Ne Yaptımsa Olmuooo!!
-
ya tuşlar bozulmuş ona yapcak bişe yokki , çok çok tuşları çıkarır siler tekrar takarsın. onun da işe yarayacağını sanmıyorum. en iyisi yeni klavye almak. yapcak bişe varsa biz de öğrenelim :S
-
Birkaç tuş basmıyorsa baskılarda bir problem olabilir. İletken kısım falan dökülmüştür. Yada klavyenin içine sıvı nem vs.. girmiştir. Yapabiliyorsan aç alkolle bir temizle kendine gelir.
-
ya kusura bakmayın kendi konum yazamadım..şirkettym malum öğle yemeğine çıktım..ztn kullanıcıya yeni bi klkavye verdim..biri duysa bu şirket çokmu parasız der.:) ha buarada donanım baslıklı açmadım die konuyu uyarı aldım:) ama burda yeniym bidahaki sefere olmaz..
-
klavyenin tuşları çalışmıyo ne yapabilirim töwbe töwbe
boş muhabbet. (git yeni klavye al alala)
-
klavyenin tuşları çalışmıyo ne yapabilirim töwbe töwbe
madem boş sen nie boş bişe yapıp boş oldğunu yazıosunkii:) bak demekki sende boşsun:)
-
ed_a bunu yazdı:
-----------------------------klavyenin tuşları çalışmıyo ne yapabilirim töwbe töwbe
madem boş sen nie boş bişe yapıp boş oldğunu yazıosunkii:) bak demekki sende boşsun:)
-----------------------------körle yatan şaşı kalkar
biraz daha üstelersen devamınıda söylerim ama şimdi olmaz ağlarsın sonra
-
klavyenin tuşları çalışmıyorsa bozuktur bozulunca yenisi alınıp takılır.en etkili yöntem bu yada illa o klavye kullanılacaksa bozuk bi şekilde kullanılır.
-
:) hade ya sen tahribatın şebeğimisin:Pbuyur herşeyi söleyebilirsn yapıcağın kabalıkta terbiyesizlikte yada ediceğin küfür de bunların hepsi senn çirkinliğin olur..!
-
:) arkadaşlar gülüyorum. bi klavye yüzünden konuyu uzatmayın olmuyor böyle.
-
ya tmm çok önemli bi sorun olmayabilir..sadece danıştım..fakat bu kırıcı tepkiyi yaratan ben deılım neyse bıdaha konu falan açmam..paşalar rahatsız olmasın...!