folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne Hallere Düştük, Nasıl Bir Döneme Denk Geldik?



Ne Hallere Düştük, Nasıl Bir Döneme Denk Geldik?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    ön edit : boşa harcayacak vaktiniz yoksa pas geçin konuyu

    kısa özet : Gece eğlenelim diyen bir (eski) arkadaş grubunun başından geçen saçma sapan vukuatlar silsilesi. Gecenin sounda, tekrar görüşmemek üzere sözleşip hellaleşerek ayrıldılar :d

     

    Geçenlerde kız arkadaşımla Bornova(izmir)de bir şeyler yedikten sonra ayaklanmış, sigara içmek üzere kapıda çayımızı bekliyorduk. (Evet bırak(a)madım henüz)

    O sırada telefonum çaldı, pandemi öncesinde eve çıktığımız, hemen peşinden pandemi patladığı için aşağı yukarı 3 ay ev arkadaşlığı yapabildiğimiz ama aynı eve 8-9 ay kira ödediğimiz son ev arkadaşım aradı. İyi de bir çocuktu kendi halinde. İstanbulda yaşıyordu.

    Okullar açıldığından geri döndüğünü, buralardaysam görüşmek istediğini falan konuştuk. Zaten epeydir denk gelip biraz sohbet etmek istiyorduk, ben de haber bekliyordum. Benim okul bitti, onun devam ediyor. Sonunda ev ve ev arkadaşı bulmuş, yerleşmiş, cuma gel içelim muhabbet edelim çağrısı yapıyordu. Bir üçüncü arkadaşımız daha vardı, ona da haber etmiş o da gelecekmiş. Aa dedim ne güzel olur, ben de sıkılıyordum son zamanlarda, değişiklik olur görüşelim. Laf lafı açarken Alsancak'ta olduğunu söyledi, yakınsan gel dedi. İyi dedim bornovadayım, kim kimsiniz, kız arkadaşıma sorayım o da isterse gelelim. Arkadaşım, kız arkadaşı, kız arkadaşının dört arkadaşı ile beraberlermiş. Yani 4 erkek 2 kız. Biz de gidince 8 kişi olacağız.

    Manitayla konuştum, onay geldi, gidelim birer bira içer döneriz dedik. 

    15-20 dk sonrasında Alsancaktaydık. Bizimkiler de gazi kadınlarda 80ler mi 90lar mı ne o mekandan çıkmışlar, sokağın başında bizi bekliyorlardı. Buluştuk, kucaklaşmalar sıcak bir sohbet falan. Sonra bi mekana geçelim dedik, 2-3 mekanın önünden geçip kliniğe geldik. Biraz pazarlık yaptılar şu kaç lira bu kaça olur falan, malum herkes öğrenci :) Biraz daha uzun sürse ortalık gerilmeye çok müsaitti. Elemanlar ya içeri girin ya siktirin kafasında zaten genel olarak. Neyse biz tam girecekken, sokağın başından bir gürültü patırtı koptu, iki üç hatun birbirine girmiş. Olay büyüyor. 8 kişiyiz birbirimizi de kaybetmemek lazım, toparladım içeri soktum hepsini hadi boşverin zaten vaktimiz kısıtlı diyerek. Girdik, içecekler geldi, 2-3 şarkı değişti, ne alakaysa içerde bi darbukacı geziyordu, derken müzik durdu, bi hengame çıktı, toplamda 15-20 dk olmuştu gireli. İkinci kavga mekanda çıktı. Yine bir kaç kız birbirine girmişti, sonra erkekler falan karıştı, bişeyler oldu, mekanın kapanacağını anladık, dışarı çıkalım dedik ama kapı tam bir hengameydi, içecekler bitene kadar bekledik, tuvatele girdik, o sırada görevlilerden biri geldi özür dileyerek kapatmak zorunda kaldıklarını kapıda polislerin falan beklediğini söyledi. 

    Gerçekten de çıktığımızda bir sürü polis vardı, birbirini iten kakan grupları uzak tutmaya çalışıyorlardı. Çok da ciddi olaylar değildi aslında.

