Nasıl Birisi Olmak İsterdiniz ?
-
Eminim ki çoğumuz çok zengin bir kişi olmak ister, istediklerini alabilen çevresindekilerle birlikte lüz bir yaşam sürmek ister, ama bunu boşverin. mekan zaman herşey serbest nasıl biri olmak isterdiniz ? kelle avcısı bi kovboy mu ya da diğer profesyonel bi soyguncu mu ? hatta diğer booyutlarla insan üstü gününü gün eden dünya umurunda olmayan bir bar şarkıcısı mı ? hayal gücünüzüde işin içinede katabilirsiniz. mistik şeyler filan ...
hadi söyleyin bakalım içinizde saklı sizi ?
-
10 sağlam adamımla israilde 50 cal sniper tüfeklerle israilli avlamak isterdim. :D
-
dünyalar kadar param olsun mk skmnişim sağlığını paran varsa zaten en iyisine sahip olursun daha neyin sağlığı derler anlamıyorum,cebimde ki bozuklarla 100 yıl yaşıycağıma banka hesaplarımdaki bol sıfırlarla 10 yıl yaşarım ben bi bok yapmak istemem yapmadığım şeyleri denerdim (homoluk hariç)
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------
10 sağlam adamımla israilde 50 cal sniper tüfeklerle israilli avlamak isterdim. :D
-----------------------------hahaha güzeel:D
-
mesela az once kahvenin onune ferrari geldi bitane park etti oyle bi adam olmak isterdim, a pardon benmisim zaten
pmden soranlar olmus benim degil arac oyle tur attim sadece :|
-
usta eskiden çok şey isterdim, insanın başına gelince işte kuyruğuna basılan kedi gibi viyaklıyor..
Eski halimi isterdim, sorunsuz bacağına dışardan hiç bir alet erdavat girmemiş. Sapa sağlam yürüyüşümü özledim mk :/sağlık hacı..
herşeyden öncesi sağlık..
-
pezevenk
-
Dünyanın anasını ağlatırdım bütün illegal işleri yapardır.
-
Bu soruya şöyle bir yanıtım olabilir...
Beynimin tamamını tam kapasite kullanabilmek isterdim... Bilim adamlarının yaptıkları açıklamalarda beynimizin yarısını bile kullanırsak yapılabileceğimiz şeyleri anlatıyorlar, tamamını kullanabilsek kim bilir neler olurdu :)
-
24 saat icinde dunyayi savasa sokardim yada 100 tane adam adam tutar harbi boyle celik gibi tam olum silahi nerde bi yavsak var indirtirdim..
-
bu kahpe düzeni değiştirebilecek biri olmak isterdim.