Nedir Bu "Kürt Müsün Oğlum/Kızım"!
-
hem doğrusun hem yanlışsın
yanlışın;
Türkiyedeki ilerleme oranlarına bakıldığında eğitimsizlik seviyesinde doğu başta geliyor eğitim olmadığı içinde bilinçsiz,zarar veren,parasız toplumlar oluşuyo bunlarda metropollerde başkalarına zarar veriyor veya kullanılıyor eğitim olmadığı için cahillik diz boyu oluyor.
doğruluktaki nedenin;
hiçbir etnik ayrım yapılmamalı sonuçta bu topraklar üzerinde yaşayan herkes Türk fakat suç oranları dediğim gibi daha çok doğu kesimli kişiler suçlarda aktif olduğu için kurunun yanında yaşta yanıyor.
çözüm;
doğunun gelişmesi eğitim seviyesinin artarak suç oranının düşmesi bunun dışında bir çözümü yok.
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------yargısız infaz yaptığımı düşünmüyorum sana düşüncelerimi destekleyen örnekler veriyorum ve ırkçılık yapmıyorum
eğer ırkçılık yapsaydım kürtlerin tamamı bu ülkeyi parçalamaya çalışıyor der işi bitirirdim
benim var kürt arkadaşlarım hatta birisine ben kürt kürdii die hitap ediyorum ve bundan rahatsız olmuyo
bende onun kürt oluşundan rahatsız değilim kendini türk hisseden bu ülke için elinden geleni yapan herkes benim gözümde en yücedir
ama şu anda kürtlerin büyük bir bölümü ayaklanmış durumda bunu görmezden gelemezsiniz
-----------------------------az önce işte bole demiodun sanki hepsi yapmış gibi diodun bnmde arkadaşım var ve Kürt olursa olsun bizimle çok güzel geçinio. Aynı şeyleri konuşuyoz aslında xD
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
mortyr516 bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
-----------------------------sen sanki milletle hiç dalga geçmion la =P
Ama doru diosun hepimizin bu dönemde dikkatli olması lazım...
dalga geçtiğimiz ne hoçcam diyorz kürt diyip ırkıyla dalga geçmiyorum her bi hataya kürt diyorsunz
-----------------------------Bzimi ağzmımıza yerleşmiş bişi. Kendi sornunumuz düzeltmeye çalışrız ama senn direk kürt biriyle dalga geçmen daha ayıp...
sen dalga geçerken insan ayırıyormusun en azından ben kürde kürt yaw kürtmüsün die sormuyorum ya da türk birine kürt yaav aptal demiyorum dalgamı geçiyorum ve dalgamda hiç bir türlü siyaset yoktur + kürdün yanında kürde ya da türke kürt ya aptal diyemezsin
-----------------------------Sen bi adamın yüzüne gerçeği vuruyorsun hem ben birine Kürt yaa die çok fazla demiorm anca onu ırkçı tipler dio tanıyon beni ırkçı birine benzer yanım var mı??
Hem biz gidip arkadaşa soruyoz o da delikanlıca Kürt kanı olsa da Türküm dio senn gibi "Diyarbakır belediye Spor" veya ""şivesiyle dalga geçmioz biz...
şiveyle dalga geçmek sizin SÜREKLİ geçtiğin kürt sözünden iyidir ben egeliylede lazlada kürtlede şive konuşurum ama asla aşşağlamam diyarbakır belediye sporu kendi buldu uydurdu ve şive aşşalmak anlamına gelmez bunuda bilmiyorsan bence konuşma
-----------------------------Olm sana okuldan bi örnek vereyim... Bnm haticeyle aramdaki sorun sennle o arkadşın arasındaki sorun millete sorsan hatice haklı der anladnı mı? adamın konuşmasıyla alay ede ede adam şive değiştirdi.
Sonrada gelion bana konuşma diyon.. Kimin konuşup konuşmayacağı belli oluor...
ne değiştircek yaw bilmeden konuşma adam dümdüz devam senin konuştugun dil mi seni bozar ırkınla dalga geçilmesimi dil değişebilr ama ırk asla adam sizin geçtiğinizlemi daha üzülüyor benim geçtiğimlemi?
-----------------------------git sor bakalım :P
-
ya zaten kimsenin bi devlet kurmak istedigi felan yok.O develte kurmak istiyen kürtler gitsinler kuzey ıraka orda var. (Kürler dogoda devlet kurmak istiyor) Bunu diyen kürtten çok türk politikacılar var. ulan adamın bişey dedigi yok bitane adam kalkııp öyle diyor diye olayı herkese baglamıyın. bırakın diyen desin. Kolaymı aq öle bi devlet kurmak. dedigim gibi develet kurmak istiyen varsa gitsin ırga orda kuruluo sayılır. Selçukulardan bu yana Kürtlerle ilgilibi sorun olmamış osmanlı dagılma döneminde ermeniler kürtlerin dibinde ayaklanmış kürtler gene bişey yapmamış. Korkmayın bugunden sonra da bişey olmas.
