folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mahsunun Filmlerini Protesto Ediyorum !

Mahsunun Filmlerini Protesto Ediyorum !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

by_kamu bunu yazdı:
    -----------------------------

COURAGE_x bunu yazdı:

benim gözümde en iyi kürt ölü kürt, sana mı sorcam, Ben baba anabacı karıştırmadım istersen çokta güzel karıştırırım ama senin seviyene imneye gerek yok.

İstediğim gibi düşüncemi yazarım sevmiyorum amk var mı dicen? yok deme öylese kendi işine bak tamam mı ? ben düşüncemi yazarım, katılırsın katılmazsın umurumda olmaz tamam mı? ha bide :D töbe..

COURAGE_x bunu yazdı:

Yavas Gel. Atlarım.

----------------------------------------
    ben pkk li deilim pkk yandasi seveni sayani her tur zerre kadar bir yardim edeni.. taaa............!!! fazlasi gerekmez
    sen ve siz gibi sumsuklerden oturu bu pkk denilen foseptige verilen mucadele sizin ancak zaferiniz 3 tusla 2 sozu bir araya  getirmektir.. sevenide s2im sevmeyenide diyorum madem oyle diyprsunuz bude benim yorumum..
    yani takinmamin sebebi genelleme yapmamaktir seviyeden bahs edersinizde haklisiniz seviyeme inemezsin seviyeme ulasamazsinki o kadar seviye denen unsurdan uzaksin kalkip yasi basi bilgiyi tartismayalim..
    kalkip cahilsiniz desem ahmak desem yada dahasi buda yakisir kalmaz size ne etmeli desem benide aynini dusunursunuz..
    genelleme yapmayin sevsenizde sevmesenizde ayip gunah kim ne olursa olsun herkesin kendine ozgu dusuncesi vardir elbisedeki leke ile kalbi kirletmemek gerek size anlatilan gordukleriniz okuyup yasadiklarinizin bir cogu asilsizdir kim ne bildigi bilemezsiniz kimin bildigide size gore sizinkinden daha hayali gelir....
    iyi olun amk iyi bende olayim herkes olsun.... bi gt ibnelik eder diye herkesin hurra dalmasi gerekmez bi kivilcim yeter bize amk biri osurur fizanda kokusu duyulur  sirnaktaki adam vurulur ist adami suclusu diye yakalanir yurt disinda zehir verilip oldurur siz anladinizmi bende anlamadim amk zaten analsilamadigindan boyle barut kupu gibiyiz yaa..

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Zamanında ahmet kaya'yı protesto edenlere destek çıkmış onunla birlikte olup ahmet kaya'ya hakaretler yağdırmış.Şimdi gelmiş kürtler şöyle kürtler böyle.Siktirsin ordan yalaka.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

Kutengri bunu yazdı:

Zamanında ahmet kaya'yı protesto edenlere destek çıkmış onunla birlikte olup ahmet kaya'ya hakaretler yağdırmış.Şimdi gelmiş kürtler şöyle kürtler böyle.Siktirsin ordan yalaka.

tebrik ediyor etmekle beraber katiliyorum....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

COURAGE_x bunu yazdı:

by_kamu bunu yazdı:

COURAGE_x bunu yazdı:

benim gözümde en iyi kürt ölü kürt, sana mı sorcam, Ben baba anabacı karıştırmadım istersen çokta güzel karıştırırım ama senin seviyene imneye gerek yok.

İstediğim gibi düşüncemi yazarım sevmiyorum amk var mı dicen? yok deme öylese kendi işine bak tamam mı ? ben düşüncemi yazarım, katılırsın katılmazsın umurumda olmaz tamam mı? ha bide :D töbe..

