Oglumu Bu Hastalıktan Nasıl Kurtarabilirim
-
Senin belirleyecegin bir saatte ve belirttiğin süre kadar oynamasına izin ver bence .ve konuşarak halletmeye çalış dayakla hakaretle hallolacak iş değil bu.
-
Gercekten bu oyun adamı şarampole yollar bnm arkadas oynuyor..Adamın bazen koltukla beraber dogdugunu dusunuyorum o kadar yanii bi psikoloğa gözteriver. baska uraslar edinsin..mumkunse ortamdan uzak yerlere götur bi tatil felan..cocugun saglıgı herseyden önemlidir..bi de su amk okulundan kapıyodur..arkadasları felan..
-
tahribata üye yap burada takılsın
-
aynı sorundan bendede var ama istesem bırakırım istemiyorum çünkü zarar verdiğine inanmıyorum sor bakalım hangi serverdaymış görüşelim :D valla işin zor abimde cok uğraşmıştı
-
anlatayım...
öncelikle güzelce zararlarını anlatacaksın abicim bak vaktini çalar, asosyal yapar, derslerini zorlar vs... önce güzel dille
bırakamasını söyle böyle pikiğne götür balığa götür vs vs vs vs... ama bu genelde işe yaramaz
daha sonra tehdit edeceksin böle olmazsa böle olur şöyle yapmazsan böyle olur gibisinden... muhtemelen oda işe
yaramaz... son çare çek bi arkadaşını sahtedende olsa bi kız bulsunlar senin çocuğa aşık etsinler o zaman hallolur eve
felan çağırsın kızı ne biliym gezsin tozsun kızla msnden konşsun msn yüzünden oyunu bırakacaktır eğer aşık edebilirseniz
sonra kız ayrılır bişe yapar bi süre aşk acısı çeker o ara sen bak pcyi görünce aklın gider vs vs de sat gitsin aleti psikologa
yolla çocuğu o ara doktor amca oyunuda unuttursun kızıda ....
biraz uzun oldu ama ben olsam böle yapardım...
-
esrara falan alıştır
-
ufaklıgın üyeliği yardımlarınız için saolun arkadaşlar
-
oyundan vazgeçirmenin tek yolu knight şifresini ele geçirmek ve itemlerini çöpe atmak daha sonrada defalarca çarı öldürüp lvl ini düşürmek 3 ncü kez oyuna başladığında sıkıntı verecektir asla vazgeçme itemler çöpe lvl down başka türlü sittim sene vazgeçiremessin :) dene cafemdeki çocuklardan biliyorum % 100 işe yarıyor
-
soy charını . hatta itemlerini bana verebilirsin :D
-
Malesef kendimden biliyorum onu kimse bırakamaz bi bağımlı haline geldiyse hevesini alana kadar [2 Veya 5] yıl arası oynar bırakılması çok zor olan uyuşturucu ve eroinden beter bi oyundur :( yapılması gereken aslında interneti kesmek ondan dolayıda büyük sıkıntı depresyon geçiricektir.En güzel kız işlerine yönlendirmek yada spor vs