Ne Yaptımsa Olmuooo!!
-
klavyenin kablosunun girişinin içindeki tellere bak, yamuk olmasın, veya eksik olmamasını kontrol et, yamuksa bi iğneyle falan düzelt, aynı şekilde bilgisayarın giriş yerine bak laşk olmuş olmaması lzm, eğer onlar sağlamsa, bi klavye al artık :C
-
ed_a bunu yazdı:
-----------------------------
ya tmm çok önemli bi sorun olmayabilir..sadece danıştım..fakat bu kırıcı tepkiyi yaratan ben deılım neyse bıdaha konu falan açmam..paşalar rahatsız olmasın...!
-----------------------------yok yok est. sen istediğin zaman konunu aç sorunu sor. biz cevap veririz. takma kafana.
-
ed_a bunu yazdı:
-----------------------------
:) hade ya sen tahribatın şebeğimisin:Pbuyur herşeyi söleyebilirsn yapıcağın kabalıkta terbiyesizlikte yada ediceğin küfür de bunların hepsi senn çirkinliğin olur..!
-----------------------------ağlarsın diyorum hala üsteliyosun aahh ah (:
çevrendekilerden kötü söz duymaya alışmış olabilirsin ki böyle bişey yazmışsın merak etme ağlatmak için illa küfür etmeye lüzum yok. APLA !!!
-
yok yok est. sen istediğin zaman konunu aç sorunu sor. biz cevap veririz. takma kafana
tsk ederm..ha buarada sanırm bunun içinde yeni bi konu açmam gerek ama :Daçmicam..tahribat istanbuldakiler yani toplanıolarmı yakın zmanda?
-
ee insanoğlu içinden haddini bilen de çıkıo bilmeyende:) alışkınlık deıl bu artık yani kendini bilmeyen insanlara karşı programlanıosun gibi bişe...ağlamam ağlamam...:) buyur dinliyorm
-
cebitte buluşma yapmışlardı. iftarda buluşma yapmışlardı. tahribatçılar illere göre ayrılıyor yani. buluşmak isteyenler konu açıp buluşabiliyorlar.
-
cebitte buluşma yapmışlardı. iftarda buluşma yapmışlardı. tahribatçılar illere göre ayrılıyor yani. buluşmak isteyenler konu açıp buluşabiliyorlar.
hımm...ii hoş
-
apla alıntı yap diye bişey var orda yazarak ugraşma yada c/p neyse..
-
burdan örnek buluşma resimlerini bulabilirsin.
http://picasaweb.google.com/tbtresim/
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=cebit&folderid=49451 -
ed_a bunu yazdı:
-----------------------------yok yok est. sen istediğin zaman konunu aç sorunu sor. biz cevap veririz. takma kafana
tsk ederm..ha buarada sanırm bunun içinde yeni bi konu açmam gerek ama :Daçmicam..tahribat istanbuldakiler yani toplanıolarmı yakın zmanda?
-----------------------------pazar günü toplancaz benim gelmem şerefine :)