folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Maksimum 100$'A Kulaklık Tavsiyesi

Maksimum 100$'A Kulaklık Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hereisnopeace
    hereisnopeace's avatar
    Erkek

evet beyler.nihayetinde siparişimi vermiş bulunuyorum.cx 550'ye karar verdim.mymemmory.co.uk'den 150 liraya maloldu.2 hafta sonra falan gelir.incelemesini yazarım buraya.

Abaza ve Eziğim :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

hocam hayırlı olsun şimdiden..yalnız şunu belirteyim alır almaz bu iyi ya da bu kötü diye hükümde bulunma onun bi 10-15 gün açılma kendine gelme süresi olacaktır tabi her kulaklık için değişir bu süre içinde full seste uzun süre dinlememeni öneririm, açıldığında asıl tadını verecektir onu da belirteyim =) saygılar

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zfc
    zfc's avatar
    Erkek

Sennheiser, başka birşey söylemeye gerek yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------

ntxsoft bunu yazdı:

bazı kulaklıklarda yakma denilen bir olay var. özellikle sennheiserlarda bu var. tam adını hatırlayamadım şuanda fakat sistem şöyle bişey.

kulaklığı aldıktan sonra 12 saat boyunca en yüksek ses seviyesinde açıyorsunuz. 12 saat sonunda dinlediğinizde aletten tam performansı alabilirsiniz. tabii bu işlem ilk aldığınızda yapılacak olan bişey. bende cx200 street II var, fiyatı daha uygun ve bu yöntemi denedim, çok fazla değişmesede ses kalitesi arttı. tabii benimki düşük bir model, cx500 de eminim daha iyi bir sonuç alınır. 

ayrıca benimde tavsiyem cx500 dür, ama cx300 II ninde ii olduğunu duydum. 

Burn-in

bundan haberim yoktu bilseydim ilk aldigimda denerdim bunu :)

ek : http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=burn%20in

yok denemeyin diyor burda da :S

-

hereisnopeace iyi almissin hayirli olsun

bilseydim o fiyata gelecegini bende disaridan alirdim

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Konuyu Hortlatmak istedim ; neden diye sorar iseniz orj. sennheiser cx300-300 II , cx500 , cx 400 ve AKG K324 P satışlarına başlamayı düşünüyorum ; alacak arkadaşlar olur ise siparişleri şimdiden alabilirim;makul fiyatta anlaşacağımıza emin olabilirsiniz..

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

Lemuria bunu yazdı:

ntxsoft bunu yazdı:

bazı kulaklıklarda yakma denilen bir olay var. özellikle sennheiserlarda bu var. tam adını hatırlayamadım şuanda fakat sistem şöyle bişey.

kulaklığı aldıktan sonra 12 saat boyunca en yüksek ses seviyesinde açıyorsunuz. 12 saat sonunda dinlediğinizde aletten tam performansı alabilirsiniz. tabii bu işlem ilk aldığınızda yapılacak olan bişey. bende cx200 street II var, fiyatı daha uygun ve bu yöntemi denedim, çok fazla değişmesede ses kalitesi arttı. tabii benimki düşük bir model, cx500 de eminim daha iyi bir sonuç alınır. 

ayrıca benimde tavsiyem cx500 dür, ama cx300 II ninde ii olduğunu duydum. 

Burn-in

bundan haberim yoktu bilseydim ilk aldigimda denerdim bunu :)

ek : http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=burn%20in

yok denemeyin diyor burda da :S

-

hereisnopeace iyi almissin hayirli olsun

bilseydim o fiyata gelecegini bende disaridan alirdim

sennheiser kulaklığın ithalatçı firması metan'ın kullanım kılavzunda bu uygulamanın yanlış olduğu ve yapılması durumunda kulaklığın (herhangi bir arızada) garanti kapsamı dışına alınacağı belirtilmiştir.

bende bunu gördüm şimdi yapmayayım dedim zaten mantık olarak kulaklıklarda böyle birşey olsaydı satan firma maksimum performans ile satar yani onu

yapıp da satardı , öyle bişi mümkün değilse de zaten kullanma klavuzunun başında yazardı

şimdi aynı şeyi bataryalar içinde söylemek istiyorum eski kullandımız 3310 vb, telefonların bataryalarını ilk aldımız da 12 saat fln şarz ederdik aynı şey yeni telefonların kullanma klavuzunda da yazmıyor ve yeni telefonlar direk 2saat sonra batarya full diye uyarı verip şarj etmeyi kesiyor

fullendikten sonra çıkarmak gerek kulaklıkta da zararverebilitesi bana göre yüksek ama bu cx serisi de baya bi pahalı imiş biraz para biriktireyim bari

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Burn-in olayını Overclok gibi düşün hoca.Fabrika çıkışı işlemci 5500mhz olarakda çıkabilecek oluyor ama 3000mhz çıkarıyorlar.Aynısı kulaklık içinde geçerli.Fakat işlemciye nazaran daha tehlikeli burn-in olayı.

CX200 var bende,burn-in yaptım fakat faydası olduğunu söyleyemem.

Ayrıca senelerdir mp3 player kullanan birisi olarak,diyeceğim şudurki.Elinizdeki kulaklıkdan daha çok mp3player önemli ses olayında.Kalın 4gb eski bir ipodum var eko. ayarı yapınca en uyduruk kulaklıktan bile konser sesi alıyorsunuz.

Büyük firmaların SONY,PHILIPS,SAMSUNG vb. mp3 playerlerinde en yükses seste dahil kısık ses alabilirsiniz.Bu bildiğim kadarı ile Dünya Sağlık Örgütünün aldığı bi kararla alakalı.Sağır olmayın diye yani:)

Cin malı cihazların çoğunda aynı kulaklıklardan daha deli ses aldındığını gördüm...

Gerçi bu işlerden çok anlamam belki farklı bir nedeni vardır.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Burn olayı tamamen saçmalıktan başka birşey değildir, "kulaklıklarda."

"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SanitariuM
    SanitariuM's avatar
    Erkek

Kardeşim bulabilirsen burda bunu al, http://uk.store.creative.com/products/product.aspx?catid=437&pid=19167    yurt dışında fiyatı 90 euro. Ses konusunda creative'ciyim.

" Bir Türk dünyaya bedeldir " Mustafa Kemal Atatürk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

parası olmayanlar veya kulaklığa çok para vermek istemeyenler,

yıllardır birçok kulaklık kullanan birisi olarak, Philips she2610 modelini öneririm, alın, pişman olursanız gelin karşıma.

sony vs. kulaklıklardan çok daha kaliteli, tam bu iletiyi yazarken bile kulağımda takılı :) kapakları değişebiliyor, imajınıza uygun renkte kullanmak da mümkün.

saygılar..

Twitter: @CanKirca
Toplam Hit: 6636 Toplam Mesaj: 51