Nargile Zararlı Mıdır?
-
nargıle ıcecegıne gıt aramalı sıgara ıc daha az zararlı :)
-
köz ile ıslak tütün bölmesini çıkarın ve yerine dikey olarak normal bir sigara koyun daha az zararlı olur :))
-
nargile Şerbetli tütündür
Sigaradan kat kat zararlı denmesının sebebi
1.Tütününün kalitesiz yani AZMIŞ denilen tütün kıvamında olması
2.Bir sigara 2 dk da nargile 2 saatte biter tabi bunuda istatisliğe döktüğünde boyle seyler cıkıyo ama ıstatıslık saymıyokı sen 40 yılda bı ıcıyosun ondan takma kafana arada sırada ıc sık sık ıcersen sıgaradan cook daha beter dır ve sıgaranın cook uzun vadede gosterdıgı etkılerı cok daha kısa zamanda gorursun
Not:bi zamanlar kımyasallı ucuz nargile tutunlerı vardı ınsanları hasta ettı dıkkat et tutunune...
-
erebos bunu yazdı
nargile Şerbetli tütündür
Sigaradan kat kat zararlı denmesının sebebi
1.Tütününün kalitesiz yani AZMIŞ denilen tütün kıvamında olması
2.Bir sigara 2 dk da nargile 2 saatte biter tabi bunuda istatisliğe döktüğünde boyle seyler cıkıyo ama ıstatıslık saymıyokı sen 40 yılda bı ıcıyosun ondan takma kafana arada sırada ıc sık sık ıcersen sıgaradan cook daha beter dır ve sıgaranın cook uzun vadede gosterdıgı etkılerı cok daha kısa zamanda gorursun
Not:bi zamanlar kımyasallı ucuz nargile tutunlerı vardı ınsanları hasta ettı dıkkat et tutunune...
Bununla
>> 5 Lira
bunun arasıdaki fark gibi.>> 60Lia
-
Al Fakher isteyen arkadaşlarada bizzat orjinalini aldıkları fiyatın daha ucuzundan temin edebilirim arkadaşlar bunuda belirteyim. :D Al Fakher'in en kral tütünüde Gold üzüm dedikleri tütündür.
Nakhla'dan sonra içtiğim tek tütün Al Fakher Gold Üzüm'dür. :)
-
geçen sene her gün içiyordum.evde nargile var.sonra bıraktım.şimdi hazırlamaya üşeniyorum.hiçbir şekilde bağımlılık yapmaz..
-
evde nargile icen arkadaslar folyo derdınden kurtulmak ıcın mutlaka almalılar ben adanada bulamadım bundan haberleri bile yok
http://www.nargilemalzemesi.com/product.php?id_product=75
-
5-6 senedir ciddi manada içtiğim ( haftada 5-6 , bazen dahada fazla ) fakat şimdiye kadar bi zararını göremediğim neden bu kadar baglandıgımıda çözemediğim bi olay nargile benim için, he gerçek manada tüketenler için, nargile dolayısıyla ölecek bile olsa, ölmeden önce yine içmek ister böyle mikrop bişey seviyoruz kendisini.
-
korkarabatak bunu yazdı
beyler konuya pragmatik yaklaşırsak eğer nargilede asıl bahsetmemiz gereken konu kafa yapmamasıdır.
hayır amk cigerimin anasını sik, ama bana bir yararın dokunmasın hava atmaktan başka. hani lan kırsana kafamızı amk.
ya bırak tamam bana böyle şeylerle gelmeyin ya.
vücudumuza zararlı olan herşeyin kafa yapması gerek beyler bu konuda taviz vermeyin.
patetes kızartmasına hayır. yaşasın 350 promil. yaşasın abi bu odanın kapısı nerde !
al fakher anason denemelisin
-
Smirnoff bunu yazdı
5-6 senedir ciddi manada içtiğim ( haftada 5-6 , bazen dahada fazla ) fakat şimdiye kadar bi zararını göremediğim neden bu kadar baglandıgımıda çözemediğim bi olay nargile benim için, he gerçek manada tüketenler için, nargile dolayısıyla ölecek bile olsa, ölmeden önce yine içmek ister böyle mikrop bişey seviyoruz kendisini.
hocam nargilenin zararı tütünden tütüne gerçekten değişiyor,bi ara hazır kokteyl tütün almıştım 3-5 liralık sigara paketi kadar olanlardan bi içtim göğüs kafesim nasıl tıkantı,yolda yürürken zar zor nefes alıyodum,evde kendim yapıyorum nargile,al fakher tütün kullandığımdan beri her hangi rahatsız edici bişeyle karşılaşmadım.ama tek başına içince aşırı baş dönmesi yapıyo (: