folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nargile Zararlı Mıdır?

Nargile Zararlı Mıdır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek

tütün yasasından sonra pek fazla zararı kalmadı tütününün a*ına koydular

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    gördüm ki bağımlılık yapmaz diyenler var tam tersine öyle bi bağımlılık yapar ki yoksunluk krizine bile gireni gördüm.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Telekinesis bunu yazdı

Hocam, 3-4 yıldır düzenli içerim bunun 2,5 yılında nakhla içmeye başladım diğer tütünlere istinaden biraz daha ağırdır. Çok şükür daha yan etkisini görmedim ancak zararı vardır elbet.

Müritler nakhla tütünü için o zaman diğer tütünlerin hiçbirin içmez bırakırsınız, dışarıda bulmanız biraz zor isteyene temin edebilirim.

250 gramı 15 liraya. Başka yerden alırsınız ancak, normal elma ile karışım verirler. Nargile kültürü farklıdır, nakhla bambaşka. :) Birebir hasını temin edebilirim yani.

El Fakher in yanında Nakhla saman gibi kalır. 2 yıldır evde EN AZ günde 2 kere nargile çeviren biri olarak söyleyebilriim bunu.

Türkiye piyasasında El Fakher ve Nakhla bolca çakması bulunmakta. Orjinalini bulmaya çalışın. Gerekirse yurt dışından getirtin.

http://www.alfakher.com/

DrKill tarafından 07/Eyl/12 17:12 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tütün mamülü için zararlımı sorusu ?!?!?!?!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ciğere temiz hava dışında çektiğin herşey zarar. Sigara dumanı zaten zarar, nargile dahada zararlıdır. Sadece içerken nargile daha hafifmiş hissi veriyor. Zaten ilk seferlerde başın döner biraz...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Biakis çok yaralıdır.. Ssağlık ve zindelik için bir birdir.. Ara sıra uranyum hapı da yut.. cildin parlaklaşır..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Nargilenin sigaradan daha zararlı olduğunu bende duydum. Ama sigaradan daha zevkli orası kesin :) Ben asıl esrarı merak ediyorum. Ot olsa da bi tadına baksak hani :)

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Sanılanın aksine sigaradan daha az zararlıdır.

Nargile tütünü üzerindeki nikotein değeri ile bir paket parlament üzerindeki nikotein değerini bakın. 100 gram da sigaradaki nikotein oranı nargile tütününe göre tam 23 kat daha fazla.

Ayrıca sigara akciğer ve gırtlak kanseri yapar.Akciğer ve gırtlak kanserine neden olan etmenleri araştırın bakalım birde nargile ile karşılaştırın :)

Son olarak dün çektiğim iki resimi sizle paylaşıp "Zararlıysa zararlı Koy götüne ben içerim arkadaş" Diyenleri bu akşam her zamanki yerimde erenlerde nargileye bekliyor saygılar sunuyorum :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

tabi ki zararlı.Actığın konu "eroin zararlı mıdır?" gibi bişey olmuş.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

Sanılanın aksine sigaradan daha az zararlıdır.

Nargile tütünü üzerindeki nikotein değeri ile bir paket parlament üzerindeki nikotein değerini bakın. 100 gram da sigaradaki nikotein oranı nargile tütününe göre tam 23 kat daha fazla.

Ayrıca sigara akciğer ve gırtlak kanseri yapar.Akciğer ve gırtlak kanserine neden olan etmenleri araştırın bakalım birde nargile ile karşılaştırın :)

Son olarak dün çektiğim iki resimi sizle paylaşıp "Zararlıysa zararlı Koy götüne ben içerim arkadaş" Diyenleri bu akşam her zamanki yerimde erenlerde nargileye bekliyor saygılar sunuyorum :D

nikotinin önemli özelliği zarar vermesi değil bağımlılık yapmasıdır arkadaşım

ayrıca sana katılıyorum.nargilede o kadar nikotin olsaydı sigara gibi bağımlılık yapması gerekirdi

Toplam Hit: 9108 Toplam Mesaj: 89