ÖSS De Nereyi Kazandınız..
-
istanbul üniversitesi diş hekimliği fakultesi.
(bu bu forumdaki ilk mesajım, hayırlı olur inşallah:) )
-
kardes bende 7 yıl once diş hek fak ı kazandımda bitirene kadar insanin gotu catlyo haberin olsun.ama moralini bozma oyle boyle bitiyo. HAYIRLİ OLSUN
-
Ben en fazla 2 sene okuyabildim yeditepe diş hekimliğinde,sonra malzeme bilimi mühendisliğine geçtim.Hayatımın en boktan seneleriydi.Ama istanbul üniversitesi tabiki çok daha iyi HAYIRLI OLSUN.
-
University of Greenwich - School of computing and mathematical sciences - Computer networks :)
-
ya ben bu sene girecem daha biyeri kazanmadım da inşallah buraya seneye İTÜ telekominikasyon mühendisliği yazarız
-
GLaDio bunu yazdı:
University of Greenwich - School of computing and mathematical sciences - Computer networks :)
ipneee -
Öss Zorrrrrrrrrr..........
-
a.k bu puanla buraya gidiyoz rezillik ya polislik sınavı var varın pmyo inşallah onu kazanırım bee sikeyim ossyi offfffSELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA) AKŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU MUHASEBE(İKİNCİ ÖĞRETİM) Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 1467354 07 GENEL Puan Türü Yerleşme Puanı Eşit Ağırlıklı 248.761 (0,3 AOBP'Lİ) Kayıt Tarihi 05-12/09/2005 Kayıt Adresi AKŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU AKŞEHİR KONYA -
EA 344 toplam puan sonuç açıkta kaldım :((((((((
-
Yerleştiği Yükseköğretim Programı Adı ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM) ERZİNCAN EĞİTİM FAKÜLTESİ İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ hüeühüeüü bi tarafım doncak ama ..........
Toplam Hit: 13614 Toplam Mesaj: 73