folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Olası Bir Abd-Türkiye Savaşı?..

Olası Bir Abd-Türkiye Savaşı?..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Vays bea subay çocukları var galiba burada .açılamalar karizmatik teknik askeri bilgiler olmuş.

Şimdi abd ile savaşa girdik diyelim.abd  bir yere askerini en son sokar.uçalarla yerle bir ettikten sonra.Şimdi kullandımız f-16 ları kim modernize etti.israil. şimdi bu yahudilerin uçağı  devre dışı bırakcak bir devre koymadıklarını nerden bilelim.?olası bir savaşta abd asker olarak ppk lıları kullanacak ve örgütleyecektir. onlar bir taraftan abd uçaklarla ve füzelerle bir taraftan dalacaktır.hava kuvvetlerimiz iyi pilotlarımız süper ama abd karşısındaki filo karşısında sayı olarak ok komiğiz.Çanakkalede siktik bunları,kurtuluş savaşında da aralarına karbon kağıdı koyup topluca siktik.ama o zamanki milli ruh şimdi varmı acaba? toplum olarak barışık değiliz baştan. Abd ortadoğu planı tamamıyla bir modernize haçlı seferidir. amaçları islam ülkelerini sindirmek petrol kaynaklarını ele geçirmek.. ıraq lılar ne yaptı sırıta sırıta saddamın heykelerini yıktılar şimdi ise saddamın bulsalar t*şşaklarını yicekler. rusya veya çini arkaya almadan diplomatik girişimler yapılmadan böyle bişeye girilirse dehşet bir yıkım olur. İnönünün en takdir ettiğim yönü 2 .dünya savaşından uzak tutmak olmuştur.o savaşa girmiş olsaydık türkiye diye bişey kalmazdı.çünkü uçaklar tanklar konuştu o savaşta. biz ise büyük bir yıkımın ve yorgunluğun ardından gelmiştik.şimdi böyle bişey olursa hava savunma sistemleri ve pilotlar konuşacak.piyade savaşları işin son noktasıdır.ankarada oturuyorsun birden deprem gibi bir şey ve gürültü ardından herşey kapa karanlık ..kime silah çekeceksin ?ortada hasım yok elinde silahla arıcan ama düşmanın binlerce km ötede..kullandımız silahların zaten yarıdan fazlası abd generalmotor firması malı .adamlar elindeki sistemlerin zaten kitabını yazmış.Böyle bişeyde yağlısından 15-20 tane rehin alacaksın o zaman götleri yemez.bence tek yapılacak onlara karşı rehine krizi çıkarmak yada ladin taktini kullanmak.

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

s.kt.r çekmeyi bırakıp biraz gerçeklerle uğraşmak lazım! AmeriQanın dünyada artık kimseyle savaşacak hali kalmamıştır! bu nu nasıl söledim diye soranlara en basit örnek olarak iranı gösteririm! irana bile saldıramyacak halde olan AmeriQa kalkıp TÜRKİYEye saldıracak ha! komedi şov var galiba burada :D beni güldürmeyi ustalar!

adamlar zaten ıraqta, afganistanda altlarına etmiş durumda! cayır cayır kayıp veriyorlar! ekonomileri sallanmaya başladı bile! ellerinden gelen tek şey sivilleri kalleşce katletmek! evlere ocaklara bomba yağdırmak!

yok bide kalkıp AB  bize tavır mı koyacak! koysun bakim! doğalgaz açısından zaten ruslara bağımlılar ki bu onların en yumuşak karnı oldu artık! irandan gelecek olana veya nabuco projesi ile Türkiyeden gelecek dogalgaza kitlenmiş durumdalar! ABde ayrıca 5.5 milyonluk TÜRK iş gücü varken kim kime tavır koyacakmış sorarım ben!

peki sorun nerede?

