folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pkk Da 375 Terörist Öldürüldü.

Pkk Da 375 Terörist Öldürüldü.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek

niye yalan olsunki koca türk ordusu üstesinden gelemicekmi sanki.anasını bile s*ker ama adamlar it sürüsü gibi gerisi geliyo piçlerin:/

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    inanmak istiyorum

Bende :|

copy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    Kışın köklerini kazımamış mıydık? Hani artık işleri bitmişti. O uçaklar ne işe yaradı acaba? Delikalnlı gibi görüntülü açıklama yapsınlar öle şu kadr öldürdük burayı yıktıkla olmuyo.

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

İlla ki sizin haberiniz olur muydu gerçekten? İstihbarat subayı mısınız siz? Türk ordusunun güneydoğudaki tek neferi siz misiniz? Uçan kuştan haberiniz mi var? Geçin bunları arkadaşlar. O karakollar PKK ile savaşmak için yapılmadı, o bölgeyi denetim altına almak, kaçakların veya kaçak malların giriş çıkışını önlemek için yapıldı. Oraya asker azlığı nedeni ile saldırılar oluyor. Sizin gördüklerinizin yanı sıra genelkurmay daha neler neler biliyor. Sizin orada yaşadıklarınızı genelkurmay bilir de, onların yaptıklarını siz hayatta duymazsınız, işitmezsiniz.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    Türk Askerine '' bunlar '' die seslenen kendini asker die tabir eden acizleri kınıyorum.

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    Yalancılıkla itham ettiğiniz kurum TSK amk akıllı olun biraz

!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    Türk Askerine '' bunlar '' die seslenen kendini asker die tabir eden acizleri kınıyorum.
    Kınamak acizlerin işidir..

yıkılma sakın !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Kesinlikle yazdıklarım bir takım çevreleri yüceltmek ve alçaltmak adına değildir..

Özellikle mevcut iktidarın gelişine kadar; TSK yaptığı operasyonları görsel veya duysal tüm metaryallerle destekleyerek kamuoyunu bilgilendiriyordu. Bu sadece PKK ile mahdut değildi.

Ancak son zamanlarda yapılan operasyonlar sadece haber veya istihbarat başlığı altında yayınlanarak kamuoyuna duyurular yapılıyor. Görüldüğü gibi bunlar tatmin ve ikna edici değildir.. Bazı arkadaşlar ise ısrarla inanılması üzerine yorumlarda bulunmuşlar.

Bir haberin altının doldurulması ve delillendirilmesi muhakkak olması gereken bir mevzudur. İstihbarat ise zaten bu şekilde duyurulmaz, duyurulmamalı..

Kış ortasında "BBG evi gibi izliyoruz kampları." diyen Genelkurmay, bunun da videolar ve görüntüler eşliğinde altını doldurarak kamuoyunu ikna ve tatmin edici bir şekilde bilgilendirmişti.. Bu tabii bir örnektir..

düşüne bilelim..

yıkılma sakın !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Concept
    Concept's avatar
    Erkek

Kim oldu, kim kaldi bilmem ama bildigim tek sey bu savasin anlamsiz oldugudur. Bizim Amerika'ya karsi diplomatik savas vermemiz gerekirken dustugumuz duruma bakin. Ne idugu belirsiz bir orgutle catisiyoruz habire. Kime calistiklari belli degil (istihbarat orgutleri vesaire).

Vatan icin sehit olunmasi gerektigini soyleyen, osurugu sicak yuvadan gelen bazi dengesizler var, fakirin cocugunu sehit ediyorlar; bu da hoslarina gidiyor mu acaba? Hangi anne\baba cocugunun dagda oldurulmesini ister? Var mi boyle vicdan? Militaristler bize savasi iyi birseymiscesine sunuyor, bizde yutuyoruz. YUH diyorum baska birseyde diyemiyorum boyle rezillige.

Arkadaslar mantik koprusu kuralim, olu adam sayisi bize ne kazandiracak? Onemli olan savasmak degil, savasin durdurulmasi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    TSK'ya şüphe ile yaklaşanların amk! 
Toplam Hit: 4085 Toplam Mesaj: 40