folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nasıl Zayıflarım ?

Nasıl Zayıflarım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

UNKN0WN bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende nasıl kilo alabilirim ? Alamıorm arkadaş yiyorum yiyorum alamıyorum 54 kiloyum 16 yasındayım... :/

büyk ihtimalle bağarsakların hızlı çalışıyo yiyip tuvalete direk gidenlerdeniz biz.Ama sanan söylim küçükken bende öyleydim şimdi bir patladı kilo 17 yaş 80 kilo oldum.

arkadaşım iş gayet kolay internette 2200 kalorilik diyetlerden birisini bulup uygulayacaksın orda 1 kg der ama sen yaparsan 1.5 kilo veriyosun ben denemiştim ayda 6 kilo verirsin yani ,diyetide gözünde büyütme ilk 1 hafta çok zor geçiyo amam sonra fazlasını istesende yiyemiyosun

Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    MinervaL bunu yazdı:
    UNKN0WN bunu yazdı:

Bende nasıl kilo alabilirim ? Alamıorm arkadaş yiyorum yiyorum alamıyorum 54 kiloyum 16 yasındayım... :/

büyk ihtimalle bağarsakların hızlı çalışıyo yiyip tuvalete direk gidenlerdeniz biz.Ama sanan söylim küçükken bende öyleydim şimdi bir patladı kilo 17 yaş 80 kilo oldum.

arkadaşım iş gayet kolay internette 2200 kalorilik diyetlerden birisini bulup uygulayacaksın orda 1 kg der ama sen yaparsan 1.5 kilo veriyosun ben denemiştim ayda 6 kilo verirsin yani ,diyetide gözünde büyütme ilk 1 hafta çok zor geçiyo amam sonra fazlasını istesende yiyemiyosun

kontrolsüz diyet ölüme bile sebebiyet verir..uzman hekime danışmadan diyet yapmayın..

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    amq bende verecemde dayanamıyorum lan yemek gördümmü :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:
    amq bende verecemde dayanamıyorum lan yemek gördümmü :D

buhahha

kilo sorunu bendede var hele göbek aldı basını gitti :D erimiyo abi düzenli spor yapıorm :| yemek yemiorm 

3 günde 1 halısaha macında deli gibi kosuyorum her sabah kosu yapıorm falan yok yok yok göbek erimiyo ! :D 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    3 ay boyunca yemek yeme sadece su iç.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    MinervaL bunu yazdı:
    UNKN0WN bunu yazdı:

kontrolsüz diyet ölüme bile sebebiyet verir..uzman hekime danışmadan diyet yapmayın..

diyetisyenede gittim verdiği diyet söylediğim diyetin hemen hemen aynısı sadece diyetisyen ilk 2 hafta makarna,pilav yok diyo sabahlarıda reçel bal yasak dedi .Aynı sayılır yani

Konumu silenlere inat kürdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    sabah akşam sigara iç bi paket bitsin

....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

media_center bunu yazdı:
    sabah akşam sigara iç bi paket bitsin

harbi sigara zayıflatıyo lan :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    hocam layt ekmek yemeye alış fazla yağlı şeyleri yeme beyaz ete tavuğa balığa dayan .tatlı yeme sütlaçtır kazandibidir tavukgöğsüdür uzakdur bunlardan .kektir çikolatadır cipstir bu tür abur cuburlardan uzak dur eve gidip gelirken bi durak geride yada ileride in yürüyerek gel ve bunu belli bi süre devam ettir kilo verirsin ben oyle yapıyorum ilerde vericem :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

kilo almak isteyenler günde 1 litre süt için..yatmadan önce sütü neskuikle için,sabah öğle akşam üstü ve akşam olmak üzere 4 öğün yemek yiyin kilo alırsınız.geçen sene 63 kiloydum bu sene 80 kiloyum.(sigara içtiğim halde)...Yatmadan öncede bişeyler yiyip öyle yatın zararlı derler ama yiyin siz :D

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
Toplam Hit: 3765 Toplam Mesaj: 36