Arkadaş bu adamlar bizden aldıkları güçle ayaktalar! bu adamların ürünlerini boykot etmeyip bunlara en büyük yardımı biz yapıyoz! neden bu adamlara paramızı yatırıyoz! yazık değilmi bize! adamlar bizim geçmişinden kopuk, cıvık bi millet oldumuzu ve iradesiz oldumuzu anlamış durumdalar o yüzden böle üstümüze geliyorlar! yaşam tarzı olarak onlardan hiç bi farkımız olmadığımız içi bize saygı duymuyorlar ve bize tepeden bakıyorlar! biz kendimiz olmadıkça, metehanların, alparslanların, fatihlerin izlerini ortaya çıkarmadıkça, ejdadımız gibi ciddi olmadıkça bu adamlar bize daima tepeden bakacaklar! önce kendimize gelip, özüüze dönmeliyiz! yoksa bu vatan daha çooook NUSTAFA KEMALLER doğurmak zorunda kalacak!

ALLAH BU MİLLETİ TEKRAR İSTİKLAL MARŞI YAZMAK DURUMUNDA BIRAKMASIN!  

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Hocalar Burada Herkez kendine Göre HakLıdır.. burada biz ne dersek deyelım bızım yapacagımız sonucta bırsey yok..( ve abd yi fazla buyutmeyelım arkadaslar.. hepsi paralı asker parayla askerlık yapanlar.. ama turkıye .. canını verıyor..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hava kuvelerımız oldukca guclu ama yeteınce degıl kayıp verdırımıyız oldukca fazla. Karadan havaya savunmamız dunya sırlamsında oldukca sadece aselsan ve taının ortakasa urettıgı sıtemler bıle hıcte fena degıl ama genede yeterlı degıl. Havada goctuk dogru..... Gelelım denıze denızde gemılerımız coook eskı ama muhtesen denız altılarımızlada oradada neredeyse kafa kafaya savasırız ve o ucak gemılerıne denızlerı dar etmekte pekde zorlanmayız..... Ama kara geldıyı zaman kuyruklarını bacaklarına alıp gıtmelerı gereklı ne dıyecek olursanız sadece nato kaynakları yeterlı cevap olur. Dunyanın hıc bır ulkesı bır savas durmunda profesyonel ordusunu 4e katlama kapasıtesıne sahıp degıl turkıye harıc. Cunku bız her seferınde sunu soylerız her turk asker dogar...... vatan sagolsun...... vatana canımız fade vs..... bunları bızım kadar candan soyleyen bır ulke yoktur. ve 19 yasını asmıs her turk ergeı muhtemeln asker sırasında askerı egıtım almıs hız olmazsa elıne sılah aldıgında bu ney dıye bakmaz yanı anlıyacagınız en az elı sılah tutanımız fazla. Ve ne mutlukı bıraz barbarız :) kım ne derse desın hıcbır ulkede bızım kadar av merakı olupta evınde pompalı tufek veya av tufeyı olan sus olsun dıye duvarı av tfeklerıyle suseyen bızım kadar bır mıllet yoktur.Bızım avcılarımız kosan got kadar tasanı bıle tek atısta ındıre bılıyorkı gersını sız dusunun
    yaa hocam kusura bakma yanlş ta anlama sein yazını sadece öyle bi örnek olarak aldım..aq yaa herkes nasıl bu kadar emin olabiliyor ve bu kadar net şeyler yazabiliyor :D:D hani şu bizim Türk Rakı'sının bi sloganı varya Herjesi teknik direktöre çeviren Türk Mucizesi.. ulan tıoprağımızdanmıdır kanımızdanmıdır bu tür şeylere yorum yapmayı ne çok sewiyoruz .. bilgi sahibi olmadan yorum sahibi olmayı özellikle .. ya biz sıradan insanlarız ülkelerin devlet sırrı olarak sakladıkları şeyi burada doğruluğundan eminmişsin gibi söylüyorsun.. kaynak nere .. ? ya mynet. ya bilmem nere yada blogcu falan filan.. yapmayın abicim bilemeyiz böyle şeyleri senin bildiği hava savunması açığını hava kuvvetleri bilmiyormu şimdi..bu konuda tek topic'e katılıyorum.. o da tuğrulbaba demişlki kürtlerin %80 i ermenlerin yaptığını yapacak ewet tuğrulbaba sonuna kadar haklısın .. bi dış muharebe sonucu.. bu hainler içi karıştıracak..hatta düzeni alt üst edecek ama ordumuzda aklı selim üstadımız çoktur ... temenni ederimki benim gibi düşünürler ve bi dış taarruz öncesi içerdeki pislikleri tamamen yok edip sonra dışarıya baksınlar zaten tek sounumuz kürtler kürt sorunumuz olmasa böyle bi başlık olmazdı bile bu forumda emin olun bu kanı bozuk siktiğimin hainleri yüzünden şimdi hazineden milyarlarca lira gidicek belki bi bilimsel araştırmaya veya genel bi yatırıma harcanacak büyük paralar bu soysuz itoğlitleri yo ketmek için kullanılacak ama dediğim gibi asıl problem içteki hainler yetiği tabağa sıçanlar çözümse etnik temizlik..