    Birer bira alıp sahile geçelim bari dedik, iki lafın belini kırarız. Geçtik oturuyoruz. 5 kişi sahil/iskele bandındaki betonda oturuyor, ben ayaktayım, bizim eski ev ark (D diyelim) ile kız arkadaşı da karşımızda bankta oturuyor. 

    Bir kaç dakika sonra orta/yaşlı bir amca geldi, selamun aleyküm dedi, ses tonu çatallıydı epey çok sigaradan veya başka bir problemi vardı sanki gırtlakta. Elinde üç dört tane tesbih vardı. Muhtemelen onları satmaya çalışacaktı. Bizim D banktan seslendi abi devam et hiç bir şey istemiyoruz diye. Adam da toparlandı gidecek gibi oldu, o sırada bizim götveren ayaklandı. Ben istemiyoruz demedim mi, sen daha ne anlatıyon falan bir şeyler demeye başladı. Kafa iyice gitmiş. Sanki bira değil şeker attı göt lalesi. Ufak bi itiş kakış, adam yere yuvarlandı, kızları uzaklaştırdım, arkamı döndüm, 4-5 kişilik bir arbedeye dönüşmüş ayırmaya çalışanlarla, sağa savruldular sola savruldular iskele bandına geldiler.... clup! adam denize düştü AQ

    Bizim puşt, sen benim kız arkadaşıma bira teklif edersen ben de seni denize atarım diye bağırıyor (hayal mi gördü ne yaptı şoktayız öyle bir şey olmadı aq), 3 tane şopar/torbacı kılıklı genç adamı denizden çıkarmaya çalışıyor, millet etrafta izliyor noluyo aq diye, bizimkilerin başka bi arkadaşı geldi elini cebine attı bıçak çıkarır gibi oldu mecbur iteklemek zorunda kaldım denize doğru diyor, anasını sikeyim hava 10 derece falan gecenin ikisi rüzgarlı, adam çıkabilirse donarak gidecek. 

    112yi arıyorum ambulans çağıracam 15 saniye hatta kalınız falan diyip yüzüme kapatıyor telefonu. 

    Neyse sonra adamı çıkardılar, götveren D kendine gelemiyor yok ben şöyle haklıyım böyle haklıyım, adamı kendi attı sanıyor vicdanını aklamaya çalışıyor adeta. Kız arkadaşı perişan oldu, hüngür hüngür ağlıyor, kalktı uzak bir yerlere gitti. O sırada başka kılıksızlar yanından geçerken pardon hanımefendi boş musunuz diye başlayıp uzayan şekillerde salça olmuşlar. 

    Her yerde bi kaos ortamı. Ne gelen giden polis var ne ambulans ne her delikten çıkan bekçiler. Kimse kimsenin sikinde değil anlayacağınız. Siktir edip eve yollayacağım ama D'nin kafa çok güzel, o şekilde arabaya bindirip gönderemem. Epey de gerilmişiz.

    Kızlar posta koydu kalktı gidiyor, 2 kişiyi onlarla gönderdik başlarına başka iş gelmesin diye. Ben de D ile kaldım durdurmaya çalışıyorum ama orospu evladına bi haller oldu önünden arkasından geçen herkese sataşmaya başladı zorla bıçaklatacak kendini. Ciddiye almayın çok içti ne dediğini bilmiyor diye gelenden geçenden özür diliyoruz. 

    Adamı denizden çıkaran şoparlar geldi, kardeşim bak bu yaptığın çok yanlış denize atılır mı boğuluyordu adam zor çıkardık falan dediler. Bu onlara da diklenmeye başladı. Aq elemanlar da belli ya haplılar ya başka bi kafadalar yani. Senin kız arkadaşına yapsa ne olurdu şöyleydi böyleydi derken tam çıkaracaklar bıçakları diye beklerken şoparlar kendi arasından birbirine girdiler falan derken siktir olup gittiler.

    Biraz ileri yürüdük biraz geri yürüdük bir saat kadar yürüdük, birer bira aldık sakinleşmek için geziyoruz.

    Hani geceyi noktalayacağız, sakinleşeceğiz, siktir olup eve döneceğiz ne bok yiyorsalar yesinler.

