Mehmet Ali Ağca

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ayrıca ağca daha papa suikastının cezasını çekmiştir...daha Apdi ipekçi ve 2gasp suçundan daha yargılanması ve cezaya çarptırılması gerekmektedir...Yani cezası bitmemiştir daha.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek
    O BİR KUKLAYDI, DEVLET İSE KUKLACI AMCA. ÜLKÜCÜLERE YAMAMAYA ÇALIŞTILAR AMA HAYIR. DEVLETİN KUKLA GİBİ OYNATTIĞI AĞCA ASLINDA GARİBANDI.

hikaye
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:

Referanslara bak be, Abdi ipekci ve Papa...

Şeyhim daha ne olsun ya adam bi de marlyn monroe dese inanırım :) ama bunu yaptıran yine devlet babadır

hikaye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

ağca çok iyi rol yaptı kardeşim seyrettinizmi röportajlarını kendini çürük 8 deli ( vs göstermesini çok iyi biliyo ve beni devlet kullandı demiyor ben devletim için vurdum diyor

son röpojtajlarında çıkardığım ya ağca gariba bi deli kafayı sıyırdı italyada

yada en iyi aktör

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek

agca ıyı seyler yaptı

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

------------------------------------------TAM TAKİP ETTİM-------------------------------------

Arkadaşlar herif içerdeyken gazeteler bi pok yazmıyodu fakat dışarı çıktı başladı.adam serbest liğinin 8. günü bugun yane tutuklandı çiçekin yargıtaya gönderdiği uyarı yazısı sayesınde bu adam kendini mesih de ilan etmiş nedir açıkçası bilemiyorum ama ben Mavi Kazapına hayran oldum bizim burda ağca kazağı diye satıyorular peh!! burası türkiye abdi ipekçıi, papa suikastı bilinen sucları(açıkça belli olan) nedeniyle yaklasık 25 yıldı hepıste( 19 fransa  yada italya olması lazım yaklasık 6 yılda burada yattı) türkiyede müebbet de müebbet hapisle yargılanacak dır kendısı zaten öyleydide rahşan affı falan fıstık çıktı adam dışarı .ama Çatlı nın en başından beri adamıymıs herhadle bunun gibi bir çok haltda yemiş ama derin devlet rus kgb ne oluyoda bunlar oluyo açıklığa kavuşmuyo anlamıs değilim .bu adam önceden türkiyenin en yüksek korumalı hapis hanesinden kaçırıldı ve açıklamara göre kendılerıne yardım edecek asker  ve görevlı sayesındeymıs herhalde .ben bunları anladım daha başka türkiye manyag bi ülke bizim derin devlet itiraflarını attığımız özel idari teşkilat mıydı neyse onun asıl yeri amerikada amerika ecevit zamanda bu kurula  para yardımında bulunmuş.sonuc olarak bu ülkücü herif (ülkücülerin katkısı kaçınılmaz onlara çok şeyler borçluyuz) en son darbeye konulan merdıvenlerden ibaret asker yönetime el koyuyor ... ehe ehu neyse sıçtırı boktan bi yazı oldu ama bişi daha diyeceem

ecevit zamaınında yunanlılar için Nato ya alınabılmesı üzere bm bize teklif gönderiyor bizim ecevit kabul etmıyor(erbakan yada demirel olması lazım onun zamanında da kabul etmemişiz)

biz Nato ya 52 de üye oldukkk yunanlılarda darbeden sonra bize gelen yunan teklifini yönetime gecen asker herif adını hatırlamıyorum kabul etmiş amac nedir anlayamıyorum.. neyse..

En çokda şu mesih abimizin yazacagı kıtabı merak edıyorum hemen alıcam valla...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

Hiç geniş düşünmüyorsunuz adam ben mesihim diyor aslında mesihten kastı ben bu dunyada tekım dıyo Mehmet ali AĞCA ne diyor bakın =

" Ben yeryüzüne mesih olarak geldim  kıyamet yaklaşıyor dikkatli olun." diyor zannedersem bundan kastı öbür büyük kişilere bakın  kıyamet yaklaşıyo herşeyı açıklıycam demek maanasına getırıyor ben boyle yorumluyorum bılmem sızler ne dersınız... 

Zaman  gazetesinde 20.01.2006 sayısında şu dıyor  mehmet ali agcanın bır  kgb ajanı olduğunu ıddıa edıyor  bır kaç seferde (BND) yanı alman istihbarat teşkılatı için çalıştığını ıddıa edıyor zaman gazetesi bende çıkaramadım ne bağlantısı olduğunu ama gazete yazmış

aslında baba adam,  hayatını anlatıyordu Mehmet ali birand(Eski cia ajanı olarak bılınıyo ama ) ancona cezaevınde onunla 1994ve1996 yılında goruşmuş geçenlerde seyrettım 32.gun programında nasıl iş yaptığını nasıl işlerı yuruttuğunu anlatıyordu .Eskiden  abdullah çatlılada goruşmuşluğu var 25 ghun onunla bırlıkte aynı evde kalmış vs vs vs anlatırım ama En önemlisi ve en kesin olan şey var Abdullah çatlı Mehmet ali ağca ... bunlar gıbılerı  türklerden çıkacağı esin bir şeydır...

CeLeKatireJeotuzbeş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lanky
    Lanky's avatar
    Erkek
    CLK bende o gün izledim 32.günü harbiden çevirdigi dolapları alavere dalavereleri anlatıyordu yaklaşık 2-2,5 saat kadar sürdü izledim ipekci olayını papa suikastini   32. günün bu bölümünde Ağcayı deşifre etmeye çalışacaklarını belirttiler programın kapatılışında bakalım ne çıkacak.

Tariqat Of Tahribat.Com Adab-I MuaşeretKaideleri http://www.tahribat.com/forumabout.asp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    kim ne derse desin m.ali ağca gibi Abdullah Çatlı gibi adamlar lazım bu memlekete ...şart.

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek

bana göre kafayı sıyırmışdır.baksanıza yeni bi incil yazıomuşuz meshimi falan dio..Allah yardım etsin 8 sene daha

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 10523 Toplam Mesaj: 49