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek
    Suan icin mumkun gorunmuyor, olacaksada ABD karli cikar.

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Saçmalamayın lütfen amerika, türkiyeye niye savaş açsın?

Zaten tüm ürünlerini serbestçe satamıyor mu?

Zaten tüm türkiye madenleri elinde değil mi?

Zaten tüm ordu Nato aracılığıyla ve askeri şura elimine sistemiyle kontrol altında değil mi?

Zaten tüm SİYASİ sistem deve dudaklar, satılmış pezevenkler, iradesiz köpekler tüzünden ellerinde değilmi?

Gerisi yalan. 

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:

Saçmalamayın lütfen amerika, türkiyeye niye savaş açsın?

Zaten tüm ürünlerini serbestçe satamıyor mu?

Zaten tüm türkiye madenleri elinde değil mi?

Zaten tüm ordu Nato aracılığıyla ve askeri şura elimine sistemiyle kontrol altında değil mi?

Zaten tüm SİYASİ sistem deve dudaklar, satılmış pezevenkler, iradesiz köpekler tüzünden ellerinde değilmi?

Gerisi yalan. 

Diğerlerine katılırım ama TSK konusunda söylediğin saçmalıktan öte değil.Ülkenin tek  sağlam kalesi hakkında ithamlarda bulunurken dikkat etmeni tavsiye ederim.TSK kimsenin kontrolü altında falan değildir olmamıştır,askeri şura elimine sistemi tam tersine fetocu-abdcilerin orduya girmesini engelleyen bir sistemdir kaldı ki,ayrıca NATO da bulunmakta mühimdir.ama güçlü bir siyasi irdaeyle çünkü Türkiye natonun en güçlü devletierndendir sadece Türiyenin alacağı tavırlar bile natonun politikasını belirler yani bu stratejik konum terkedilmez.kimsenin de kontrol ettiği yok TSKyı merak etme ; )
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ben Ulkemizde savas cikacagina inanmiyorum .Cunku Ulkemiz oyle bir konumdaki Avrupa Ve Asyayi birbirine bagliyor bircok ticaret yolu buradan geciyor her ulke Bir suru sevkiyat yapiyor Amerika ulkemizde savas cikmasini istemez tabiki tum Dunya'da

https://t.me/pump_upp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    P3rmag0n
    P3rmag0n's avatar
    Erkek
    onların gücü anca mayın koyup kaçmaya yeter :@