    Bizimki arabanın tribine düştü yok anahtarım nerde yok araba nerde, yerini de biliyorum bu taraf diyroum yok diyor ters tarafı gösteriyor arabam kaybolmuş diyor. Yolda geçerken her gördüğüne soruyor ama böyle böyle bi araba gördünüz mü ama görseniz kesin anlarsınız bu D'nin arabası, tertemiz çiziksiz falan diye galerici gibi konuşuyor götveren. 

    En son bi kokoreççi dayı gördüm az önce şu tarafa doğru geçti dedi de bizimkinin de aklı gitti aq :)

    Neyse arabayı bulduk, anahtarı da arkadaşlarından biri almıştı zaten ceket almak için. Tam o sırada kız arkadşaımın tuvaleti geldi, aracın tam karşısındaki mekana rica ettik tuvalete girdi, o sırada bi bağırış çağırış koptu, üç kişi kavga ediyorlar ama ne kavga. İkiye tek dalıyorlar, tek eleman uçan tekmeler falan atıyor bunları deviriyor. Devrilen bir daha kalkıp koşuyor bu sefer tek yumrukla yine yerde. Tek olan çelimsiz şopar, diğer ikili biraz daha yapılı. Tam youtube kavgaları gibi aq. 

    Bizim orospu çocuğu yine gaza geldi kavga etmeyin lan, amına koduklarım niye kavga ediyonuz, beni oraya getirtmeyin gibi naralar atmaya başladı. Bunların dikkatini çekti. Biz tutuyoruz yoksa gidip o da kavgaya karışacak. Neyse elemanlar bize doğru ilerlemeye başladı sikerler deyip geçtim bi arabanın arkasında. Etrafta başka insanlar esnaf falan da var izliyor herkes aq. Tepki yok kimsede. Artık laçka olmuş heralde her akşam böyleyse durumlar. 

    Bunlar soyunmaya falan başladı gömlekler çıktı derken kavga bi anda bizim elemanın arabasına doğru ilerledi. Bizimki de aşırı düşkün arabaya, üstüne titriyor neredeyse. Bunlar da inadına birbirini arabanın üstüne doğru atıyorlar :))

    Esnaf o sırada polisi aradı. Kız ark çıkınca onu alıp öte taraflara gittim bizim çocuklar götveren D'yi tutuyorlar o sırada. Sonra bu kavga edenler yoruldu bişey oldu bıraktılar kavgayı. Şopar nasıl siktim sizi nasıl dövdüm he suratının haline bak hem de ikiye tek dalıyorsunuz gibi naralar atıyor. 

    Sonra uzadılar ilerilere doğru. Uzaklarda bir kavga daha gördüm ama aynı elemanlar mı bilmiyorum. 

    Polis geldi sonra, noldu falan diye, her yer kan olmuş bu arada yerde öbek öbek kanlar var. Böyle böyle diye anlatırken arabanın altında bişeye gözü takıldı polisin. Çekip aldılar baktılar kelebek mi, sustalı mı, bi çeşit bıçak tam göremedim. Sonra Elemanların eşgalini aldılar ilerlemeye başladılar. Sözde faili arıyorlar ama arabaların altına bakarak, kan izlerini inceleyerek falan ilerliyorlar aq. Polisin de pek acelesi yok yani :) bulmasa da olur...

    Sakinleşelim derken daha da gerilmiş olduk böylece. Sonra bizim diğerleri geldi. D ile kız arkadaşı tekrar yanyana geldiler. Bu sefer onlar kavga etmeye başladı. Olay kadına şiddet noktasına evrilecek bir de onunla uğraşacağız yani artık ama bi bıkkınlık var bende ne olacaksa olsun yeter artık sikerler modundayım. 

    Siktir olup gidemiyorum da D haricinde diğerlerine kıyamıyorum. 

    Sonra kızı biraz hırpaladı tutup sarstı falan, ama ilişkileri de 7 senelik. Ve benim gördüğüm kadarıyla hep bu ayarda. Hatun da sikerler deyip uzaklaşmıyor yani ne hikmetse. Zaten bazı hatunlarda var bu dayak yeme merakı. Stockholm sendromu mudur fetiş midir bilmiyorum ama uzaklaşmıyorlar bu tip insanlardan.

