LG V30 Tanıtıldı - Son Bootloop Bükücü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Teknolojik ürün konusunda ShiftDelete ve DonanımHaberi asla takip etmem. Zira reklam amaçlı inceleme yapıyorlar. Mesala bu telefonda çok övmüşler. Reklam olduğu fazla belli. Teknoseyir ve Hardware Plus harici inceleme videoları reklamdır benim için.

https://www.youtube.com/user/HWPtr/videos

https://www.youtube.com/user/teknoseyir/videos

Çıkarılabilir batarya konusuna gelecek olursak evet 2 sene önceye kadar önemliydi ama artık powerbankler var. Kaldı ki piyasadaki en dandik telefonda bile hızlı şarj var. 15 dakikalılık şarj bile bataryayı %0'dan %30'a getirebiliyor.

Burda paylaşılan dışında türkçe kaynak okumadım hocam,yurtdışı sitelerinin açıklamasına göre söyledim aslında.

Batarya konusunda da powerbank denen şeyi taşımak bana acayip enayilik geliyor şarjım yetmezse alırım şarjı bir hafta giden bir telefon onu kullanırım. 2 telefon kullanıyorum +cüzdan+anahtarlar+elektronik sigara derken zaten taşımaya yerim yok birde powerbank taşırsam işimiz var. Hani hepsini cebime koysam pantolon sarkıyor zaten.  Millet şarj aletini taşıyor yanında bence o da çok gereksiz yetmiyorsa yanlış telefonu kullanıyorsundur ya da kullanmanın bokunu çıkartıyorsundur. 3 seneyi geçti sanırım,Lg G3 var hala yandex kullanmazsam yatana kadar götürüyor beni,hızı da gayet güzel samsung,iphone gibi yazılımla öldürmedi de sağolsun Lg bana yetiyor. Hatta sıfırını bile alırım bu telefonun,samsung'un arayüzünü sevmiyorum mesela çok itici geliyor teması vs.,amiral gemisini hiç kullanmadım ama milletten alıp kullandığım kadarıyla hep bir takılma sorunu var arayüzde Lg gibi akmıyor bence. (S7 ve sonrasını hiç bilmiyorum,düzeldi mi.)

Çıkarılabilir batarya istememin sebebi de batarya yetmediğinden değil ben telefonu senelik değiştirmediğimden tek eskiyen yeri batarya oluyor,hiç telefon bozmadım ya da bir yerine bir zarar vermedim herhangi bir telefonumun.

_ICEMAN_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Bu fiyatları görünce tüketim çılgını gençlik geliyor aklıma.

https://www.youtube.com/watch?v=PV8_Iucry9Q&t 

Gerçekten yazık oluyor.bir tarafın dünya görüşüne bakın

avrupadaki gençlerin telefonlarını görünce şaşırmıştım ancak şimdi de ne kadar haklı olduklarını anlıyorum.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

mustafa shiftdelete ve donanımhaber konusunda haklısın sadece sponsorluklarla iş yaptıkları için her yeni çıkan cihaza aa çok iyi vs diyorlar. teknoseyir en iyilerinden biri yine aynı şekilde teknopatta öyle.

fakat o siteler bunlar kadar geniş hacimli tanıtım inceleme vs yapamadıkları için her fuara vs gidemedikleri için daha az ürün inceliyorlar , bizde bunlara mahkum kalıyoruz fakat en iyi yorumlar genelde gsmarena daki kullanıcı yorumları. sadece türk değil yabancı basınlarda sponsorlukla yaşadıkları için adamlar o gelen cihazları kaybetmemek için paraları kaybetmemek için kötüleme yapmıyor neredeyse.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@rapidhacker

Adamlar kendi parasıyla 700 birime iPhone alabiliyor. Sen tutupta adamlara 5.000 birim para verir misiniz dersen taşak geçiyorsun sanarlar. Bizde ise 700 liraya (birime) telefon alamıyorsun doğru düzgün.

@panxer

İnceleme sitelerini fuarlara büyük firmalar götürüyor. Tabi babalarının hayrına götürmüyor. En çok benim cihazlarımı öveceksin diğer markaları çaktırmadan kötüleyeceksin diyor. Zaten fuar videoları izlerken hep dikkat edin bizi fuara getiren X firmasının katkılarına teşekkür ederiz derler sürekli. Saydığım siteler neyse onu söylediği için firmalar pek sevmiyor onları.