P3rmag0n@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    cyrpt bunu yazdı:
    Hava kuvelerımız oldukca guclu ama yeteınce degıl kayıp verdırımıyız oldukca fazla. Karadan havaya savunmamız dunya sırlamsında oldukca sadece aselsan ve taının ortakasa urettıgı sıtemler bıle hıcte fena degıl ama genede yeterlı degıl. Havada goctuk dogru..... Gelelım denıze denızde gemılerımız coook eskı ama muhtesen denız altılarımızlada oradada neredeyse kafa kafaya savasırız ve o ucak gemılerıne denızlerı dar etmekte pekde zorlanmayız..... Ama kara geldıyı zaman kuyruklarını bacaklarına alıp gıtmelerı gereklı ne dıyecek olursanız sadece nato kaynakları yeterlı cevap olur. Dunyanın hıc bır ulkesı bır savas durmunda profesyonel ordusunu 4e katlama kapasıtesıne sahıp degıl turkıye harıc. Cunku bız her seferınde sunu soylerız her turk asker dogar...... vatan sagolsun...... vatana canımız fade vs..... bunları bızım kadar candan soyleyen bır ulke yoktur. ve 19 yasını asmıs her turk ergeı muhtemeln asker sırasında askerı egıtım almıs hız olmazsa elıne sılah aldıgında bu ney dıye bakmaz yanı anlıyacagınız en az elı sılah tutanımız fazla. Ve ne mutlukı bıraz barbarız :) kım ne derse desın hıcbır ulkede bızım kadar av merakı olupta evınde pompalı tufek veya av tufeyı olan sus olsun dıye duvarı av tfeklerıyle suseyen bızım kadar bır mıllet yoktur.Bızım avcılarımız kosan got kadar tasanı bıle tek atısta ındıre bılıyorkı gersını sız dusunun
    yaa hocam kusura bakma yanlş ta anlama sein yazını sadece öyle bi örnek olarak aldım..aq yaa herkes nasıl bu kadar emin olabiliyor ve bu kadar net şeyler yazabiliyor :D:D hani şu bizim Türk Rakı'sının bi sloganı varya Herjesi teknik direktöre çeviren Türk Mucizesi.. ulan tıoprağımızdanmıdır kanımızdanmıdır bu tür şeylere yorum yapmayı ne çok sewiyoruz .. bilgi sahibi olmadan yorum sahibi olmayı özellikle .. ya biz sıradan insanlarız ülkelerin devlet sırrı olarak sakladıkları şeyi burada doğruluğundan eminmişsin gibi söylüyorsun.. kaynak nere .. ? ya mynet. ya bilmem nere yada blogcu falan filan.. yapmayın abicim bilemeyiz böyle şeyleri senin bildiği hava savunması açığını hava kuvvetleri bilmiyormu şimdi..bu konuda tek topic'e katılıyorum.. o da tuğrulbaba demişlki kürtlerin %80 i ermenlerin yaptığını yapacak ewet tuğrulbaba sonuna kadar haklısın .. bi dış muharebe sonucu.. bu hainler içi karıştıracak..hatta düzeni alt üst edecek ama ordumuzda aklı selim üstadımız çoktur ... temenni ederimki benim gibi düşünürler ve bi dış taarruz öncesi içerdeki pislikleri tamamen yok edip sonra dışarıya baksınlar zaten tek sounumuz kürtler kürt sorunumuz olmasa böyle bi başlık olmazdı bile bu forumda emin olun bu kanı bozuk siktiğimin hainleri yüzünden şimdi hazineden milyarlarca lira gidicek belki bi bilimsel araştırmaya veya genel bi yatırıma harcanacak büyük paralar bu soysuz itoğlitleri yo ketmek için kullanılacak ama dediğim gibi asıl problem içteki hainler yetiği tabağa sıçanlar çözümse etnik temizlik..

Birkere tartısma yazma uslu bunu bılen kısılerle konusmayı severım elestırılmeyıde elestırmeyıde bıldıgımı sanıyorum. Benım sımdıye kadarkı yorumlaramıma bakarsan emın olmadıgım seyler uzerıne kesın cumlelr kullanma ve sımdıye kadarkı hıc bır yorumuda arastırmadan yada bılmeden yorum yapmıyorum dıger arkadasları bılemem 1995 yılındanberı (lıse1 e teakbıl eder) savunma sanı uzerıne param yettıgınce butun makale ve dergılerı takıp ederdım son 6 senedır herseyı ıternetten takıp edıyorum. Tabı bu takıbı my net degıl bıre bır uretıcı fırmalardan veya ulasıla bılecek cesıtlı kaynaklardan elde edıyorum. Nato raporlarına gelınce okudugmu az bır sozluk yardımı ıle cevıre bılecek kadar  fena sayılmayacak bır ıngılızcem ve mevcut. Bazen bu reporların sans eserı fotokopılerıne yada dıasr sızmıs orneklerıne raslaya bılırsın ınternette. 4 ketı derken bır bıldıgım varda konusyorum. Sılahlanma olayına gelınce oda bende kalsın

Toplam Hit: 11242 Toplam Mesaj: 59