    En son eleman iyice zıvanadan çıkmaya başlayınca siktir etme kararı aldık. Artık ne olacaksa olsundu. Kızlar tuvalete gidiyoruz diye yürümeye başladılar. Biz de sabah iş var diye vedalaştık. Diğer elemanlar da bişeyler dediler. 2-3 dk aralıkla uzaklaştık D beyden. Aldım hepsini bornovada manisa kavşağına bıraktım. Oradan da bi taksi çevirip manisaya doğru ilerlediler. D ise tek başına alsancakta kalmıştı.

    O da sağ salim (umarım kimseye çarpmadan) gitmiş evine. Ertesi gün mesaj attı, olum dün ben ne içtim hiç bir şey hatırlamıyorum diye. Anasını siktin gecenin dedim. Anlatmadılar mı dedim. Anlatmışlar da utancından dinleyememiş falan.

    Ben halâ durduk yere denize düşen adamcağıza üzülüyorum. Bizimkini patakladık falan ama yok yani keşke o an bi polis bekçi bişey olsa da ne oluyor amk diyip elemanı götürselerdi nezarete. Neymiş efendim bayrampaşa çocuğuymuş. Sikeyim senin çocukluğunu. Diğer, ikiye tek dalan elemanlarda da tek olanda bıçak varmış sanırım diğerlerinden birinin suratında mı ne kesik varmış.

    Böyle yarrak gibi saçma sapan bi gece geçirdim. 2-3 gün oldu. Haftaiçiydi. Saat 12-5 arası falan yaşandı bunlar böyle.

    Daha önce de çok eğlendik aynı yerde, çok gezdik tozduk, bir tane kavgaya ya denk geliyorduk ya da gelmiyorduk. Bir gecede bu kadar vukuat görünce.... vay halimize dedim amk... herkesin kavga edesi var... kimse kendinde değil, kimse sakin değil, kimse sükûnet peşinde değil...

    Ne olmuş bize böyle, ne hallere düşmüşüz...

    Öyle içimi döktüm işte, biliyorum çok ekstra şeyler değil zaten her gün yarrak gibi şeyler oluyor bu coğrafyada biliyorum....

    Ağzınızla için, herkesle içmeyin, içmeyi bilmeyenle günbatımından sonra iletişim kurmayın...

    noname tarafından 13/Kas/21 19:33 tarihinde düzenlenmiştir

    ...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Kasım/2011
    Erkek

    hayatımdan caldıgın 3 4 dk ıcın tsk kardes

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2003
    Erkek

    ?


    Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2015
    Erkek

    Ağzıyla içemeyen adamlarla içmeye gitme. Ben olsaydım o D yi temiz bir döver sonrada siktir eder. Bir daha da görüşmezdim.

    Ergen hikayesi gibi...


    Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Okul yılları öyle oluyor ama günümüz de her kes Arizona kertenkelesi kıvamın da sanki.okudum üşenmeden Bornova Alsancak bostanlı gözümün önünden geldi geçti biz de sabahlara kadar içerdik bu kadar olay yaşamazdık.tecrübe hanene yaz bunları da 


    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2011
    Erkek

    konunun hepsi rezalet, alkolde zaten insanları bu rezil hale getiriyor. 

    Ama allah affetsin CUP adam denize düştü yazdığın yerde sesli kahkaha attım. Adamın bir suçu yoktu. 

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    evet çok kötü bir döneme denk geldik bakınız kasetli tuvaletler bile kaç lira olmuş,       kampguru.com/collections/kasetli-tuvalet    haliyle alamadım ve sonra şunlar oldu;

     

    caminin tuvaletini kapatmışlar moruk, ben de bir haftadır farklı poşetlere kakamı yapıp hepsini tek bir mavi çöp poşetine koyuyordum çiş olayını da 5 litrelik damacana ile çözüyordum, mahsülleri sabaha doğru çöpe attım, çöpçü gelmiş makineyle çöpü kaldırdı kamyonun arkasına döktü, o sıkma aparatı varya onu bir çalılştırdı çöpü içeri alan aparatı czzz cozz viuuu... çöpün kokusu adeta yok oldu yerine bok kokusu geldi, çöpçülerin ikisi de öööğğ öykkkk falan yapıyor çok dehşet bir andı. Konu siyasetden benim anama falan gelince ben oradan uzadım.

