Oglumu Bu Hastalıktan Nasıl Kurtarabilirim
-
kollarinda,bacaklarinda arabanin tamponuna bagla 200 km le surukle bak bi daha oynuomu
-
hoca sen ne yaparsan yap o bırakmaz en güzeli yavaşdan yavaşdan beraber sosyal yaşantı modu ver baktın oyun oynuyo al gez toz,maça git fln filan işde yoksa neti kapat dayak at knight'ı bırakır wow oynamaya başlar o daha bi pislik.....
-
vegapc bunu yazdı:
-----------------------------
2 yıldan uzun bir süredir bende oynuyorum.
egerki lwli yüksek degilse adam gibi itemi yoksa banlatsanda bi işine yaramaz.
aynı gün yeni bi char açar gene ezik ezik dolaşır ama oyunu bırakmaz.
ya adam akıllı döveceksin yada cogu tanıdıgım gibi sende başlayacaksın ; sen ondan daha fazla oynayacaksınki ona sıra gelmesin.
yada psikiyatr başka çözüm yolu yok bu oyunun
abi bizim bi arkadaş sırf bu yüzden net in fişini çekip duruyodu.Babası daha fazla oynuyodu çocuktan.En son babasının charı soydu o dereceydi :D -
ben de bi aralar oynuyodum malesef, ytl ile hesapladığımızda 300-400 ytl lik itemim vardı, sora soyuldu, artık adını bile duymak istemiyorum :) keylogger koy çocuğun şifresini öğren sora bütün itemleri çöpe at ya da şifreyi birisine sat o soysun :) ya da kosp kur banlattır çocuu ama anlarmısın o işlerden bilmeom :D
-
isko ile iletisime gec o senın ıcın onun characteri hackliycektir dinsizin hakkından ımansız gelir derler :D hackle charını soy itemlerini bak bidaha giriyo mu o zaman
-
msn adresini wer kafasını karıstıralım..
-
Oğlunu git bir fettoş yada benzeri bir tarikata üye yap. Orda beynini gereksiz bilgilerle boşaltacakları için çocukta oyun oynayacak zeka kalmaz. Ama dikkat bu sefer oyun oynamasın derken, başka oyunun içinde ömürboyu sürecek bir köle olabilir. İşin şakası oğluna oyunların en güzelinin kitap okumak olduğunu söyle. Okumaz ama sen görevini yapmış olursun.
-
Excalibur001 bunu yazdı:
a$ık olmasını sağla :F karı kız olayına girince unutur .
-----------------------------aynn :)
-
çocugunu bi hatunla tanıştır ama taş gibi olsun sonra bak bakalım knight kalıomu :D ben öle kurtuldum
-
Ben babasına seslenmiyorum, çocuğa sesleniyorum. La oğlum manyakmısın lan hayatını bilggisayarın karşısında salak salak şeyler yaparak geçiriyorsun? lvl 100 olsan ne olur 1000 olsan ne olur? aptal aptal yaratıklara büyü yolluyon ok atıyon oyunun yapımcıları para kazanırken sen hayatını veryon, yemin ediyom deli saçması ahmakça bi oyun! Senin hayalin ne? ne yapmak istiyorsun? İleride elektrik faturanı ödemediğin için bilgisayarına elektrik girmezse, "Ben bunce sene ne yaptım" gibi cümleler götüne kazık gibi girecek. Hayır okadar uğraşıyorsun eline ne geçiyor? Tamam bilgisayar güzel şey, sen bilgisayarda tanrısın ama dünyada tanrı değilsen ordaki başarın sadece çöplüktür, Yapma! Böyle saçma saçma şeylerle uğraşma! Sana yararı olmayan kilisenin papazını sit AMA sana zararı olan kiliseyi yak. Bu günden sonra birdaha o oyunu açmayacaksın, gitip karakterini satacak ve satın alan ahmağa kıçınla güleceksin, kazandığın paraylada gidip ocakbaşında adana yiyeceksin, içinden "Ohhhhhh kurtuldum laan" diyeceksin.
Toplam Hit: 9022 Toplam Mesaj: 65