Lys
-
Lys sınavında tüm mürid ve müridelere başarılar dilerim.İnş herkesin istediği bölüm olur.Allah gönlümüze göre versin.
-
ulan yarın bende girecem ama inan neyden gireceğimi bilmiyorum tek bildiğim yarınkinin lys 1 olduğu neydi lan lys1 matematikmiydi sosyalmi cidden hatılamıyorum
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------ulan yarın bende girecem ama inan neyden gireceğimi bilmiyorum tek bildiğim yarınkinin lys 1 olduğu neydi lan lys1 matematikmiydi sosyalmi cidden hatılamıyorum
-----------------------------Sülalem rahat diyosun yani hocam :D mat yarın
-
bi aralar sınav sırasında @tbt mail dagıtlıyodu
devam ediyor mu o genelek
-
Poet bunu yazdı:
-----------------------------dead_march bunu yazdı:
-----------------------------ulan yarın bende girecem ama inan neyden gireceğimi bilmiyorum tek bildiğim yarınkinin lys 1 olduğu neydi lan lys1 matematikmiydi sosyalmi cidden hatılamıyorum
-----------------------------hocam kötü niyetli olmasa bile sülaleyi karıştırmadan konuşalım lütfen :) matsa sorun deil zaten full sallıycam bildiğim tek konu yok
-
İnşallah hocam
Allah hepimizin gönlüne göre versin tahribat ailesi olarak birbirimize dula edelim.
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------Poet bunu yazdı:
-----------------------------hocam kötü niyetli olmasa bile sülaleyi karıştırmadan konuşalım lütfen :) matsa sorun deil zaten full sallıycam bildiğim tek konu yok
-----------------------------ahah peki hocam kusura bakma ozaman :)
-
hadi bakalım hayırlısı
bende giricem yarın sabahın 6'sında kalk işin yoksa merkeze git 2 saatlik yol mk yerinde :(
-
Poet bunu yazdı:
-----------------------------Poet bunu yazdı:
-----------------------------ahah peki hocam kusura bakma ozaman :)
-----------------------------o dert bende de var başgan pazar günü hangi sınav var ona göre bi kaç soru çözeydim :F
-
oturuyorum bunu yazdı:
o dert bende de var başgan pazar günü hangi sınav var ona göre bi kaç soru çözeydim :F
-----------------------------
hocam senin nick güzelmiş sen anca otur ahaha pazar günü tarih sınavı var. başarılar beyler. -
Nostalji olsun (: : http://www.youtube.com/watch?v=ganr_xEVKYI
Herkese basarilar (: