Mehmet Ali Ağca

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxx_xy
    xxx_xy's avatar
    Erkek
    agcayi askeri hapsaneden abdullah catli mi kacırdi herkes ole dio
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Erkek

Ulan herseyi anlarim Vatan haini Vatan Kahramani falan hepsini gectim Ulan tetikci adam nasi Curuge cikar ciksin su it mit davasi yapanlar onu solesin bana Ulan Doguda yada baska yerde olen vurulan askerin bu adamdan ne eksigi varda bu herif aklaniyo askerlikden

Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ragmendous
    ragmendous's avatar
    Erkek

bu ulkede aydınlar kolay yetismiyor...adam abdi ipekciyi olduruyor,papaya suikast yapıyor,gostermelik

bi suc cekiyor sonra turk bayragı ile karsılanıyor:S....hakkettigi de buydu di mi?canakkale savaslarında

yemende ermenistan sınırında izmirde 2.000.0000 sehit vererek kazandıgımız kanlı bayragı bu tur 

adamları karsılamak için kullanalım...bunun tek nedeni cehalet cahillik kendini bilmezlik....adam iki

bıyık bırakıyor ben milliyetcigim diyor anlı sanlı bayragını katillere seriyor...ben sunu soluyom ben

sosyalistim..ama onlardan daha fazla milliyetcigim!son soz bu ulkede aydınlar kolay yetismiyo!....

serseriyim,icerim,dagıtırım bar bar gezerim soranlara kaportacıyım derim kimseyi kafaya takmam sekil yapmaya bayılırım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    beni cahillikle suçlayana bak daha çatlı ve ağcanın 2 kez hafız esad a suikast düzenleme girişiminde bulunduğunu bilmiyor vah vah yazık asıl cehalaetin bu kadarı...hafız asalanın destekçilerindedi.Yukarda okursun asala ile ilgli çatlı ve ağca diye bahsettim...daha ağca nın silah arkadaşlarını tanımıyorsun...Hiram abbas a gelince vatansever ilan ettiğin adam 80lerde Kenan evren ve tayfasının içinde yer alıyordu..bu tayfadan da amerikalı generaller bizim çocuklar diye bahsediyordu..Tarihi iyi öğrenmek iyi araştırmak gerekir..gözüm.....Ağca memlekete ihanet etmiştir bu  ülkenin aydınını öldürmüştür...Abdi İpekçi-Uğur Mumcu-Bahriye Üçok-Ahmet Taner Kışlalı bu insanlar kolay yetişmiyor gözüm....ağcayı çıkardılar senin gibi sözde ükücü geçinenler destek çıktı ve 70milyonun gözünde ulusalcılar milliyetçiler böyle ağca gibi eli kanlı katil imajı verilmek isteniyor...sizler ağcayı destekleyerek bu memlekete çok büyük bir ihanet ediyorsunuz..bunların acısını kısa sürede alırsınız...Ağca neden hrisytiyan oldu italyanlar suikasttan sonra satın aldılar papa bağışlayınca hristyan oldu memleketini sattı neden hemen nie tanrı dağı kadar müslüman olan ağca döndü....Birilerinin gözünde ağca kahramandır birilerinin gözünde Apo kahramandır bunlar aynı kefededir birileri vatanseverlik adı altında vatana ihanet ederler diğerleri sözde bağımsılık adına...oysa bilmezlerki ikiside Emperyalistlerin değirmenini döndermektedir....

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ragmendous
    ragmendous's avatar
    Erkek

computerwolf bunu yazdı:

beni cahillikle suçlayana bak daha çatlı ve ağcanın 2 kez hafız esad a suikast düzenleme girişiminde bulunduğunu bilmiyor vah vah yazık asıl cehalaetin bu kadarı...hafız asalanın destekçilerindedi.Yukarda okursun asala ile ilgli çatlı ve ağca diye bahsettim...daha ağca nın silah arkadaşlarını tanımıyorsun...Hiram abbas a gelince vatansever ilan ettiğin adam 80lerde Kenan evren ve tayfasının içinde yer alıyordu..bu tayfadan da amerikalı generaller bizim çocuklar diye bahsediyordu..Tarihi iyi öğrenmek iyi araştırmak gerekir..gözüm.....Ağca memlekete ihanet etmiştir bu  ülkenin aydınını öldürmüştür...Abdi İpekçi-Uğur Mumcu-Bahriye Üçok-Ahmet Taner Kışlalı bu insanlar kolay yetişmiyor gözüm....ağcayı çıkardılar senin gibi sözde ükücü geçinenler destek çıktı ve 70milyonun gözünde ulusalcılar milliyetçiler böyle ağca gibi eli kanlı katil imajı verilmek isteniyor...sizler ağcayı destekleyerek bu memlekete çok büyük bir ihanet ediyorsunuz..bunların acısını kısa sürede alırsınız...Ağca neden hrisytiyan oldu italyanlar suikasttan sonra satın aldılar papa bağışlayınca hristyan oldu memleketini sattı neden hemen nie tanrı dağı kadar müslüman olan ağca döndü....Birilerinin gözünde ağca kahramandır birilerinin gözünde Apo kahramandır bunlar aynı kefededir birileri vatanseverlik adı altında vatana ihanet ederler diğerleri sözde bağımsılık adına...oysa bilmezlerki ikiside Emperyalistlerin değirmenini döndermektedir....

sana mı cahil diyorlar:))kendilerinin neyi savundugunu bilmiyorlar!papaya karsı cıkarlar ama aynı kişiler

hristiyan agcayı kollarlar:D

serseriyim,icerim,dagıtırım bar bar gezerim soranlara kaportacıyım derim kimseyi kafaya takmam sekil yapmaya bayılırım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ben isayım ..ben mesihim...kıyameti ilan ediyorum...

Hani savunlar çıksın ortaya.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    adamcağız tam çıktım dedi oh dedi yine tıktılar içeri ben torun sahibi olunca çıkar artık.ama keşke her katil olan adam öldüren onun kadar ceza çekse.

l enfer c est les autres Sartre ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Nasil olurda icerde cezasını cekmis adam serbest birakilinca yeni bi suc islemeden 8 yil daha yatmak uzere iceri konur?

Mehmet Ali Ağcaya saygı duyuyorum, Nice mehmet ali ağcalar çıkmalı memleketten...

Referanslara bak be, Abdi ipekci ve Papa...

biz 10 tane yazilim dili ogrendik diye adam yerine konuyoz, adam dunyayi yerinden oynatmis bir turk olarak mesleginde en iyisi olmus ama memleket sahip cikmamis.Eminim gözler ustunde olmasa yarin cikar birini daha vurur... helal hojama...

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    holyone çok haklı.. yücel aşkını serbest bırakan zihniyet şimdi ağcayı suçluyor.. ayrıca ağcanın ben mesihim demesinin sebebi hedef şaşırtmaktır yani biz görünce diyelimki bu herif papa karşıtı işte böle manyak biri başka bişeyle alakası yok.. verilmek istenen mesaj bu ama kimi yer kimi yemez..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ne hedef şaşırtması hoca aklı olan anlar zaten... Holy yarın birgün sende bilgisayarla ilgili büyük bir proje geliştirdiğinde ülkeye yarar sağladığı için  seni indirecek herif böyle ağca türünde herifler olur.... İnsan ölür düşünce ölmez.

Toplam Hit: 10534 Toplam Mesaj: 49