folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nedir Bu Taksim Takıntısı ?

Nedir Bu Taksim Takıntısı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

trabs0n bunu yazdı:
    -----------------------------

ohooo bizim terörist yazarımızda işçiymiş kesin gebermeseydi 1 mayısta taksimde eylem yapardı...

ortalığı karıştıracağı için gebertildi zaten. alayı böyle bunların ayrım yapmak yanlış olur.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı:
    siz 1 ken 2 istersiniz 2 ken 3,sizin amacınız belli TÜRKİYE'Mİ bölmek isteyenlere uşaklık etmek,VATAN'a ihaneti iş bellemek,kim sırtınızı ovalasa ona baba dersiniz eyvallah çekersiniz,TÜRKİYEM i daha iyi durumlara getirmek gerekirken neden bölmek? Neden İhanet, farkındaysan somut olan tek düşmanımız pkk yani içimizden birileri Yani sözde kürt halkının özgürlüğünü savunan VATAN HAİNLERİ,siz amerikan askerlerini vuramazsınız onlar sizin üvey kardeşleriniz ermeniye silah doğrultamazsınız onlar sizsiniz,dedim yine diyorum '' İT İTİ ISIRMAZ''
    Biz iktidarken askere çuval geçirmeyi bırak 1 metre yanına yaklaştırmayız askerimize.biz amerikan askerlerini bırak vurmayı eziyetle öldürürüz.Sen toplumsal bölünmenin sadece pkk ve milliyetçilik ayrımında gerçekleştiğini sanıyosan abd senin cehaletini çok güzel kullanıyor.Abd askeride vururuz vatan satanıda vururuz ırkçılık yapanıda vururuz.Nolcak ülkende yaşayan vergisini veren ermeniyimi sınır dışı ediceksin yada öldürceksin.Hrant öldü ne oldu.Sizin ne mal olduğunuz ortaya çıktı.Ne bölmesi kardeş neyi bölmüşüz neyi birleştiriyosun sen.Yaşasın kürt-türk halklarının kardeşliği tamammı.Kürtleri vatanın parçası saymıyosan sen bu ülkede yaşayamassın annadınmı.Biz bütünün parçalarıyız ama sen bu bütüne ne yazıktır ait değilsin.Savaşları yaratan sensin senin düşüncelerin.Toplumu bölen sensin senin yaklaşımın.Ben hep barışı savundum istikrarı savundım emeği savundum.O felsefi cümleler dedinya onları kurabilmek içni yüzlerce kitap okudum ben.Pkkyı dağdan indircez topluma kazandırcaz kanunlar cazip hale gelsin diyo genelkurmay.Sen güneydoğuya fabrikamı yaptında insanları topluma kazandırcan.Sen onları ittin kürtsün dedin bilmemnesin dedin.Dağa kaçırdın suç senin şimdi ayıklarsın pirincin taşını.Sana nazımdan vatan haini şiirini okumanı öneriyorum kısa ve öz.Hadi hayırlı tıraşlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:
    ONEMINUTE bunu yazdı:

@Razorback

senin ne olduğun belli oldu,kasma kendini fazla,sende pkk sempatizanı değilsen bende hiç bişey bilmiyorum,bu ülkeyi sen ve senin gibiler nifak tohumları sokarak karıştırıyor,gerçek yüzünü  belli etmeden felsefi lafların arkasına sığınarak...

Senin ırkçı yüzünü gören gördü zaten.Senin burda konuşmaya hakkın yok.Fiyatınız nedir bilmem diyen arkadaşta şunu kafasına soksun.Biz abd askeri rehin aldık isteseydik kafalarına sıkardık.Siz 3 kuruşa memleketinizi sattınız.Bugun coni bana gelse koçum al sen şu 2000 doları bak bi kışkırt çomak sok bi şöyle yap böyle yap dese o dolarları kıvırır kıvırır götünün çeperlerine takardım.Eğer darbe olmamış olsaydı sosyalist bi devlet olsaydık abdnin ası olmuycaktı terör olmucaktı işsizlik olmuycaktı.Mülki ve dini tedirginlikler tamahkarlıklar reel düşünememe yüzünden köle bi devletiz yönetiliyoruz varmı başka sorun.

siz abd askeri rehin aldınız isteseniz kafasına sıkardınız... ama askere catılardan kursun sıktınız. sonra alayını gebertti sonra mahirlerde ölmez oldu. 

darbe olmus olmasaydı sosyalist bi devlet oslaydık falan bu ülke'de rejim değiştirme cabası içinde ki eziklersiniz sizler... sosyalizm falan... geç bunları sosyalizm deme bari acık acık komunist de komunist bi devlet oslaydık de ne biliyim doguyu falan verirdik de böle :) bilioruz ne oldugunu razor konusma. 

