Muhteşem Yüzyıl Rezaleti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ecladında kendine sövdürmesin amk osmanlıda karımı yok

hunlardan itibaren hep kavur karılarını aldılar koyunlarına sonrada hep ajanlık amk çinli prensesleri :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Osmanlı'ya göre Osmanlı Türk değil Osmanlıdir. Naima tarihini bilen biliyor.  Osmanlı'ya göre Türk = idrak i bi idraktir.  

Bize diyor ki ecdat, yahu adam benden olmadığını defalarca söylemiş benim değil arabın,  rum'un ecdadidir onlar... Osmanlı anadoluda binlerce Türkmeni açlıktan isyan etti diye dograrken. Aynı şeyi burnunun dibine kadar gelen Mısırlı araplara yapmamiştir

Ne Mutlu Türk Doğana..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

peki senin bu ülkeye ne hayrın dokundu ? hangi buluşa veya ülkeyi kalkındıracak projelere imza attın ? hangi yüzle kızıyorsun kardeş ?

binlerce lira bu devlete vergi verdiğim için her lafı söylemeye hakkım var

öyle boş beleşden yok ülkeye hayır dokundurmakmışda buluş yapmakmışta kalkındırmakmışta projelermişte geç bunları geç!...

ya bi siktir git ben de karşıma almış adam yerine koymuş kelam ediyorum. 

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Yau azıcık okudumda,beyler boşverin ölen öldü önümüze bakalım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Tv nin gücü ya da tarih yazıcılarının gücü.. Tarih yazıcıları Süleymanın bu ölümcül hatasını yazssaydı sen bu kadar süleymancı olur muydun? Bu soruyu da sormak gerekir.. 

Süleyman ecdadın da Mustafa değil mi?

tartışmaların küfürlerin hepsi bir yana Şehzade Mustafa ile yerine geçen Şehzadeyi bir karşılaştırdığında "hangisi olmalıydı " sorusunun cevabı sence nedir..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@Hazar_Han, hocam fatih kullansın o terimi ya da kullanmasın. Ben sana rum kelimesinin nereden çıktığını söylüyorum. Bu kelime söylemeye çalıştığın gibi günümüzde kullanılan rum değil anadolulu manasınadır.  Romalılar osmanlıdan çok önce zaten anadolu topraklarındaydı. Rum kelimesini açıkladığım üzere kullanan araplar olmuştur ve hala öyle söylerler. 

Ayrıca fatih sultan mehmet değildir fatih sultan muhammed'dir. türkler muhammed ismine saygısızlık, küfür olmasın diye mehmet ismini kullanırlar. Ve bu sebeple askerlerimize mehmetcik deriz, cik eki küçültme manasınadır yani her mehmetçik bir küçük muhammed'dir. kendi askerini bu şekilde gören bir devlet ve milletin büyüklüğü aşikardır. 

Ayrıca osmanlıda ırklık önemli değil, osmanlı çok uluslu ve çok hukuklu bir devletti. Biz 1900 lü yılların modasına uyup da türkçülük peşinden gittiğimizde bir sürü problem yaşadık. Osmanlı senin mantığındaki gibi bir devlet politikası gütseydi aşağıdaki linkte verilen ülkeleri ve halkları kontrolü altına alamazdı

http://ensonhaber.com/osmanli-imparatorlugunun-hukmettigi-devletler-2014-02-03.html

ırka göre ayrım yapmak bana göre insanlık suçudur. çünkü ırkını seçmek insanın elinde olan bir şey değil, bir insan kürt doğdu ya da arap doğdu ya da türk doğdu diye suçlanabilir mi? ya da buna itafen, benim ırkım en üstün ırk denilebilir mi? öyle olsa hepimiz hitler e ya da mussolini ye hak verip bu adamların ırk üstünlüğünü kabul ederek diğer milletleri ezmesine göz yumalım? ben milletimi seviyorum, türk olmaktan da gururluyum. bunun sebebi türkler'in, islam'a hizmetidir, bunu da cihad ile yapmıştır, çünkü biz savaşçı bir milletiz.

ama bir arap bir kürt bir alman bir rus,bir sırp kelime-i şehadet getirirse ırkı ne olursa olsun artık benim kardeşimdir. bu bakış açısı osmanlının da islamın da bakış açısıdır. 

birileri üstü kapalı olarak, osmanlı nın soyunun bozulduğunu v.s. der, eşlerinin yabancı olmaları olayı fatih ile başlamıştır, ne kadar büyük bir padişah ki bu kadar derin bir şey düşünebilmiş.  hanedanlığın 600 yıl ayakta kalabilmesinin en büyük nedeni de bu evliliklerdir. sizin düşündüğünüz gibi bu evlilikler ırk bozmak amaçlı değil, hanedanlığın ayakta durmasını sağlaması amacıyla yapılmıştır. o sebepledir ki, evlendikleri yabancı kadınların bir ailesi yoktur.. bunlar bilerek seçilmiş adımlardır. ancak günümüzde bu kolay kolay idrak edilemez..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Zihniyete bak arkadaş.  Bütün avrupa hristiyan ama milliyetçilik sayesinde güçlüler. Ben soruyorum madem suç Türkçülerde o vakit diğer müslüman milletler neredeler ? Niye mekkede askerlerinin kafalarını kesip hristiyan ingilizlerin götünü yaladilar ! Filistinde kanalda nerdeydi o müslümanlar ? Geç o işi sen gene ingiliz sungusu Göte dayandığı gün Türkçülük kurtardı bu milleti ! Onu geç 80 sene Türk Dünyası işgal altında kaldı hiç bir kardeş yardım etmedi... onu da geç kıbrıs bununun dibinde niye tanımıyor o kardesler . Boş muhabbet hoca bunlar.  Din için kimse kimseye yardım etmez. 