ELEMENT UYDURMAYIN!!!
-
mortyr516 bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
dalga geçtiğimiz ne hoçcam diyorz kürt diyip ırkıyla dalga geçmiyorum her bi hataya kürt diyorsunz
-----------------------------Bzimi ağzmımıza yerleşmiş bişi. Kendi sornunumuz düzeltmeye çalışrız ama senn direk kürt biriyle dalga geçmen daha ayıp...
sen dalga geçerken insan ayırıyormusun en azından ben kürde kürt yaw kürtmüsün die sormuyorum ya da türk birine kürt yaav aptal demiyorum dalgamı geçiyorum ve dalgamda hiç bir türlü siyaset yoktur + kürdün yanında kürde ya da türke kürt ya aptal diyemezsin
-----------------------------Sen bi adamın yüzüne gerçeği vuruyorsun hem ben birine Kürt yaa die çok fazla demiorm anca onu ırkçı tipler dio tanıyon beni ırkçı birine benzer yanım var mı??
Hem biz gidip arkadaşa soruyoz o da delikanlıca Kürt kanı olsa da Türküm dio senn gibi "Diyarbakır belediye Spor" veya ""şivesiyle dalga geçmioz biz...
şiveyle dalga geçmek sizin SÜREKLİ geçtiğin kürt sözünden iyidir ben egeliylede lazlada kürtlede şive konuşurum ama asla aşşağlamam diyarbakır belediye sporu kendi buldu uydurdu ve şive aşşalmak anlamına gelmez bunuda bilmiyorsan bence konuşma
-----------------------------Olm sana okuldan bi örnek vereyim... Bnm haticeyle aramdaki sorun sennle o arkadşın arasındaki sorun millete sorsan hatice haklı der anladnı mı? adamın konuşmasıyla alay ede ede adam şive değiştirdi.
ne değiştircek yaw bilmeden konuşma adam dümdüz devam senin konuştugun dil mi seni bozar ırkınla dalga geçilmesimi dil değişebilr ama ırk asla adam sizin geçtiğinizlemi daha üzülüyor benim geçtiğimlemi?
sorupta konuştuk zaten sormasamda aynı cevabı alacağmdan %100 eminim çünkü söz konusu ırk -
mortyr516 bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
sorupta konuştuk zaten sormasamda aynı cevabı alacağmdan %100 eminim çünkü söz konusu ırk
-----------------------------biz herifin ırkıyla dalga geçsek ağır konuşuruz.. "Seni bilen bilio beni bilen bilio"
Hem bizim ırkıyla dalga geçtiğimizde solenemz. Sadece hata da mı dioz Kürt müsün die=?:D??
-
Kürtler'in kaç tanesinin pkk'lı olduğunu tartışmaya gerek yok. DTP'ye verilen oy oranına ve dtp'nin aldığı illere bakmak yeterli.
-
ispanyol bunu yazdı:
-----------------------------ya zaten kimsenin bi devlet kurmak istedigi felan yok.O develte kurmak istiyen kürtler gitsinler kuzey ıraka orda var. (Kürler dogoda devlet kurmak istiyor) Bunu diyen kürtten çok türk politikacılar var. ulan adamın bişey dedigi yok bitane adam kalkııp öyle diyor diye olayı herkese baglamıyın. bırakın diyen desin. Kolaymı aq öle bi devlet kurmak. dedigim gibi develet kurmak istiyen varsa gitsin ırga orda kuruluo sayılır. Selçukulardan bu yana Kürtlerle ilgilibi sorun olmamış osmanlı dagılma döneminde ermeniler kürtlerin dibinde ayaklanmış kürtler gene bişey yapmamış. Korkmayın bugunden sonra da bişey olmas.
ELEMENT UYDURMAYIN!!!
-----------------------------kerkük ve musul neden bizim elimizde değil???
-
Agalıgı yık, Ordaki herkeze imkan ver,Fabrika dik ,Eğitim götür, EN önemlisi insan muamelesi yap.Bakbakalım birdaha veriyorlarmı.
-
Kürt te bir Türk de bir kardeş de bir arkadaşda bir ana da bir babada bir ortada tek bir sorun tek bir ayrımcalık varsa Oda bizim herlafa inanan Türk milletmiz pkk lıların kürt olduklarını sanıyor....