     

    her şey çok pahalı :|


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2005
    Erkek

    Olaydan çıkarılacak dersi son paragrafta kendin yazmışsın, umarım öyle olur. Bu kadar olay arasında bir yerinizi çizdirmemenize sevindim.


    vatandaşa kafam girsin!..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2005
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

    evet çok kötü bir döneme denk geldik bakınız kasetli tuvaletler bile kaç lira olmuş,       kampguru.com/collections/kasetli-tuvalet    haliyle alamadım ve sonra şunlar oldu;

     

    caminin tuvaletini kapatmışlar moruk, ben de bir haftadır farklı poşetlere kakamı yapıp hepsini tek bir mavi çöp poşetine koyuyordum çiş olayını da 5 litrelik damacana ile çözüyordum, mahsülleri sabaha doğru çöpe attım, çöpçü gelmiş makineyle çöpü kaldırdı kamyonun arkasına döktü, o sıkma aparatı varya onu bir çalılştırdı çöpü içeri alan aparatı czzz cozz viuuu... çöpün kokusu adeta yok oldu yerine bok kokusu geldi, çöpçülerin ikisi de öööğğ öykkkk falan yapıyor çok dehşet bir andı. Konu siyasetden benim anama falan gelince ben oradan uzadım.

     

    her şey çok pahalı :|

    Hocam senin yapacağın şey foseptik çukuru açmak. Çukura beton dökmezsin, yan duvarlara taş diz; bu sayede sidik toprak tarafından emilir, sana da sürekli doldur boşalt için birilerini çağırma derdi olmaz. Zaten çevrende pek kimse yoksa küçük tuvaletini sağa sola yaparsın.


    vatandaşa kafam girsin!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek
    telekom bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

    evet çok kötü bir döneme denk geldik bakınız kasetli tuvaletler bile kaç lira olmuş,       kampguru.com/collections/kasetli-tuvalet    haliyle alamadım ve sonra şunlar oldu;

     

    caminin tuvaletini kapatmışlar moruk, ben de bir haftadır farklı poşetlere kakamı yapıp hepsini tek bir mavi çöp poşetine koyuyordum çiş olayını da 5 litrelik damacana ile çözüyordum, mahsülleri sabaha doğru çöpe attım, çöpçü gelmiş makineyle çöpü kaldırdı kamyonun arkasına döktü, o sıkma aparatı varya onu bir çalılştırdı çöpü içeri alan aparatı czzz cozz viuuu... çöpün kokusu adeta yok oldu yerine bok kokusu geldi, çöpçülerin ikisi de öööğğ öykkkk falan yapıyor çok dehşet bir andı. Konu siyasetden benim anama falan gelince ben oradan uzadım.

     

    her şey çok pahalı :|

    Hocam senin yapacağın şey foseptik çukuru açmak. Çukura beton dökmezsin, yan duvarlara taş diz; bu sayede sidik toprak tarafından emilir, sana da sürekli doldur boşalt için birilerini çağırma derdi olmaz. Zaten çevrende pek kimse yoksa küçük tuvaletini sağa sola yaparsın.

    bu evlerin kanalizasyon bağlantısı var ama sorunlu, bir eve vidanjör su basınca senin tuvaletten tavana su fışkırıyor, bok şelalesi fantazisi yaşıyorsun bu yüzden tuvaletlere genelde beton dökülüyor. foseptik olayı ise kanalizasyon olduğu için yasakmış, ev sahipleri genelde tuvaletleri ikinci kata alıyormuş bok şelalesi yaşamamak için lakin ben ev sahibi değilim, para harcayacak olsam portatif tuvalet alırım, diyordum fiyatlarına baktım vazgeçtim. çok kötü bir dönem yaşıyorum :) evin tuvalet sorunu olmasa zaten bu fiyata vermezlerdi işin bir de bu yönü var.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Haziran/2007
    Erkek

    kuzen arkadaş ortamını değiştirmen lazım artık :D tag'lere öldüm :D geçmiş ola :)


    <love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
Toplam Hit: 3230 Toplam Mesaj: 27
kırmızı şortli sarhoş orospu çocuğu kavga