Ne Mutlu Türk Doğana..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı

Tv nin gücü ya da tarih yazıcılarının gücü.. Tarih yazıcıları Süleymanın bu ölümcül hatasını yazssaydı sen bu kadar süleymancı olur muydun? Bu soruyu da sormak gerekir.. 

Süleyman ecdadın da Mustafa değil mi?

tartışmaların küfürlerin hepsi bir yana Şehzade Mustafa ile yerine geçen Şehzadeyi bir karşılaştırdığında "hangisi olmalıydı " sorusunun cevabı sence nedir..

hocam sen bu karşılaştırmayı nereden yaptın diziden mi ? kitaba dayanarak söylüyorsan kitap ismi verirmisin ?

ben Süleymancı veya Fatihçi değilim. sizler konuyu saptırdınız. benim konuyu açarkenki davam "gençlerin geçmişini diziden yalan yanlış öğrenip küfretmeleri" biz nasıl bir ülkeyiz ki biz nasıl bir milletiz ki iki üç kapitalist köpeğin yazdığı senaryoyla geçmişimizi öğreniyoruz ?

benim konuyu açarkenki amacım Süleymancıyım değilim davası değildi buydu. neyse cevabını bekliyorum hocam. bu karşılaştırmayı yaptığın kaynağı istiyorum

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

yorumuna saygı duyarım, ama arap ihaneti de bir uydurmadır.. maksat din birliğini zaafa uğratmaktır. çok tipik bir örneği, suriye halkının türkiye ye katılmak isteyip de "bizimkilerin" reddetmesi.. bir sürü örneği var bunun. türkler yüz çevirmiş, yardıma gitmemiştir. çok sakıncalı konular var kanunen yasak şeyler var... evet başa geçmek isteyen, kral olmak isteyenler osmanlı'dan ayrılmak istemiştir ama o ülkenin halklarını karıştıramazsın. kıbrıs konusuna gelince, silah yardımını yapan ve destekleyen libya'yı unutma..

ayrıca turan ülküsü kurduğun "türk" kardeşler neden tanımıyor? hristiyan gürcistan benden vize istemezken hala dindaş ve ırkdaş azerbaycan'a vize ile gitmek ne gariptir? ve yine oralarda yaşayan insanlardan varsa bilirler onlar türkiye türklerini pek sevmezler, en azından gördüklerim, bildiklerim böyle.. keza kıbrıs'ta yaşayan türkler de böyle düşünüyorlar,o sebeple bırakın bizi rumlarla birleşmek istiyoruz diyecek kadar ırklarını terk etme eğilimindeler. türkiye'nin politik ve jeopolitik çıkarları olmasa kıbrıs ı bırakırdı ancak kıbrıs elden gittiğinde akdenizdeki kontrol mutlak biçimde kayba uğrar..

edit: pardon kardeş azerbaycan ile vizeler kalmış yeni, ve 30 günlük olarak :) 

edit 2: pardon vize kalmamış kardeş azerbaycanla, sadece sınır kapılarında vize alma şansı varmış. slovakya vatandaşları türkiye ye gelirken bu şekilde gelir mesela.. o zaman düz mantık gidersem, slovakya ile türkiye ne kadar kardeşse, azerbaycan ile türkiye o kadar kardeştir? demek ki ırkdaşlık da fayda etmiyormuş.. bu kafa 1900 lülerin kafası. artık dünya globalleşti, tüm dünya tek bir devlet gibi.. bu devirde ırk üzerinden siyaset yapmak da, devlet kurmak da bitti..  

unbalanced tarafından 13/Şub/14 10:34 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Hatırlatırım Türkler de müslüman ve olmuyorsa Müslümanlık danda olmuyor. Senin arap dediğin adam peygamberin soyunu kuruttu. Ne dini ne imanı yahu.. Hayır libya diyorsun kaddafi düşerken ona ateş taşıyanlar müslüman degilmiydi. Araplar iyi araplar güzel bizim Türkler bok. Iyi ya ne ala memleket..

Edit : senin memlekette gittiği her yeri karıştıran bir halk var ondan vize var Türk Dünyasında.  Hatta o gerzekler 120 bin nüfusla kazakistandan özerklik ilan etme çabasına girmişler.  

Baturay_Turkmen tarafından 13/Şub/14 10:39 tarihinde düzenlenmiştir

Ne Mutlu Türk Doğana..
Toplam Hit: 14412 Toplam Mesaj: 113