folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nargile Zararlı Mıdır?

Nargile Zararlı Mıdır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

nargıle ıcecegıne gıt aramalı sıgara ıc daha az zararlı :)

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

köz ile ıslak tütün bölmesini çıkarın ve yerine dikey olarak normal bir sigara koyun daha az zararlı olur :))

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

nargile Şerbetli tütündür

Sigaradan kat kat zararlı denmesının sebebi 

1.Tütününün  kalitesiz yani AZMIŞ denilen tütün kıvamında  olması

2.Bir sigara 2 dk da nargile 2 saatte biter  tabi bunuda istatisliğe döktüğünde boyle seyler cıkıyo ama ıstatıslık saymıyokı  sen 40 yılda bı ıcıyosun ondan takma kafana arada sırada ıc sık sık ıcersen  sıgaradan cook daha beter dır ve sıgaranın cook uzun vadede gosterdıgı etkılerı  cok daha kısa zamanda gorursun

Not:bi zamanlar  kımyasallı  ucuz nargile tutunlerı vardı ınsanları hasta ettı  dıkkat et tutunune...

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    erebos bunu yazdı

nargile Şerbetli tütündür

Sigaradan kat kat zararlı denmesının sebebi 

1.Tütününün  kalitesiz yani AZMIŞ denilen tütün kıvamında  olması

2.Bir sigara 2 dk da nargile 2 saatte biter  tabi bunuda istatisliğe döktüğünde boyle seyler cıkıyo ama ıstatıslık saymıyokı  sen 40 yılda bı ıcıyosun ondan takma kafana arada sırada ıc sık sık ıcersen  sıgaradan cook daha beter dır ve sıgaranın cook uzun vadede gosterdıgı etkılerı  cok daha kısa zamanda gorursun

Not:bi zamanlar  kımyasallı  ucuz nargile tutunlerı vardı ınsanları hasta ettı  dıkkat et tutunune...

Bununla 

>> 5 Lira

bunun arasıdaki fark gibi.

>> 60Lia

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Al Fakher isteyen arkadaşlarada bizzat orjinalini aldıkları fiyatın daha ucuzundan temin edebilirim arkadaşlar bunuda belirteyim. :D Al Fakher'in en kral tütünüde Gold üzüm dedikleri tütündür.

Nakhla'dan sonra içtiğim tek tütün Al Fakher Gold Üzüm'dür. :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

geçen sene her gün içiyordum.evde nargile var.sonra bıraktım.şimdi hazırlamaya üşeniyorum.hiçbir şekilde bağımlılık yapmaz..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

evde nargile icen arkadaslar folyo derdınden kurtulmak ıcın mutlaka almalılar ben adanada bulamadım bundan haberleri bile yok

http://www.nargilemalzemesi.com/product.php?id_product=75

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

5-6 senedir ciddi manada içtiğim ( haftada 5-6 , bazen dahada fazla ) fakat şimdiye kadar bi zararını göremediğim neden bu kadar baglandıgımıda çözemediğim bi olay nargile benim için, he gerçek manada tüketenler için, nargile dolayısıyla ölecek bile olsa, ölmeden önce yine içmek ister böyle mikrop bişey seviyoruz kendisini.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

beyler konuya pragmatik yaklaşırsak eğer nargilede asıl bahsetmemiz gereken konu kafa yapmamasıdır.

hayır amk cigerimin anasını sik, ama bana bir yararın dokunmasın hava atmaktan başka. hani lan kırsana kafamızı amk. 

ya bırak tamam bana böyle şeylerle gelmeyin ya. 

vücudumuza zararlı olan herşeyin kafa yapması gerek beyler bu konuda taviz vermeyin.

patetes kızartmasına hayır. yaşasın 350 promil. yaşasın abi bu odanın kapısı nerde !

al fakher anason denemelisin

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı

5-6 senedir ciddi manada içtiğim ( haftada 5-6 , bazen dahada fazla ) fakat şimdiye kadar bi zararını göremediğim neden bu kadar baglandıgımıda çözemediğim bi olay nargile benim için, he gerçek manada tüketenler için, nargile dolayısıyla ölecek bile olsa, ölmeden önce yine içmek ister böyle mikrop bişey seviyoruz kendisini.

hocam nargilenin zararı tütünden tütüne gerçekten değişiyor,bi ara hazır kokteyl tütün almıştım 3-5 liralık sigara paketi kadar olanlardan bi içtim göğüs kafesim nasıl tıkantı,yolda yürürken zar zor nefes alıyodum,evde kendim yapıyorum nargile,al fakher tütün kullandığımdan beri her hangi rahatsız edici bişeyle karşılaşmadım.ama tek başına içince aşırı baş dönmesi yapıyo (:

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
Toplam Hit: 9110 Toplam Mesaj: 89