@hallederi_55

Hocam o zaman senin işin zor. Piyasada bataryası çıkan telefon kalmadı gibi bir şey. Bir tek LG G5 var sanırım şuan. Batarya ölünce değiştirme meselesine gelecek olursak 2 yıllık garantinin bitmesine yakın değiştirtirsin 2 yıl daha kullanırsın. 4 yılın sonundada yeni telefon alırsın.

mkyb tarafından 01/Eyl/17 02:20 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Lg v20 kullanıyorum canavar gibi hayatımda kullandığım en iyi telefon... Bir arkadaş şarj olayı için sıkıntılı demiş ben öyle düşünmüyorum nasıl yapmışlar bilmiyorum ama inanılmaz iyi gidiyor şarjı. V30 serisinin de üzerine koyacakları extralar ile mükemmel bir cihaz olacagından hiç şüphem yok. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Note 8 siparisi verdim gear s3 frontier hediyesiyle telefon bana göre 3500 tl civarında saatin fiyatını düşünce 200 tl gibi bir zararı olmuş oluyor ama diğer telefonları da takip etmekteyim ama yıllardır note kullanan biri olarak siparişimi iptal etmeye değecek bir telefon çıkacağını zannetmiyorum 

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xcorpix
    xcorpix's avatar
    Erkek

g3  kullandım şimdi g4 kullanıyorum  ikisi de son seri idi hiç bir sorun yaşamadım umarım yaşamam da kamerası sesi mükemmel ekran kalitesi harika  

Oluruna bıraktıkça olmazlara düştü hep yolumuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ben en çok ekran kalitesini merak ediyorum. G4-G5-G6-V10-V20 bu cihazlarda kullanılan ekran aynı ve hepsinde ghost screen problemi var. Kaldı ki LG marka telefonların hepsinde görülen zamanla ekranın işlemci yüzünden sararması problemine değinmiyorum.

Bu telefonda Oled ekran kullanmışlar. Oled ekranlı LG televizyonlar dehşet görüntü kalitesine sahip.

Keşke G2'deki gibi agresif pazarlama metodu uygulasalar. G2 hem sağlam hemde ucuz bir telefondu. O zamanki takibi Samsung S4'ten ucuza çıktı ve deli sattı. Bir dönem kullanmıştım taş gibi telefondu. Ancak sonraki cihazlarda o kaliteyi yakalayamadılar.

mkyb tarafından 01/Eyl/17 12:55 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    DeepInside bunu yazdı

Lg v20 kullanıyorum canavar gibi hayatımda kullandığım en iyi telefon... Bir arkadaş şarj olayı için sıkıntılı demiş ben öyle düşünmüyorum nasıl yapmışlar bilmiyorum ama inanılmaz iyi gidiyor şarjı. V30 serisinin de üzerine koyacakları extralar ile mükemmel bir cihaz olacagından hiç şüphem yok. 

hocam ben telefonu nasıl kullandıgımı söyliyim sana

sabah 9 akşam 7 çalışan biriyim. 

15dk git 15dk gel en az 30dk müzik fizy youtube vb. müzik dinlerim

iş yerinde sürekli mail ve whatsapp trafiği olur bizde hiç susmaz günde en az 20 mail geliyor hepsini açip okumak zorunda kalıyorum ve bi ton whatsapp iş grubu var

onun dışında müsait oldugum zamanlarda yine telefonu yemek aramda ve iş yokken de kullanıyorum.

bu yogun tempoya iphone 6plus ve iphone 6  1 gün tam şarj giderek ayak uydurabiliyordu fakat  LG V20 eğer iş yerinde şarj etmez isem akşam üstü bitiyor.

cihazdan çok çok memnunum performans ve kamera olarak gerçekten çok iyi V30 un batarya testlerine bakmak lazım. 

iphoneların hepsinde li-po batarya varken  LG V20 de li-ion batarya

LG G6 da yine Li-Po batarya  yine LG v30 da da 3.300 li-po batarya var

şuanda güncel fiyatlara baktıgınız zaman 

Price About LG V20 560 EUR  LG G6  750 EUR    LG V30  900 EUR

bukadar yüksek para verilecek cihazlar mı ? degil kesinlikle.  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    DeepInside bunu yazdı

hocam ben telefonu nasıl kullandıgımı söyliyim sana

sabah 9 akşam 7 çalışan biriyim. 

15dk git 15dk gel en az 30dk müzik fizy youtube vb. müzik dinlerim

iş yerinde sürekli mail ve whatsapp trafiği olur bizde hiç susmaz günde en az 20 mail geliyor hepsini açip okumak zorunda kalıyorum ve bi ton whatsapp iş grubu var

onun dışında müsait oldugum zamanlarda yine telefonu yemek aramda ve iş yokken de kullanıyorum.

bu yogun tempoya iphone 6plus ve iphone 6  1 gün tam şarj giderek ayak uydurabiliyordu fakat  LG V20 eğer iş yerinde şarj etmez isem akşam üstü bitiyor.

cihazdan çok çok memnunum performans ve kamera olarak gerçekten çok iyi V30 un batarya testlerine bakmak lazım. 

iphoneların hepsinde li-po batarya varken  LG V20 de li-ion batarya

LG G6 da yine Li-Po batarya  yine LG v30 da da 3.300 li-po batarya var

şuanda güncel fiyatlara baktıgınız zaman 

Price About LG V20 560 EUR  LG G6  750 EUR    LG V30  900 EUR

bukadar yüksek para verilecek cihazlar mı ? degil kesinlikle.  

Katılıyorum tek sorunu fiyati bence bu cihazların... 

Toplam Hit: 5255 Toplam Mesaj: 43
lg v30 life is good