ÖSS De Nereyi Kazandınız..
-
ZAPING bunu yazdı:
ÇUKUROVA UNV. BİLGİSAYAR TEKN. VE PROG. UZAKTAN EĞİTİM YANİ İŞİN İÇİNDE İNTERNETTE VAR EĞİTİMİNİ GÖRCEKMİŞİZ İŞİN GARİBİ SAYISALCI DEĞİLİM
kardeş acı ama gerçek ben adanadayım çukurovada programlama dersi veren öğretmenlere öğrencilerin ders verdiğini biliyinmi..:) Yani adam açıyor kitabı ne görürse yazıyor doğrusu biraz ön bilgisi olan bir öğrenci varsa programlama dersini ondan alıyorsunuz...Ama seninki uzaktan öğretimmiş...Uzan yatağına izle...Hiç ön bilgin yoksa Herbert Schildt in kitaplarını falan al sen kendin başla işe -
Bolu abant İzzet Baysal Üniversitesi
Bolu Meslek Yüksek Okulu
Endustriyel Elektronik BölümüKimse Yokmu Boludan ya Höyt be :D Geli valla ev de tutarız :D
-
a.k puanlar acayip yukselmis beyler yildiz teknik makina muh. iyimidir ben istiyorum aslnda bu onemli sizce nasil
-
a.k puanlar acayip yukselmıs ya ben yildiz teknik . makina muh. gidiyom sizce iii mi ben istiyorum asıl onemli olan bu sizce nasil
-
Sayısal olsaydın Bilgi Üniversitesi Matematik yaz derdim, bursunu sınıfta kalsan dahi kaybetmiyorsun :)
-
schumimesut bunu yazdı:
a.k puanlar acayip yukselmıs ya ben yildiz teknik . makina muh. gidiyom sizce iii mi ben istiyorum asıl onemli olan bu sizce nasil
istesende puanı alsanda olmuyor şans kardeş...ama ytu iyi -
açık liseyi bi bitiyim odtu deyim :PpP
-
askeri lisedeyim. üniversite sınavına GİRMİCEM. hahahahahahaha buahhahabhau. her titliyorum ama o sınav beni titemiyecek.:)
-
Sabancı Univ - Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Programı
-
boğaziçi / elektrik-elektronik ..
Toplam Hit: 13631 Toplam Mesaj: 73