COURAGE_x bunu yazdı:

Yavas Gel. Atlarım.

ben pkk li deilim pkk yandasi seveni sayani her tur zerre kadar bir yardim edeni.. taaa............!!! fazlasi gerekmez
    sen ve siz gibi sumsuklerden oturu bu pkk denilen foseptige verilen mucadele sizin ancak zaferiniz 3 tusla 2 sozu bir araya  getirmektir.. sevenide s2im sevmeyenide diyorum madem oyle diyprsunuz bude benim yorumum..
    yani takinmamin sebebi genelleme yapmamaktir seviyeden bahs edersinizde haklisiniz seviyeme inemezsin seviyeme ulasamazsinki o kadar seviye denen unsurdan uzaksin kalkip yasi basi bilgiyi tartismayalim..
    kalkip cahilsiniz desem ahmak desem yada dahasi buda yakisir kalmaz size ne etmeli desem benide aynini dusunursunuz..
    genelleme yapmayin sevsenizde sevmesenizde ayip gunah kim ne olursa olsun herkesin kendine ozgu dusuncesi vardir elbisedeki leke ile kalbi kirletmemek gerek size anlatilan gordukleriniz okuyup yasadiklarinizin bir cogu asilsizdir kim ne bildigi bilemezsiniz kimin bildigide size gore sizinkinden daha hayali gelir....
    iyi olun amk iyi bende olayim herkes olsun.... bi gt ibnelik eder diye herkesin hurra dalmasi gerekmez bi kivilcim yeter bize amk biri osurur fizanda kokusu duyulur  sirnaktaki adam vurulur ist adami suclusu diye yakalanir yurt disinda zehir verilip oldurur siz anladinizmi bende anlamadim amk zaten analsilamadigindan boyle barut kupu gibiyiz yaa..

Senin demenle ne sümsük oluruz, ne ahmak, ne de cahil. Kendi işine bak, bana karşı kürtleri savunmana gerek yok.

Konuyu açmak istemiyorumdum ama niye heryerde(genelde) hırgır çıkaran,itlik yapan, pislik yapan, Atatürk'e ve Bayrağımıza küfür yağdıran bu ülke sınırları içinde daha fazlalıkla kürtler ? Çünkü zamanında onlara sağlanan huzur götlerine battı da ondan. Besle kargayı oysun gözünü. 

He ayrıca ben herşeyi genelleme yaparım, genellerim. Benim mantığıma daha yatkın genelleme yapmak.  Benim mücadelem klavye başında değil, burda yazdıklarım senin hakaret içeren laflarına karşılık olarak geldi. En başta düzgünce bi tartışmaya girseydin düşüncelerimi bu kadar açık yazmazdım.?

Hakkımda da ne istersen düşünebilirsin, umurumda olmaz. Ama hakaret edemezsin, ettirmem. Kültürüm vardır yoktur seni ilgilendirmez, yorum yapmak sana düşmez. Bilgi düzeyim seni ilgilendirmez, germez alakadar etmez yine yorum yapmak sana düşmez. kendi hakkındakileri yaz buraya. ben açıkça görüşümü belirttim sevmiyorum, hoşlaşmıyorum. sorunda bu zaten kimse sevmek ve hoşlaşmak zorunda değil. düşüncelerinide özgürce yazabilir. ayrıca o posttan sonra HolyCat bir mesaj yazdı onun altında da bir postum var onu okusan bunları yazmadın. ne de ben bu kadar uzatırdım, kalplerde kırılmazdı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

by_kamu bunu yazdı:

kürtlere mahsuna koyim, size bişey olmasın :)

al işte tam küfür ü hak edicek bir kelime kullandın tebrikler :)

eğer forum modu tüm bir millete küfür edilmesine göz yumuyorsa

müsadenle bende küfür edeyim

ama sadece küfr edene,milletine değil xxxxx xxxx xxx.im

bende kürttüm ...

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

daha dün gece filmi izledim çokta beğendim valla süper yapmışdı . 

he yorumlarınızı okumadım ama filmi gayet güzeldi . 

pkk meselesine de gelirsek tüm terörü destekleyenler ve bundan rant sağlıyanların Allah bin belasını versin . 

yeter artık ölen bunca kişiye . 

Dünyada herşeyden önce insan olduğumuzu unutmamalıyız. 

Herkes birbirine insanca davransa bunlar böyle olmaz. 

Böyle konular yüzünden birbirimize girmeyede değmez... 

Bu ülke bu tür şeyleri kendi içinde çözüp artık kendini bilime ve vatandaşlarının refahına adamalı.. 

