Nedir Bu Taksim Takıntısı ?
-
valla hocam ben şansen karşıyım 1 mayısın tatıl olmasına zaten sen işçilere tatil yapacağına işçilerın haklarını ver daha iyi olur
-
her yıl 1 mayıs olaylı geçmiştir. Ya büyük olaylar olmuş veya bazı kişiler yaralanmıştır. Sahneye sürekli belli başlı provokatörler çıkmış insanları kendi çıkarları doğrultusunda yönlendirmişlerdir. Devlet bu 1 mayısta bazı olayların zeminini hazırladı. Neden diyeceksiniz çünkü bu 1 mayıs tatil edilince birçok işçi işe gitmek yerine meydanlara gidecek, eğer bayram olmasaydı örneğin 1000 kişi toplanacaksa şimdi belki de 10000 kişi toplanacaktır. Mesai olsaydı eğer birçok işçi işyerinde olacaktı. Bir de sendikalar ile valilik ters düşüyor şimdiden. Anlamıyorum neden bazılarının hala dolduruşuna geliyoruz. Göreceksiniz bak yarın 2 kişi çıkacak sahneye binlerce insanı istediği gibi yönlendirecek. Bazı şeyleri neden bayram havasında kutlamayı planlamıyoruz da taksime çıkacağız çıkamazsınız tartışmalarına şimdiden şahit oluyoruz. Olayları şimdiden kontrol edemiyoruz da bayram günü güvenlik güçleri o kadar kişi ile nasıl baş edecek ? Umarım suçu sadece bayramlarını kutlamak için oraya çıkan işçilerimizi bir provokatör çıkıp onları galeyana getirip suçlu konumuna getirmez.
1 mayısın tatil olması hiç iyi olmadı hiç
-
Taksimde faşist ve oligarşi birliğiyle yapılmış bir katliam vardır.Ölen emekçi devrimci babalarımızı,abilerimizi,ablalarımızı allah rahmet eylesin.Bizi güzel günler için koşacağız elbirliğiyle.Onları anacağız her 1 mayıs.Ve onları yerinde anacağız kim ne derse desin.
-
ozsar07 bunu yazdı:
-----------------------------Taksim olaylari hakkinda en ufak bilgisi olmayan arkadaslarin konuyu anlamadan devlete karsi bir eylemmis gibi algilamalari cok komik duruma dusmelerine neden oluyor
Taksim konusunda neden israr edildigini ve orada oldurulen insanlarimizin hatiralarini bile bilmeyen bir gencligin olmasi beni haddinden fazla uzmekte.
Polis bayrami kutlamalari yapilirken ayni Taksim meydani degilmi yuruyus ve gosteri alani olarak kullanilan yer ve komik degil mi Vali Gulerin kutlamalar esnasinda Taksim gosteri ve yuruyus alani degildir aciklamasi yapmasi bu komediyi gormeyenler daha komik duruma dusmekte o ayri konu
-----------------------------dgoru taksim olayları :D
birbirlerini vurdular devlet bu yüzden izin vermior yine birbirlerini vurmasınlar die !
-
yılbaşında parmakçılara açarlar
millet rahat rahat turist parmaklar artık
-
Razorback bunu yazdı:
-----------------------------
Taksimde faşist ve oligarşi birliğiyle yapılmış bir katliam vardır.Ölen emekçi devrimci babalarımızı,abilerimizi,ablalarımızı allah rahmet eylesin.Bizi güzel günler için koşacağız elbirliğiyle.Onları anacağız her 1 mayıs.Ve onları yerinde anacağız kim ne derse desin.
-----------------------------faşist ??? katliam ? oligarşi ?
o ortalıga ateş eden de emekçi bir kardeşindi merak etme ;)
-
Açtığı konularla göğsümü kabartan :D:D İnsan Kefiline bakın kefiline :D:D
-
qaMbLer bunu yazdı:
ozsar07 bunu yazdı:
-----------------------------Taksim olaylari hakkinda en ufak bilgisi olmayan arkadaslarin konuyu anlamadan devlete karsi bir eylemmis gibi algilamalari cok komik duruma dusmelerine neden oluyor
Taksim konusunda neden israr edildigini ve orada oldurulen insanlarimizin hatiralarini bile bilmeyen bir gencligin olmasi beni haddinden fazla uzmekte.
Polis bayrami kutlamalari yapilirken ayni Taksim meydani degilmi yuruyus ve gosteri alani olarak kullanilan yer ve komik degil mi Vali Gulerin kutlamalar esnasinda Taksim gosteri ve yuruyus alani degildir aciklamasi yapmasi bu komediyi gormeyenler daha komik duruma dusmekte o ayri konu
birbirlerini vurdular devlet bu yüzden izin vermior yine birbirlerini vurmasınlar die !
ben ne kadar anlatirsam anlatayim senin anlayabilecegin kadar anlatmis olacagim en iyisi kendin orada olen insanlarimiza saygi nedeni ile bir arastir bakalim kim kimi vurmus olenler kimler olduren tetikci tayfasindan hic olen olmusmu?veee en onemlisi kendine gulecek baska konular bul.
yuruyus ve eylemlere karsi olan arkadaslari anlayabiliyorum hayatlarinda katildiklari tek yuruyus ilkokul zamanlarinda okulla beraberce gidilen geziler oldugu icin ve herseyi gulluk gulistanlik gordukleri ve padisahim cok yasaci kraldan cok kralcilar olmalarindan kaynaklaniyor.
-
ozsar07 bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
ozsar07 bunu yazdı:
ben ne kadar anlatirsam anlatayim senin anlayabilecegin kadar anlatmis olacagim en iyisi kendin orada olen insanlarimiza saygi nedeni ile bir arastir bakalim kim kimi vurmus olenler kimler olduren tetikci tayfasindan hic olen olmusmu?veee en onemlisi kendine gulecek baska konular bul.
yuruyus ve eylemlere karsi olan arkadaslari anlayabiliyorum hayatlarinda katildiklari tek yuruyus ilkokul zamanlarinda okulla beraberce gidilen geziler oldugu icin ve herseyi gulluk gulistanlik gordukleri ve padisahim cok yasaci kraldan cok kralcilar olmalarindan kaynaklaniyor.
-----------------------------Bir devlet yetkilisi hayır diyorsa hayırdır bundan gerisi suçtur... Sen bunlar dinlemezsen sonuçlarına katlanmak zorundasın...
Bu arada sağol enes :)
-
ozsar07 bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
ozsar07 bunu yazdı:
-------------------------
sen yürüdünde ne oldu? her eyleme katıldın maske takıp benim polisime taş yağdırdın? benim insanımın malını kırıp döktünde eline gecti? pkk piçlerinin yanında farkına bile varmadan figüran olmaktan başka ?3-5 deniz gezmiş kitabı okuyup kendini özgürlükçü sanan emperyalizmin ne oldunu bilmeden 2 kelimeden 1 biri emperyalizm olan kendini bilmiş mallara acayip çok tav oluyom..
bu ülke M.KEMAL ' in ülkesidir onun kurduğu sistemde de gidecektir
edit : yarın bende meydan da olcam 1 mayısı kendi ibneliklerine ale etmek isteyeneri fişleyip sonra cezasını kesmek için..yarın görüşürüz yavrum ;)