Lys
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------bi aralar sınav sırasında @tbt mail dagıtlıyodu
devam ediyor mu o genelek
-----------------------------aynen ya yarın mail dağıtılırsa güzel olur..randomlu seçim miydi? yoksa herkese vermişler miydi..
bi tbt mailimiz olmadı amk
-
konuya yazanlar arası random bi kişiye veriliyordu
-
aldığım duyumlara göre sınav kazıkmış yine...
-
Mat kolaydı geo zordu .
-
aLcoL bunu yazdı:
-----------------------------aldığım duyumlara göre sınav kazıkmış yine...
----------------------------- -
aLcoL bunu yazdı:
-----------------------------aldığım duyumlara göre sınav kazıkmış yine...
-----------------------------Yarın bize de kaydı o zaman..
-
Amına kodumun geometrisinde ne sordular da yapamadık anlamadım aq. Analitik analitik dedi ösym. Bi çemberin analitiği yok. elips yok. hiperbol yok. e ne kaldı amına koyayım nerde eciş bücüş sikten soktan soru varsa koymuş amk evlatları. neyse tamam sakinim.
Vazgeçtim değilim amk ösymnin ta anassını avradını sikeyim.
-
geo asiri kolaydi
formul yok tu hic gormeyd' lakin mat gotume benziyordu mati hic yapamadim
-
lan çocuğun birinin bir yılını gözgöre göre yediler lan çok moralim bozuldu nerden biliyorsun diye sormayın çocuğun bişeler yapmış olduğu hatta sınavının iyigeçtiği gözünden belliydi çocuk tam kodlamaya başladı cevap kağıdı bomboş aldılar çocuğun kağıdını seymiş sürebitmiş lan adam yapmış bitek cevap kağıdına geçiriyor vereceğin 1dk zaten mattetinden geoya geçiorduk orda bikaçdk kesinti oluyor sen kitapçıkları dağıtırken bırak çocuk yaptını kağıda geçirsin yaptığı şey yapmadığı bişey deilki 1dk ulan 1dk acayip ifrit oldum
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------lan çocuğun birinin bir yılını gözgöre göre yediler lan çok moralim bozuldu nerden biliyorsun diye sormayın çocuğun bişeler yapmış olduğu hatta sınavının iyigeçtiği gözünden belliydi çocuk tam kodlamaya başladı cevap kağıdı bomboş aldılar çocuğun kağıdını seymiş sürebitmiş lan adam yapmış bitek cevap kağıdına geçiriyor vereceğin 1dk zaten mattetinden geoya geçiorduk orda bikaçdk kesinti oluyor sen kitapçıkları dağıtırken bırak çocuk yaptını kağıda geçirsin yaptığı şey yapmadığı bişey deilki 1dk ulan 1dk acayip ifrit oldum
-----------------------------Maalesef böyle insanlar var ülkemizde.. Benim 1 ylım gitti böyle bir şeyden değil gerçi kendi hatamdan o durum daha vahim çocuk ne halde tahmin edebiliyorum..
Gözetmenlerde standart yok kimi 30 dakika geç geleni alır kimi 5 dakika geleni almaz..