Nasıl Birisi Olmak İsterdiniz ?
-
YGS sistemini kaldırıdım beceri ve başarı sistemini getirirdim yapıyorsan kal yapamıyorsan başka dallara bak
-
En güzel kızlardan bir harem kurup.Dünyada geri kalan herkesi öldürürdüm.Sora o kızlara bir şey yapmayıp çıldırtmak isterdim
-
bende sadece anı yaşayan kafasına hiçbişey takmayan taksim in arka sokaklarında ucuz barlarda rock vokal olmak isterdim. uzun ince bi vücut uzun saçlar deri pantolon kowboy çizmeli dövmeli yakışıklı biri.. o kızdan diğer kıza...
böyle biri..
http://www.candistar.com/wp-content/uploads/2010/04/peter+steele.jpg
-
Özel bir timim olmasını ve pkklıların kafasına kafasına sıkmak ısterdım.suıkastlar vb..:)
-
Hiçbirisi olmak istemezdim Ergenliktenmidir nedir Bu aralar delirmek çıldırmak istiorum bi şizofren sevdasıdır gidio anlamadım
-
Sıradan şeylerle mutlu olabilen, kendini bu dünyaya ait hissedebilen, dini saçma bulmayan, her kadının hemen hemen aynı olduğuna ve ikame edilebileceğine inanabilen, basit yaşayan, ciddi derecede cahil birisi olmak isterdim, mesela bir caminin altında dükkanım olsaydı, dükkandan camiye camiden dükkana gitseydim, dini bir sorgulama olayım olmasaydı gözü kapalı inansaydım, memleketten bir kız getirip evlenseydim seviyor sevmiyor bakmasaydım, üstüne üç dört çocuk yapsaydım çocukları da pek sevmeseydim, zaman geçince iki üç dördüncü karılarım olsaydı yani böyle basit cahil pis bir herif olsaydım dünyevi mutluluk, ahiri vicdan rahatlatması falan... güzel olurdu, isterdim böyle duyarsız birisi olabilmeyi.
-
RaNGeR bunu yazdı:
-----------------------------
Bu soruya şöyle bir yanıtım olabilir...
Beynimin tamamını tam kapasite kullanabilmek isterdim... Bilim adamlarının yaptıkları açıklamalarda beynimizin yarısını bile kullanırsak yapılabileceğimiz şeyleri anlatıyorlar, tamamını kullanabilsek kim bilir neler olurdu :)
-----------------------------Bu hurafede nasıl populer artık. İnsan beyninin tamamını gayet kullanmaktadır, öyle %7'si 8'i falan yalan hep.
-
şuan olduğum gibi olmaya devam etmek isterdim
-
arkadaşlarımla beraber savaş timi olmak isterdim :)
-
http://www.tahribat.com/BizKimiz?/TheHolyOne/