Millet Bana Ölüm Deyimce Aklınıza
-
negro bunu yazd§:
valla іlќmle tek alakam bir gќn delinin birine sataўt§m sela okunurken bak іlmќў sen ўark§ sіylќyon diye oda bana bir gќn bizde іlecez bu yќzden korkmaya gerek yoooook tiridine tiridine tiridine band§m gibi bir cevapla karў§l§k verdi dedim lan bi deli bile іlmќ sallam§yo korkmuyo ben neden korkiyim :P
DELİLER GÜNAH İŞLEYEMEZLER VE DOLAYİSİYLE DE ÖLÜMDEN SONRASINI SENDEN DAHA İYİ ÇIKARACAĞI BELLİ!BENCE SEN KORKMAYA BAŞLASAN İYİ OLUR!ONUN VERDİKLERİNİN KARŞILIĞINI ASLA ÖDEYEMEYİZ Kİ!
HERŞEY ALLAHIN İNSAFINA KALMIŞKEN NASIL KORKMAYABİLİRSİN!
-
Allah ın insafına güveniyorum ben biraz ama geçenlerde ''snmez'' le konuştuğumuz gibi Allah hak edene hak ettiğini verir. ölüm gelecek ve herkes tadacak onu ve hak eden mutlu sonla karşılacak hak eden cehennemin ateşine bi odun olacak işte mutlu son ''Düğün gecesi''
-
...Peki dedim Ölüm Nedir? Dedi Kimine Göre Sonsuz Bir Karanlık,Kimine Göre Ruhtaki İlk Gerçek Uyanıklık....
-
karatahta bunu yazdı:
...Peki dedim Ölüm Nedir? Dedi Kimine Göre Sonsuz Bir Karanlık,Kimine Göre Ruhtaki İlk Gerçek Uyanıklık....(kalibre)
bu nerden alıntı bana kaynağını söylermisin ben böyle bi şey arıyorum sen istersen bide kendi görüşünü yaz beyler lütfen son üç günüm var :) -
Ya arkadaşlar sizce ölüm bir kurtuluşmu öteki dünya için salih ameliniz varmı eğerbu yoksa gerçekten ölümden korkun işte.Dünyada ölüm nasılsa anlık birşey amma ahiret için korkun, nasıl cevap vereceğim yaradana die.
ha bu aradane 3 günü yav neyin 3 günü kendini mi oldurcen cenazene gelmem kendini oldurursen biliyorsun cenaze namazı kılınmıyor intahar edenlerin.
-
ya bu benim ödevim çarşamba günü teslim etmem lazım canıma kıyacak değilim bi ödev için sonra nasıl hesap veririm Allah'a ölünce size haber veririm cenazemer gelirsiniz :) Ölüm bence kurtuluş bu kısa cık ömür nedir ki sonsuz-hayat = sonsuz yani öteki tarafı tercih ederim sizleri bilmem ama
-
Ölüm Hayatın Sonu Değil Sonucudur ve Ölüm Her Zaman Adildir. :))..güsel bi şey olmalı.....
-
arkadaşlar gerçekten çok güzel olmuş yazdıklarınız bana sadece yaşlıların ölmediğini ölümün hemen ensemde olduğunu tekrar hatırlattınız ben hep ölüm ü duyduğumda umursamayan eninde sonunda herkezin öleceğini soyleyen ve ölenlerin ardından üzülmeyi anlamlı bulmayan biriyim ama bu pskolajim içinde bu topic bana bildiğim çok şeyi tekrar öğretti konuyu açan ve cevaplayan arkadaşlara teşekkürler..
-
cehendem
-
Toplam Hit: 4856 Toplam Mesaj: 21