Parami Ürün Mu
-
Siz olsanız ne yaparsınız?
Hocalar, aylik 25k maas alan esi calisan 1 cocuklu standart aile bireyiyim, bugune kadar hep garanti altinda yasadim hep kenarda 50 100 k param vardi, su ada bu parayla kendime 1 telefon alacagim, bu aralar drona aşırı merak saldim, siz olsaniz ne yaparsiniz kendinize bir ödül mu alırdınız yoksa param kenarda dursun mu derdiniz cidden merak ediyorum dron 35 k civari kullanim tecrubem var
-
Parayi degerlendirirdim
-
Bence güzel bir tatil yap seneye zaten o parayla bir halt olmaz :))
-
Çok kasma dron al biraz eğlenmek iyidir.
-
İlla alınacaksa, satınca değerini kaybetleyen bişey al bence
-
Şu dönem harcama dönemi değil, bence hiç birşey almamak en mantıklısı, ben olsam faize koyardım, şuanda 100.000 TL nin faizi ortalama 4-4.500 TL arası.
DarkFall tarafından 21/Mar/24 18:05 tarihinde düzenlenmiştir -
altın alırım
-
Bu dönem kendini ödüllendirmek için pek para harcanacak dönem değil maalesef. Ben olsam yatırım yapardım. Hiçbirşey yapamasam gider altın alırdım sanırım.
-
Hocam kenardaki paran TL değildir inşallah. TL ise dolar yada altın yap koy kenara.
Almak istediklerine gelince. Kenardaki parana dokunmadan bütceni hesaplayarak taksitli al derim. Ben bu şekilde yapmaya çalışıyorum.
Kenarda para biriktirmek zor biliyorsundur. Harcamak çok kolay.
Telefon acil değilse dron öncelikli derim. Dron tecrüben yoksa ilk başta pahalı bir alet te alma.
-
akrepkral53 bunu yazdı
Hocam kenardaki paran TL değildir inşallah. TL ise dolar yada altın yap koy kenara.
Almak istediklerine gelince. Kenardaki parana dokunmadan bütceni hesaplayarak taksitli al derim. Ben bu şekilde yapmaya çalışıyorum.
Telefon acil değilse dron öncelikli derim. Dron tecrüben yoksa ilk başta pahalı bir alet te alma.
Hocam para elime yeni geçti diyebilirim, telefonum 5 senelik falan bu nedenle önceliğim telefon, dron da merakim var diyebilirim ama telefon ihtiyax dron luks. Sadece bu 35 k yi drona baglayip baglamama konusunda kararsizim
-
ari41 bunu yazdıakrepkral53 bunu yazdı
Hocam para elime yeni geçti diyebilirim, telefonum 5 senelik falan bu nedenle önceliğim telefon, dron da merakim var diyebilirim ama telefon ihtiyax dron luks. Sadece bu 35 k yi drona baglayip baglamama konusunda kararsizim
kullanmadan yana sıkıntı yaşamayacaksan DJİ lar geri satış da çok kaybettirmiyor ama yinede sen bilirsin. Hobiler de önemli. Tekrar gelmeyeceğiz bu dünya ya