Pkk Da 375 Terörist Öldürüldü.
-
bütün savaşların para veya rant veya göt veya amcık için oldugundan bir haber yaşayan insanlar...
-
bkz: konuşmak için konuşan insanlar...
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------
bütün savaşların para veya rant veya göt veya amcık için oldugundan bir haber yaşayan insanlar...
-----------------------------birhaber değil bihaber
bi arapça kökenli olumsuzluk eki :W
-
Pkk ölülerını askere bırakmaz Çatışmalarda ölüleri ya yanlarında götürürler yada parçalayıp gömerler. Ölücüler diye grupları vardır bu işleri yapmak için. Kimse üç-beş kıçı kırık kendini tatmın etsin diye leş toplamaz. Zaten buna gerekde yok. Aldığın leşleri gömmeside ayrı bi dert zaten. Hava operasyonunda da leş görüntüsü isteyen beyinden de pek bişey beklenemez zaten
-
HolygaN bunu yazdı:
Pkk ölülerını askere bırakmaz Çatışmalarda ölüleri ya yanlarında götürürler yada parçalayıp gömerler. Ölücüler diye grupları vardır bu işleri yapmak için. Kimse üç-beş kıçı kırık kendini tatmın etsin diye leş toplamaz. Zaten buna gerekde yok. Aldığın leşleri gömmeside ayrı bi dert zaten. Hava operasyonunda da leş görüntüsü isteyen beyinden de pek bişey beklenemez zaten
-----------------------------Gerilla stratejisini kullandiklarindan kacacak delik aramaktalar, ne olu toplamasi? Oluler TSK'ninda umrunda degil ayrica, kamuoyuna hic aciklarlar mi isimlerini? Zannetmiyorum. Sonucta oldurulenlerinde aileleri var. Olumsuz sonuclar olusabilir. Bunu goze alamazlar.
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Gerilla stratejisini kullandiklarindan kacacak delik aramaktalar, ne olu toplamasi? Oluler TSK'ninda umrunda degil ayrica, kamuoyuna hic aciklarlar mi isimlerini? Zannetmiyorum. Sonucta oldurulenlerinde aileleri var. Olumsuz sonuclar olusabilir. Bunu goze alamazlar.
-----------------------------Leşlerini toplayabildikleri kadar götürüyorlar. Götürüyorlar ki TSK açıklama yaptığı zaman şehirdeki sempatızanlar hani nerde ölüler!! diyip halkın kafasını karıştırsın. Leşler kimsenın umrunda değil zaten.
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Concept bunu yazdı:
-----------------------------Leşlerini toplayabildikleri kadar götürüyorlar. Götürüyorlar ki TSK açıklama yaptığı zaman şehirdeki sempatızanlar hani nerde ölüler!! diyip halkın kafasını karıştırsın. Leşler kimsenın umrunda değil zaten.
-----------------------------Sahsen (aslinda katiyen) dusmanin zayiatinin bu kadar fazla olduguna inanmiyorum, carpitma olma ihtimali uzerine duruyorum.
Gecen forum'a biri 2000 kisilik orgut yazmisti. Bu orgut yillardir 2000 kisi olarak mi faaliyet gosterdi? Varligini muhafaza etti? TSK aciklama yapsada ustu-kapali yapabilir. Filanca teroristi vurduk, ismide ahanda su ".." diyememekteler. Bunun sebebinide yukarida acikladim zaten.
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------Concept bunu yazdı:
-----------------------------Sahsen (aslinda katiyen) dusmanin zayiatinin bu kadar fazla olduguna inanmiyorum, carpitma olma ihtimali uzerine duruyorum.
Gecen forum'a biri 2000 kisilik orgut yazmisti. Bu orgut yillardir 2000 kisi olarak mi faaliyet gosterdi? Varligini muhafaza etti? TSK aciklama yapsada ustu-kapali yapabilir. Filanca teroristi vurduk, ismide ahanda su ".." diyememekteler. Bunun sebebinide yukarida acikladim zaten.
-----------------------------Kara operasyonu olsa bu kadar deseler bende inanmazdım zaten ama bu hava saldırsı yani mümkündür. Bu sayıları TSK gidip birer birer saymıyor zaten. İçerideki adamlar yada kaçakcılar gibi muhbirlerden alıyor. Onun için %100 doğrudu diye bişey yok. Ama çıkıpta en fazla 5 tanedir demenınde pek iyi niyetle söylenmiş bir söz olmadığı açık. Uçaktan kaya atsalar 5 tane gebertırler zaten. İsim vermez evet haklısın. Hatta leşleride almak istemez. Alsa onu ailesine teslim etmek ıcap edecek. Bu seferde leşin gömüleceği il, ilçe, köy, karışacak. Yada aile pkkyi destekleyen bir aile olmasa bile. TSK ya karşı nefret oluşacaktır.
Pkk 2000 kişilık falan değil. 10000-20000 de değil. Haa sürekli dağda yaşayanların sayısı o olabilir ama köylerdeki şehirlerde ki kadrolarıda hesaba kadarsak o sayının 20-30 katı fazlası çıkar.
-
ha gayret biraz daha TSK hakkında yalan haber yaparlarsa bazı şahsiyetlerin TSK'ya olan güveni tamamen kaybolacak. Bazı arkadaşlar inanmıyorum falan demişler. Kusura bakmayın beyler ama siz burada götünüzden uydururken yok o kadar değildir falan diye askerlerimiz orada çarpışmakta. TSK'nın ne için kimin için hizmet ettiğini hepimizin çıkarını ve ülkeyi koruyup kolladığını unutmadan yorum yapınız. Eğer o güvenmediğiniz (bazılarınızın yani) TSK olmasa bakalım nerede yaşayıp kimin kucağında yaşıyor olurdunuz. Sizide özelleştirirlerdi unutmayın
-
TSK olmasa kimin çocuğu olurdunuz tarzı muhabbetler tamamen abartmadır. Milli mücadele yıllarını sorarım onlara. Bu toprakları asker mi yoksa vatan evlatları mı savunmuştur? Elbette askerler de vatan evladı ama kadınından çocuğuna yaşlısından gencine millet olarak bu toprakları savunduk. TSK milletin eseridir.