folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Oglumu Bu Hastalıktan Nasıl Kurtarabilirim

Oglumu Bu Hastalıktan Nasıl Kurtarabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Senin belirleyecegin bir saatte ve belirttiğin süre kadar oynamasına izin ver bence .ve konuşarak halletmeye çalış dayakla hakaretle hallolacak iş değil bu.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    Gercekten bu oyun adamı şarampole yollar bnm arkadas oynuyor..Adamın bazen koltukla beraber dogdugunu dusunuyorum  o kadar yanii bi psikoloğa gözteriver. baska uraslar edinsin..mumkunse ortamdan uzak yerlere götur bi tatil felan..cocugun saglıgı herseyden önemlidir..bi de su amk okulundan kapıyodur..arkadasları felan..

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    tahribata üye yap burada takılsın

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

aynı sorundan bendede var ama istesem bırakırım istemiyorum çünkü zarar verdiğine inanmıyorum sor bakalım hangi serverdaymış görüşelim :D valla işin zor abimde cok uğraşmıştı

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

anlatayım...

öncelikle güzelce zararlarını anlatacaksın abicim bak vaktini çalar, asosyal yapar, derslerini zorlar vs... önce güzel dille

bırakamasını söyle böyle pikiğne götür balığa götür vs vs vs vs... ama bu genelde işe yaramaz

daha sonra tehdit edeceksin böle olmazsa böle olur şöyle yapmazsan böyle olur gibisinden... muhtemelen oda işe

yaramaz... son çare çek bi arkadaşını sahtedende olsa bi kız bulsunlar senin çocuğa aşık etsinler o zaman hallolur eve

felan çağırsın kızı ne biliym gezsin tozsun kızla msnden konşsun msn yüzünden oyunu bırakacaktır eğer aşık edebilirseniz

sonra kız ayrılır bişe yapar bi süre aşk acısı çeker o ara sen bak pcyi görünce aklın gider vs vs de sat gitsin aleti psikologa

yolla çocuğu o ara doktor amca oyunuda unuttursun kızıda ....

biraz uzun oldu ama ben olsam böle yapardım...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    esrara falan alıştır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaRaTuM
    BaRaTuM's avatar
    Erkek

ufaklıgın üyeliği  yardımlarınız için saolun arkadaşlar

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek

oyundan vazgeçirmenin tek yolu knight şifresini ele geçirmek ve itemlerini çöpe atmak daha sonrada defalarca çarı öldürüp lvl ini düşürmek 3 ncü kez oyuna başladığında sıkıntı verecektir asla vazgeçme itemler çöpe lvl down başka türlü sittim sene vazgeçiremessin :) dene cafemdeki çocuklardan biliyorum % 100 işe yarıyor

ZİNAR KERE ZİNAR
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    soy charını . hatta itemlerini bana verebilirsin :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Malesef kendimden biliyorum onu kimse bırakamaz bi bağımlı haline geldiyse hevesini alana kadar [2 Veya 5] yıl arası oynar bırakılması çok zor olan uyuşturucu ve eroinden beter bi oyundur :( yapılması gereken aslında interneti kesmek ondan dolayıda büyük sıkıntı depresyon geçiricektir.En güzel kız işlerine yönlendirmek yada spor vs
Toplam Hit: 9021 Toplam Mesaj: 65