Metrobüs...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

http://nihatsirdar.com/nihatyazi.php?id=10

http://nihatsirdar.com/nihatyazi.php?id=7

Metrobüsü savunan arkadaşlar bu yazıları okurlarsa iyi olur. Siz araştırmıyorsunuz ben sizin için hazır yazı buldum.

Edit: Savunmayan arkadaşlar da okusunlar :p

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    darkskull un post ettiği linkleri okumakta fayda var.

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    1.3 milyon euro'luk yüzyılın harikası! metrobüslerden birinin bu sabah balataları yanmış, birinin de kapıları kapanmadığı için gidememiş. Arkasında gelen metrobüsler de bekliyormuş.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

@ DarkSkull   yazıları okudum adamlar manyak yazmıs haklılar sahsen :)

köye kadar uzancak heralde :D

ya 3-4 kere binince tamam güzelde  benim gibi hergün okula gitmek için biniyorsan cok sıkıcı bişey hep aynı serit hep aynı yol ot gibi gidioz  :|  
    bide persembe cuma  sabah 7' de binmem gerekiyo en az 20. gelene binebiliosun  ya durmuyo yada durur durmaz millet birbirini zikio binmek için.

eskiden 85/B  yada 85/G  biniodum kafayı cama yaslıodum okula kadar uyu  trafik koymuodu bana :|
    simdi götü saglama almassan hamile cıkarsın :| 

(:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Fiat ticari araçların sunduğu Nihatla sivri sinek devam ediyor. :))

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

dünya gider uzaya biz gideriz toprağaaa... ne alaka dersek...avrupada metrobüsler elektrikli iken neden bizde benzinli _? Petrol üreten bir ülkeyizde sanki...avrupa niye bizden 10 adım önde işte bu yüzden...yıllar sonra elektriğe geçileceğine neden şimdi elektriğe geçilmiyor ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hocam siz neyin eleştirisini yapıyorsunuz ki? bu ülkede neyi doğru yaptılar ki bunu yapsınlar... adam yol acıyor trafiği verecek yap şunu 4-5 şerit yok koyuyor üç şerit zaten en sağ şerit park eden araçlar yüzünden iptal kalıyor iki şerit ondan sonra da trafiğin akmasını bekle... yola park eden araçlara laf ettiğimi sanmayın sakın onlara %100 hak veriyorum park yeri vardı da onlar mı parketmedi... metrobüs 1.5 milyon dolara alınmış neden ülkemizde yapılmadı devlet ne zaman yerli malına teşvik etti ki şimdi etsin? dışarıda bok var ya... alınan metrobüs sıfır yaklaşıyormuş bizim ülkede o kaldırıma sıfır yaklaşmaz direk kaldırıma cıkar... şerit izleyebiliyormuş şöföre gerek yokmuş ülkede şerit vardı da biz mi göremedik... bizde en sağda servis şeridi var mı? yok neden yok? verirsen 10 milyonluk trafiğe üç şerit adam yandaki servis şeridini de kullanır mecbur... yap 4 şerit eline mi yapışıyor bak o zaman trafik kitleniyor mu? itfaye abmulans fln servis şeridinde gidemiyor ondan sonra da neden geç kalıyor dioruz... bu ülkeye yatırım yaptığını sanan adamların ya ülkeden haberi yok ya da mallar... adam itfaye aracı alıyor istanbulda sokağa giremiyor ya sen eşşeklemesine o aracı alıyorsun ya da malsın ki oralara bu aracların girmesi gerektiği kadar mesafe bırakmayı bilmiyorsun... giden paralara gelince melih gökcek devlet bütcesinden 40 milyon dolarlık yardım paketi hazırlattı paket 67 kilo içinde tatlısına kadar var ne zaman dağıtılacak seçimden önce zaten bizim elemanlar seçimlerde olmasa hiç çalışmayacaklar... kaldı ki bizim halkımızı buna muhtac ettikleri için kendilerinden utansınlar... söleyeceğim çok şey varda sinirlerimi daha fazla bozmak istemiyorum durmak yok geçirmeye devam...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    tam konuyu actık yeni metrobüsleri gördüm bugün  34A  seklinde  zincirlikuyu - söütlücesme  takılcaklar  garajdan cıkıolardı  duraklarda yavaslıolar millet görsün die :D

(:
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    nihat sırdarda muhalefet olmak için biraz sallıyo heralde.o ambulanslar metrobüs yolunu kullanabilir rahatça emniyet şeridindeki gibi arabada olmaz yol açık olur.ayrıca bazı yerlerde giriş çıkış var e-5 ile metrobüs yolu arasında
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

alicem bunu yazdı:
    -----------------------------
    nihat sırdarda muhalefet olmak için biraz sallıyo heralde.o ambulanslar metrobüs yolunu kullanabilir rahatça emniyet şeridindeki gibi arabada olmaz yol açık olur.ayrıca bazı yerlerde giriş çıkış var e-5 ile metrobüs yolu arasında
    -----------------------------

Metrobüs yolunda nerden otobüs geleceği belli değil adamlar ters yönden geliyor zaten. Ambulans oraya girsin metrobüsle kafa kafaya çarpışsın sonra. Çarpışmasa adam yola girdi diyelim sonra bir de yolda çıkış arayacak.

Toplam Hit: 4856 Toplam Mesaj: 36