Nargile Zararlı Mıdır?
-
tütün yasasından sonra pek fazla zararı kalmadı tütününün a*ına koydular
-
gördüm ki bağımlılık yapmaz diyenler var tam tersine öyle bi bağımlılık yapar ki yoksunluk krizine bile gireni gördüm.
-
Telekinesis bunu yazdı
Hocam, 3-4 yıldır düzenli içerim bunun 2,5 yılında nakhla içmeye başladım diğer tütünlere istinaden biraz daha ağırdır. Çok şükür daha yan etkisini görmedim ancak zararı vardır elbet.
Müritler nakhla tütünü için o zaman diğer tütünlerin hiçbirin içmez bırakırsınız, dışarıda bulmanız biraz zor isteyene temin edebilirim.
250 gramı 15 liraya. Başka yerden alırsınız ancak, normal elma ile karışım verirler. Nargile kültürü farklıdır, nakhla bambaşka. :) Birebir hasını temin edebilirim yani.
El Fakher in yanında Nakhla saman gibi kalır. 2 yıldır evde EN AZ günde 2 kere nargile çeviren biri olarak söyleyebilriim bunu.
Türkiye piyasasında El Fakher ve Nakhla bolca çakması bulunmakta. Orjinalini bulmaya çalışın. Gerekirse yurt dışından getirtin.
http://www.alfakher.com/
DrKill tarafından 07/Eyl/12 17:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Tütün mamülü için zararlımı sorusu ?!?!?!?!
-
Ciğere temiz hava dışında çektiğin herşey zarar. Sigara dumanı zaten zarar, nargile dahada zararlıdır. Sadece içerken nargile daha hafifmiş hissi veriyor. Zaten ilk seferlerde başın döner biraz...
-
Biakis çok yaralıdır.. Ssağlık ve zindelik için bir birdir.. Ara sıra uranyum hapı da yut.. cildin parlaklaşır..
-
Nargilenin sigaradan daha zararlı olduğunu bende duydum. Ama sigaradan daha zevkli orası kesin :) Ben asıl esrarı merak ediyorum. Ot olsa da bi tadına baksak hani :)
-
Sanılanın aksine sigaradan daha az zararlıdır.
Nargile tütünü üzerindeki nikotein değeri ile bir paket parlament üzerindeki nikotein değerini bakın. 100 gram da sigaradaki nikotein oranı nargile tütününe göre tam 23 kat daha fazla.
Ayrıca sigara akciğer ve gırtlak kanseri yapar.Akciğer ve gırtlak kanserine neden olan etmenleri araştırın bakalım birde nargile ile karşılaştırın :)
Son olarak dün çektiğim iki resimi sizle paylaşıp "Zararlıysa zararlı Koy götüne ben içerim arkadaş" Diyenleri bu akşam her zamanki yerimde erenlerde nargileye bekliyor saygılar sunuyorum :D
-
tabi ki zararlı.Actığın konu "eroin zararlı mıdır?" gibi bişey olmuş.
-
swordfish bunu yazdı
Sanılanın aksine sigaradan daha az zararlıdır.
Nargile tütünü üzerindeki nikotein değeri ile bir paket parlament üzerindeki nikotein değerini bakın. 100 gram da sigaradaki nikotein oranı nargile tütününe göre tam 23 kat daha fazla.
Ayrıca sigara akciğer ve gırtlak kanseri yapar.Akciğer ve gırtlak kanserine neden olan etmenleri araştırın bakalım birde nargile ile karşılaştırın :)
Son olarak dün çektiğim iki resimi sizle paylaşıp "Zararlıysa zararlı Koy götüne ben içerim arkadaş" Diyenleri bu akşam her zamanki yerimde erenlerde nargileye bekliyor saygılar sunuyorum :D
nikotinin önemli özelliği zarar vermesi değil bağımlılık yapmasıdır arkadaşım
ayrıca sana katılıyorum.nargilede o kadar nikotin olsaydı sigara gibi bağımlılık yapması gerekirdi