------------------------------ 

bu arada bnm de babam vardiyali calısıyor ama her bayram sabahı evdedir her yılbasında izni vardır bizdede birlik beraberlik var merak etme :D 

ozsar07

bazı seyleri bilmek için illa '' 39 '' yasında olmaya gerek yok... sana göre genc olabilirim :) haklısın ama bu sana cevap veremicegim anlamına gelmez... 

ayrıca evet bi kişiyi dinlerim cünkü o neyin ne oldugunu anlamış bir insan :) hatta onunla konusmanı isterim sana biraz bişiler anlatsın ki DOLU SANDIGIN AMA ASLINDA İÇİ SAMAN YIGININDAN BASKA BİŞİ OLMAYAN BEYNİNDE UFAK TEFEK BİŞİLER OLUSSUN.

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gokalp
    Gokalp's avatar
    Erkek

Korkak insanlar devletin arkasina siginirlar, isteyen uzerine alinabilir bu sozumu, devletin 1 Mayis 77 de emekcileri katlemeside sizi irgalamayabilir cunku emekci degilsinizdir, rahatsinizdir ama bugun gogsu heyecanla carpan milyonlarca isci devrimci o gunu bekliyor, zafere yurumek ve sehitlerini anmak icin, bayramlarini kutlamak icin, arada puruz yok mu? Cikabiliyor pekala bunlar PKK'li da olabiliyor, bildiginiz ulkucu de, pekte fark etmez, sonucta her ikisi de provakator oluyor ve 1 Mayis'in amacina uygun olmayan eylemlerde, girisimlerde bulunmaktir niyetleri, bir yandanda "devlet teroru" ve "orantisiz guc" seklinde tabir edilen hususlar var, bunlar goz ardi edilemez gerceklikler, biz bunlari haberlerden takip ediyoruz, kimimiz canli tanik oluyoruz polis saldirilarina, kadinlarin joplandigi, cocuklarin bahaneyle kollarinin kirildigini goruyoruz, kimilerine lakap takiliyor ve yaftalaniyorlar hemen; PKK'li ve terorist diye ama halbuki bunlardan birisi cocuguna sut almaya cikmis oluyor, yolculugu bakkal'a kadar ve 1 Mayis kutlamalariyla hic bir ilgisi olmadigi ortaya cikiyor, tam aksine bayramdanda, senliktende yana olmayabiliyor, devletin emir erleri basiretsizce savuruyor ellerindee tutusturduklari saldiri aletlerini, bir yasliya mi denk gelir yoksa bir cocuga mi? Onlarin umurlarinda bile degil, onemli olan vazifelerini yerine getirmis olmalari ve devletce takdir edilmeleri ve belkide mevkice yukseltilmeleridir tek dertleri, tasalari ve gayeleri.

1 Mayis Taksim alanini kan golune cevirenlere karsi halkimizin emektar kesimi bayramlarini gereklice kutlayacaklar, istemlerde ve protestolarda bulunacaklar, yapmalari gerekeni yapacaklar, ya hep ya hic.

Zafer ülkü kaynağının çeşmesidir, Zafer gönüllerin birleşmesidir. Gönülleri birleşenler, selam sizlere, Uzaktan dertleşenler, selam sizlere.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Razorback bunu yazdı:
    ONEMINUTE bunu yazdı:
    siz 1 ken 2 istersiniz 2 ken 3,sizin amacınız belli TÜRKİYE'Mİ bölmek isteyenlere uşaklık etmek,VATAN'a ihaneti iş bellemek,kim sırtınızı ovalasa ona baba dersiniz eyvallah çekersiniz,TÜRKİYEM i daha iyi durumlara getirmek gerekirken neden bölmek? Neden İhanet, farkındaysan somut olan tek düşmanımız pkk yani içimizden birileri Yani sözde kürt halkının özgürlüğünü savunan VATAN HAİNLERİ,siz amerikan askerlerini vuramazsınız onlar sizin üvey kardeşleriniz ermeniye silah doğrultamazsınız onlar sizsiniz,dedim yine diyorum '' İT İTİ ISIRMAZ''
    Biz iktidarken askere çuval geçirmeyi bırak 1 metre yanına yaklaştırmayız askerimize.biz amerikan askerlerini bırak vurmayı eziyetle öldürürüz.Sen toplumsal bölünmenin sadece pkk ve milliyetçilik ayrımında gerçekleştiğini sanıyosan abd senin cehaletini çok güzel kullanıyor.Abd askeride vururuz vatan satanıda vururuz ırkçılık yapanıda vururuz.Nolcak ülkende yaşayan vergisini veren ermeniyimi sınır dışı ediceksin yada öldürceksin.Hrant öldü ne oldu.Sizin ne mal olduğunuz ortaya çıktı.Ne bölmesi kardeş neyi bölmüşüz neyi birleştiriyosun sen.Yaşasın kürt-türk halklarının kardeşliği tamammı.Kürtleri vatanın parçası saymıyosan sen bu ülkede yaşayamassın annadınmı.Biz bütünün parçalarıyız ama sen bu bütüne ne yazıktır ait değilsin.Savaşları yaratan sensin senin düşüncelerin.Toplumu bölen sensin senin yaklaşımın.Ben hep barışı savundum istikrarı savundım emeği savundum.O felsefi cümleler dedinya onları kurabilmek içni yüzlerce kitap okudum ben.Pkkyı dağdan indircez topluma kazandırcaz kanunlar cazip hale gelsin diyo genelkurmay.Sen güneydoğuya fabrikamı yaptında insanları topluma kazandırcan.Sen onları ittin kürtsün dedin bilmemnesin dedin.Dağa kaçırdın suç senin şimdi ayıklarsın pirincin taşını.Sana nazımdan vatan haini şiirini okumanı öneriyorum kısa ve öz.Hadi hayırlı tıraşlar.

