Millet Bana Ölüm Deyimce Aklınıza
-
ölüm deyince aklınıza ne geliyor ? Ürperiyor musunuz ? yoksa Mevlana gibi mi karşılıyorasunuz ölümü=?yardımkarınızı bekl,yorum şimdiden teşekkürler .
-
ölmeden bir şey diyemem
-
valla ölümle tek alakam bir gün delinin birine sataştım sela okunurken bak ölmüş sen şarkı söylüyon diye oda bana bir gün bizde ölecez bu yüzden korkmaya gerek yoooook tiridine tiridine tiridine bandım gibi bir cevapla karşılık verdi dedim lan bi deli bile ölmü sallamıyo korkmuyo ben neden korkiyim :P
-
başımdan geçen bi olay var bununla ilgili
benim acayip manyak, depresyonik arkadaşlarım var bi keresinde bana şaka yapmak için imamı kandırmışlar benim adıma SELÂ verdirdiler. kendi adıma okunduğunduğunu işitince çok acayip oldum. anlatamam. ama yinede korkmuyorum ölümden birgün gelecek nasıl olsa....
-
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. ama aradığım cevabı bulamıyorum .Yaşam güzeldir, ölüm huzur doludur.Zor olan , birinden öbürüne gitmektir.Nasıl anlatsam ölümü insan nasıl ele almalısadece yok olmak mı? yoksa Mevlana gibi düğün gecesi mi?sizce nedir ölüm..
-
bizim buralarda bir hikaye vardır anne karnında iki velet konuşuyorlarmış birisi lan demiş 10 gün sonra doğucaz yeni bir yaşama başlıcaz ben korkuyorum filan diğeri korkma lan demiş nede olsa oda bir yaşam ama diğeri tınlamıyor lan yok fiyor doğmak çok zor çok kötü bu dünyadan gidicez kolay değil bu alemi bırakacaz velevki işte doğmuşlar ama anne karnını bir daha hatırlayamamışlar sadece arada annelerinin anlattıklarını bilmişler ölümde öle işte orda dünyada böleydiniz dicekler bizde yapma yaaa ne terbiyesiz cibiliyetsizmişiz dicez :) sen imam gazalinin ölüm kıyamet ahiret kitabının çevirisini oku kısaltılmışını değil ;)
-
Ben ölümü düsünmekte hiçbir fayda göremiyom evet herkes bigün ölücek ama sen elbet ölücem diyerek hayatı önemsemez isen vay haline :)
-
Ölüm deyince aklıma sadece ailem geliyo
ölümü her düşündüğümde sedece ailemi yalnız bırakacağımı düşünüyomÖlümden korkmamın tek nedenide bu zaten
-
Ölüm mutlu bir sondur..
bence yane :D
-
Çok güzel arkadaşlar açılın içinizi buray dökün çok güzel . Hiç ölümün eşiğinen dönen var mı acaba yada intiharı düşünen ben düşündüm taaa bundan 5 yıl önce ama bir yıldız tuttu elimden onun sayesinde burdayım ve sizle yazışıyorum ben son çatşamba gününe kadar bekleyeceğim mesajlarınızı isteseniz sohbet edelim ölüm hakkında Theossslave@hotmail.com
Saygılarımla
-
korkunun ecele faydası yok.