanıyorum canavar gibi hayatımda kullandığım en iyi telefon... Bir arkadaş şarj olayı için sıkıntılı demiş ben öyle düşünmüyorum nasıl yapmışlar bilmiyorum ama inanılmaz iyi gidiyor şarjı. V30 serisinin de üzerine koyacakları extralar ile mükemmel bir cihaz olacagından hiç şüphem yok.
-
Note 8 siparisi verdim gear s3 frontier hediyesiyle telefon bana göre 3500 tl civarında saatin fiyatını düşünce 200 tl gibi bir zararı olmuş oluyor ama diğer telefonları da takip etmekteyim ama yıllardır note kullanan biri olarak siparişimi iptal etmeye değecek bir telefon çıkacağını zannetmiyorum
-
g3 kullandım şimdi g4 kullanıyorum ikisi de son seri idi hiç bir sorun yaşamadım umarım yaşamam da kamerası sesi mükemmel ekran kalitesi harika
-
Ben en çok ekran kalitesini merak ediyorum. G4-G5-G6-V10-V20 bu cihazlarda kullanılan ekran aynı ve hepsinde ghost screen problemi var. Kaldı ki LG marka telefonların hepsinde görülen zamanla ekranın işlemci yüzünden sararması problemine değinmiyorum.
Bu telefonda Oled ekran kullanmışlar. Oled ekranlı LG televizyonlar dehşet görüntü kalitesine sahip.
Keşke G2'deki gibi agresif pazarlama metodu uygulasalar. G2 hem sağlam hemde ucuz bir telefondu. O zamanki takibi Samsung S4'ten ucuza çıktı ve deli sattı. Bir dönem kullanmıştım taş gibi telefondu. Ancak sonraki cihazlarda o kaliteyi yakalayamadılar.
mkyb tarafından 01/Eyl/17 12:55 tarihinde düzenlenmiştir -
DeepInside bunu yazdı
Lg v20 kullanıyorum canavar gibi hayatımda kullandığım en iyi telefon... Bir arkadaş şarj olayı için sıkıntılı demiş ben öyle düşünmüyorum nasıl yapmışlar bilmiyorum ama inanılmaz iyi gidiyor şarjı. V30 serisinin de üzerine koyacakları extralar ile mükemmel bir cihaz olacagından hiç şüphem yok.
hocam ben telefonu nasıl kullandıgımı söyliyim sana
sabah 9 akşam 7 çalışan biriyim.
15dk git 15dk gel en az 30dk müzik fizy youtube vb. müzik dinlerim
iş yerinde sürekli mail ve whatsapp trafiği olur bizde hiç susmaz günde en az 20 mail geliyor hepsini açip okumak zorunda kalıyorum ve bi ton whatsapp iş grubu var
onun dışında müsait oldugum zamanlarda yine telefonu yemek aramda ve iş yokken de kullanıyorum.
bu yogun tempoya iphone 6plus ve iphone 6 1 gün tam şarj giderek ayak uydurabiliyordu fakat LG V20 eğer iş yerinde şarj etmez isem akşam üstü bitiyor.
cihazdan çok çok memnunum performans ve kamera olarak gerçekten çok iyi V30 un batarya testlerine bakmak lazım.
iphoneların hepsinde li-po batarya varken LG V20 de li-ion batarya
LG G6 da yine Li-Po batarya yine LG v30 da da 3.300 li-po batarya var
şuanda güncel fiyatlara baktıgınız zaman
Price About LG V20 560 EUR LG G6 750 EUR LG V30 900 EUR
bukadar yüksek para verilecek cihazlar mı ? degil kesinlikle.
-
PanxeR bunu yazdıDeepInside bunu yazdı
hocam ben telefonu nasıl kullandıgımı söyliyim sana
sabah 9 akşam 7 çalışan biriyim.
15dk git 15dk gel en az 30dk müzik fizy youtube vb. müzik dinlerim
iş yerinde sürekli mail ve whatsapp trafiği olur bizde hiç susmaz günde en az 20 mail geliyor hepsini açip okumak zorunda kalıyorum ve bi ton whatsapp iş grubu var
onun dışında müsait oldugum zamanlarda yine telefonu yemek aramda ve iş yokken de kullanıyorum.
bu yogun tempoya iphone 6plus ve iphone 6 1 gün tam şarj giderek ayak uydurabiliyordu fakat LG V20 eğer iş yerinde şarj etmez isem akşam üstü bitiyor.
cihazdan çok çok memnunum performans ve kamera olarak gerçekten çok iyi V30 un batarya testlerine bakmak lazım.
iphoneların hepsinde li-po batarya varken LG V20 de li-ion batarya
LG G6 da yine Li-Po batarya yine LG v30 da da 3.300 li-po batarya var
şuanda güncel fiyatlara baktıgınız zaman
Price About LG V20 560 EUR LG G6 750 EUR LG V30 900 EUR
bukadar yüksek para verilecek cihazlar mı ? degil kesinlikle.
Katılıyorum tek sorunu fiyati bence bu cihazların...