Bu şerefsiz VATAN haini teröristle aynı sembolün altındasın? daha konuşmaya gerek varmı hadi iyi geceler sanada son kapacked..

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:
    ONEMINUTE bunu yazdı:

hala aynı kafadasın işte... sempatizansın yok barısı savunmus falan ? siz kimsiniz ki sizinle savaş halinde olalım... sizi ırktan milletten sayıp cevap verenlere kızmak lazım aslında dağa kacırmısız ... zaten ordan gelmiştiniz ne deişti ki ? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

GA_googleFillSlot("hafif-yazi");

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, "Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir" diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, "demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek"

Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, "ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir."

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!

Mustafa Kemal Atatürk
    Bursa, 5 Şubat 1933

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Ben kürdüm,arnavudum,türküm,lazım,boşnağım,ermeniyim,süryaniyim.Ben halkım.Ben mücadeleyim.Ben memur çocuğuyum,işçi torunuyum tamammı.Beni pkklı ilan edenler toplumu nası ikileme düşürüyo nasıl ayırıyo,nasıl bu kadar acımasız ve önyargılı olabiliyo görsünler.Biz vatan uğruna dedelerimizi ipe gönderdik abdden ve onun uşakları sizlerden kurşun yedik yılmadık yılmayacağızda.Yaşasın 1 mayıs.Yaşasın işçinin ve emekçinin bayramı. 
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:
    Ben kürdüm,arnavudum,türküm,lazım,boşnağım,ermeniyim,süryaniyim.Ben halkım.Ben mücadeleyim.Ben memur çocuğuyum,işçi torunuyum tamammı.Beni pkklı ilan edenler toplumu nası ikileme düşürüyo nasıl ayırıyo,nasıl bu kadar acımasız ve önyargılı olabiliyo görsünler.Biz vatan uğruna dedelerimizi ipe gönderdik abdden ve onun uşakları sizlerden kurşun yedik yılmadık yılmayacağızda.Yaşasın 1 mayıs.Yaşasın işçinin ve emekçinin bayramı. The End :)

yazık sana daha ne oldugunu bilmiosun aslında :| sitede küfür yasak olmasa ne oldugunu sölerdim de bosverrr :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

eyleme gidecek arkadaşlara (özelliklede taksimdekilere) bol şans arkidişler

yarın işi asıyorum bende 

özellikle ilk kez taksimde çatışacak olan kişiler mutlaka yanlarında alkol veya su bazlı güneş kremi alsın (yağ bazlı olanlar kimyasal silahların ve biber gazının etkilerini arttırırlar). Yüzün koruması için gaz maskeleri en iyisidir ama gaz maskeniz yoksa kenarları korumalı yüzücü gözlükleri de işe yarar ağız ve burun koruması için de elma sirkesi ile ıslatılmış bez maskeler veya puşi alın yanınıza. polisin attığı bombaları onlara geri fırlatmak içinde inşaat işçilerinin kullandığı cinsten kalın eldivenler giyin. sakın lateks eldivenler ve bulaşık eldivenlerinden getirmeyin. sıcak bombaları tuttuğunuzda elinize yapışabilir

haydi görüşürüz

bassinyourface
Toplam Hit: 15595 Toplam Mesaj: 124