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

skyvalet bunu yazdı:
    Beyler adama katılma gibi bir zorunluluğunuz yok.Niye adam gibi cevaplar yazmazsınızki. Hacı ben senin gibi düşünmüyorum.Gördüğüm kadarıyla mahzun filmlerinde toplumsal sorunları ele alıyor.Bence filmleride objektif.Oralı olanlar daha iyi bilirde doğu devlet tarafından yalnız bırakılmadımı yalanmıdır?

katılıyorum hocam sana . bende tuncelliyim aslen zamanında bizim köyde boşaltıldı aynı durumlar başımıza geldi . 

sırf devlet köye adam gibi yol yapmadığı için ( halbuki yol haritada asfaltlı gözüküyor . tabi gelen parayı yemişler )

sıcakta tansiyonu çıkıp ambulans çağırdıklarında ambulans bile gelememişti ondan vefat etti . 

bunlar uzun meseleler hocam . 

artık vatan millet sevgisinden daha çok paraya olan sevgi ön planda . 

bu yüzden pkk dan rant sağlıyanlar bir türlü bunun bitmesine müsade etmiyor . 

Yoksa zor değildir bitirmek . 

Niye amerikada pkk gibi bişe yok . ? ... 

Birbirimizi üzmeye değmez... 

Oradaki topluma devlet el uzatsa bunlar hiç olmazdı . En basitinden her yaz tunceliye gidiyorum herkes işsiz çalışıcak 1 fabrika bile yok var sen gerisini düşün.....

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

by_kamu bunu yazdı:

COURAGE_x bunu yazdı:

by_kamu bunu yazdı:

COURAGE_x bunu yazdı:

COURAGE_x bunu yazdı:

Yavas Gel. Atlarım.

Senin demenle ne sümsük oluruz, ne ahmak, ne de cahil. Kendi işine bak, bana karşı kürtleri savunmana gerek yok.

Konuyu açmak istemiyorumdum ama niye heryerde(genelde) hırgır çıkaran,itlik yapan, pislik yapan, Atatürk'e ve Bayrağımıza küfür yağdıran bu ülke sınırları içinde daha fazlalıkla kürtler ? Çünkü zamanında onlara sağlanan huzur götlerine battı da ondan. Besle kargayı oysun gözünü. 

He ayrıca ben herşeyi genelleme yaparım, genellerim. Benim mantığıma daha yatkın genelleme yapmak.  Benim mücadelem klavye başında değil, burda yazdıklarım senin hakaret içeren laflarına karşılık olarak geldi. En başta düzgünce bi tartışmaya girseydin düşüncelerimi bu kadar açık yazmazdım.?

Hakkımda da ne istersen düşünebilirsin, umurumda olmaz. Ama hakaret edemezsin, ettirmem. Kültürüm vardır yoktur seni ilgilendirmez, yorum yapmak sana düşmez. Bilgi düzeyim seni ilgilendirmez, germez alakadar etmez yine yorum yapmak sana düşmez. kendi hakkındakileri yaz buraya. ben açıkça görüşümü belirttim sevmiyorum, hoşlaşmıyorum. sorunda bu zaten kimse sevmek ve hoşlaşmak zorunda değil. düşüncelerinide özgürce yazabilir. ayrıca o posttan sonra HolyCat bir mesaj yazdı onun altında da bir postum var onu okusan bunları yazmadın. ne de ben bu kadar uzatırdım, kalplerde kırılmazdı.

yok gulum kizmiyorum rahat ol kalbimde kirilmaz kalbime zokam sana bisey olmasin eh iste uzakta bir maymun yada geves bir it ne muzuma uzanir ne kemigime otup duruyor havla canim benim havla dilegince...ne kirilirim ne uzulurum:))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

aliyk bunu yazdı:

HoLyCat bunu yazdı:

by_kamu bunu yazdı:

kürtlere mahsuna koyim, size bişey olmasın :)

al işte tam küfür ü hak edicek bir kelime kullandın tebrikler :)

eğer forum modu tüm bir millete küfür edilmesine göz yumuyorsa

müsadenle bende küfür edeyim

ama sadece küfr edene,milletine değil xxxxx xxxx xxx.im

bende kürttüm ...

cizik.......

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ern3st
    Ern3st's avatar
    Erkek

bende tüm ırkçıların amk.

kahrolsun bağzı şeyler
Toplam Hit: 8210 Toplam Mesaj: 68