Maksimum 100$'A Kulaklık Tavsiyesi
-
ortak görüş sennheiser al birini işte :D büyük elektronik alışveriş merkezlerinde dinleme bolumleri var hocam ordan dene bak
-
cx300 cx400 cx500 var :D hepsini tavsiye ederim.
-
herkes seinnheiser demiş; ama yurtdışındaki kritik sitelerine bakıyorum herkes ağız birliği etmişcesine cx serisi tırt diyor..kararsız kaldım.
-
cx300 var,tavsiyedir ie4'ü çok övüyorlar.
shure,akg diğer markaları da bi bak istersen.
dh'den daha detaylı incelemeler var.
-
eh dealextreme gibi sitelerden 5 dolara cx500 almış arkadaşların belli ki onlara tırt diyor..
Sana şöle söliyeyim bu kulaklıkların fiyat aralıkları 5 lira ile 250 lira arasındadır başlangıç seviyesi.
daha sonraki fiyat aralıkları 1500 ile 5000 arasında değişir.
Birinci kategori kulaklıklarda alabileceginin en iyisi cx500, aslında taksim memphistoya git orada bütün kulaklıkları denetirler sana.
-
AKG K 324 P CHROME bu kulaklığa Cx300 den geçtim ; ilk etapta biraz daha pasif kalıyordu ; ayrıca kulaklığı görsen bu ne lan dersin , çok basit görünüyor ve tüy gibi hafiftir kapsülleri , 1 ay geçtikten sonra canavar a dönüştü mükemmel bir ses rengine sahip , heleki metal müzik dinliyor isen tek tek tüm enstrumanları hissedeceğini temenni ederim , klasik ve kelt müziktede über dir elektronik te de en ince ayrıntıya kadar hissedebilirsin o incelik beynini oyar yani :)..velhasıl ben sennheiser'dan AKG ye geçmiş biri olarak Akg yi önerebilirim bulabilirsen , yada cx500 için de iyi diyorlar ama hiç dinlemedim
-
cx500 ün farkı ses ayarı var heralde üstünde . Ama çok yoruyo bu kulaklıklar beni
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
AKG K 324 P CHROME bu kulaklığa Cx300 den geçtim ; ilk etapta biraz daha pasif kalıyordu ; ayrıca kulaklığı görsen bu ne lan dersin , çok basit görünüyor ve tüy gibi hafiftir kapsülleri , 1 ay geçtikten sonra canavar a dönüştü mükemmel bir ses rengine sahip , heleki metal müzik dinliyor isen tek tek tüm enstrumanları hissedeceğini temenni ederim , klasik ve kelt müziktede über dir elektronik te de en ince ayrıntıya kadar hissedebilirsin o incelik beynini oyar yani :)..velhasıl ben sennheiser'dan AKG ye geçmiş biri olarak Akg yi önerebilirim bulabilirsen , yada cx500 için de iyi diyorlar ama hiç dinlemedim
1 ay sonra ses seviyesi v.s. mi değişti kulaklığın?? -
http://urun.gittigidiyor.com/Sennheiser-CX300-II-Precision-SIYAH-RENK_W0QQidZZ24963781#aciklama
-
Prometheus bunu yazdı:
http://urun.gittigidiyor.com/Sennheiser-CX300-II-Precision-SIYAH-RENK_W0QQidZZ24963781#aciklama
-----------------------------büyük ihtimalle cakmadir,
hicbir yerinde orjinal dir yazmiyor onun yerine, resimdeki birebir ürün adresinize ulasacaktir diyor.
kaldiki bu urunun fiyati 100 tl nin ustunde