Mahsunun Filmlerini Protesto Ediyorum !
-
olmadı taksim e cıkıp soyunun daha iyi tepki verirsiniz :))))
-
COURAGE_x bunu yazdı:
-----------------------------
MaTRaX bunu yazdı:
bende burdan iskocyadaki olmayan sevgilime selam soyluyorum...
hocam hasta oldum imzana yaa 10 numara :)))
-----------------------------bu aralar imzaya ilgi artti amk :|
halbuki yaklasik 1 senelik imza duruyo oyle :D
-
kürtlere mahsuna koyim, size bişey olmasın :)
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------al işte tam küfür ü hak edicek bir kelime kullandın tebrikler :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------al işte tam küfür ü hak edicek bir kelime kullandın tebrikler :)
-----------------------------et hocam , kürtlerden kastımı umarım anlamışsındır.
-
hadi mahsunu si..lim :|
ulan ne adamsın ya sıyrıl olum bu düşüncelerden
-
by_kamu bunu yazdı:
hayirdir mahsundan kastin kurtlere olan ofken ne yoksa senin babanin belirsizligi arastirma sonucu kurtlerin soyu ilemi karisiyor... yediremiyorsunmu kendine bunu pekala sus kabul et tam tersi koydugun tum tohumlarin donusu sana ve mabedine diyip konu kapatalimmi...senin gibi saklaban suruleri -
COURAGE_x bunu yazdı:
Yavas Gel. Atlarım.
-
COURAGE_x bunu yazdı:
-----------------------------benim gözümde en iyi kürt ölü kürt, sana mı sorcam, Ben baba anabacı karıştırmadım istersen çokta güzel karıştırırım ama senin seviyene imneye gerek yok.
İstediğim gibi düşüncemi yazarım sevmiyorum amk var mı dicen? yok deme öylese kendi işine bak tamam mı ? ben düşüncemi yazarım, katılırsın katılmazsın umurumda olmaz tamam mı? ha bide :D töbe..
-
by_kamu bunu yazdı:
COURAGE_x bunu yazdı:
-----------------------------benim gözümde en iyi kürt ölü kürt, sana mı sorcam, Ben baba anabacı karıştırmadım istersen çokta güzel karıştırırım ama senin seviyene imneye gerek yok.
İstediğim gibi düşüncemi yazarım sevmiyorum amk var mı dicen? yok deme öylese kendi işine bak tamam mı ? ben düşüncemi yazarım, katılırsın katılmazsın umurumda olmaz tamam mı? ha bide :D töbe..
-----------------------------Uyma Söyle Dengesizlere Çok Yaşamaz Zaten Bu Sitede Böyle Densizler.