PKK"Nın Üst Düzey 8 İsmi Öldürüldü
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------
dagdakilerin yerleri Belli onemli olan icimizdekileri Temizlemek .. içimizdekileri Temizlersek Dagdakiler aç kalır yok olur ..
-----------------------------Aklı selim Konuşun diyorum Azıtıyorsunuz :)
Allah aşkına bunu bizim için sen yaparmısın Tüm Forum halkı olarak Senden Rica ediyoruz. :) Türkiye Seninle Gurur Duyuyor ayrıca. Aslanım beaa.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------voodoo bunu yazdı:
dagdakilerin yerleri Belli onemli olan icimizdekileri Temizlemek .. içimizdekileri Temizlersek Dagdakiler aç kalır yok olur ..
Allah aşkına bunu bizim için sen yaparmısın Tüm Forum halkı olarak Senden Rica ediyoruz. :) Türkiye Seninle Gurur Duyuyor ayrıca. Aslanım beaa.
-----------------------------ne alakası var ?
konu hakkında tartışırken ben ve diğer arkadaş olayı biraz kişiselleştirdik. Son yorumu yapan voodoo konu hakkında yorum yapmış kendi düşüncelerine göre.
Burda herhangi bi azıtma, azgınlık, fenalık, vuralım-kıralım unsuru var mı Allahını seversen? demek istiyo ki içimizdeki düşmanları, işbirlikçileri vs bunları temzlemektir önemli olan. yoksa dağdaki teröristler belli zaten, ilk başta onların kaynağını temizlemek lazım demiş.
Bunlar yetmemiş bi de dalga geçmişsin adamla sen yap, destekliyoruz seni diye :kro: sana bi yerden batan bir şeyler var sanırım, dağdakiler diyince kürd halkını zannettin herhalde? -
Sosyolojik, psikososyal, sosyopolitik ve sosyoekonomik çözümleri kendi dilleri döndüğünce "insanca" dile getiren arkadaşlara ve onların mesajlarına hiç bir lafım yok. Fikir fikirdir.
İnsanî fikirlere sahip olmayan müridlerde var. Okudum bütün konuyu. "Fikir fikirdir" fikrim onlar içinde geçerli. Fakat yalvarıyorum onlara, bir gün inşallah fikirlerini zikrettikleri gibi fiilayata dökerler. Misafir etmek isterim alayını.
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------voodoo bunu yazdı:
-----------------------------ne alakası var ?
konu hakkında tartışırken ben ve diğer arkadaş olayı biraz kişiselleştirdik. Son yorumu yapan voodoo konu hakkında yorum yapmış kendi düşüncelerine göre.
Burda herhangi bi azıtma, azgınlık, fenalık, vuralım-kıralım unsuru var mı Allahını seversen? demek istiyo ki içimizdeki düşmanları, işbirlikçileri vs bunları temzlemektir önemli olan. yoksa dağdaki teröristler belli zaten, ilk başta onların kaynağını temizlemek lazım demiş.
Bunlar yetmemiş bi de dalga geçmişsin adamla sen yap, destekliyoruz seni diye :kro: sana bi yerden batan bir şeyler var sanırım, dağdakiler diyince kürd halkını zannettin herhalde?
-----------------------------E ben ne diyorum, Doğru Politika, Ve Halkımızdan yani kendimizden nefret etmeden, Eğitim ve kalkınmayla Pkk yı yokedelim diyorum. Allahını seversin Söylermisin, 30 Yıldır Kökünü kurutacam diye Pek çok Evin ocağına incir Ekilmesimi Daha iyi idi, Yoksa 10 Yıl Önceden Doğru politika ve Halkı Kenetlenmeye itecek Sahiplenilmişlik Politikasımı Daha iyi idi. Bi Düşünürmüsün.
Şimdi Benim Dediğim gibi düşündüğünüzde ne olur onuda söyliyim, Fikir ve zikir bir olduğunda Siyasi bir Fırsatta Belirtilir istenilir yada Eline Geçen fırsatta Uygulama Alanı Bulan bir kardeşimiz çıkar diye Aydınlatmalımıyız Kardeşlerimizi. Yoksa Öldür diye Hedefi bile Belli olmayan Noktalara Kör Dehlizlere Hem Vatanı hemde Canım Gençlerimizi Kurbanmı Vermeliyiz. Buyrun Söz Sizde Sayın Night Bey.
Night bana bak kıro dememen hususunda uyardıydım seni, Batan bişey hususunada gelince Terbiyeli olmanı Öneriyorum. Terbiyesizleşmeden Tartışacaksan Tartış, Edepsizliğin Lüzumu yok. Arkadaş Konuşmuş Kendisiyle Dalgada geçmemişim. Sadece Takıldım kendisine ayrıca bu hususta kendisi cevaplaması gereken bir durumdur seni hiç ilgilendirmez.
Beni ne kadar Tanıyorsunki Kıro diyorsun, Tekrar olmasın.!
Hayret bişey yahu, bazı kesim kişiler tek başına Milliyetçi Misyonuna bürünmüşler, Siz Hele bi Birliği Sağlayında Milliyetçilik Uygulamada Gösterilebilen bir erdemdir. Sözle Milliyetçilikmi olur yahu, Şurada iki kelam edecekseniz Amaç Gelişme Sonuç Şeklinde Yazılarınızı yazında okuyanda bi halt anlasın, Tartışmada bişeye benzesin yahu.
-
kürt arkadaşlar kendilerini pkk ile aynı kefeye koymasınlar.. bende askere gitmeden önce kürt düşmanı denecek tarzdaydım ama oradaki ortamı gördüm ve belkide askerde öyleydiler bilemiyorum iyi niyetli insanlardı.. hakkari şemdinlili arkadaşım vardı konuşması istanbul türkçesinin aynısı. gerçekten cana yakın gerçekten tam bir milliyetçi gerçekten tam bir özgürlükçü arkadaştı (mesut sevim 321 Kısa dönem) kulakların çınlasın bu arada :).. erzincanda yaptım askerliği.. herşeyi orada yaşayan halka bağlamak doğru değil.. bölgenin yapısı bakımından o dağlar öyle dağlarki oradaki halk caddeye çıkar gibi o dağlara çıkıp pkklı kovalayamaz. bunu ayırt edersek sorun çözülmüş olur.
-
mobydick64 bunu yazdı:
-----------------------------örgütün silahlı kadın yapılanması içinde yeralan ve Türkiye’deki en üst düzey kadın sorumlularından biri olan ‘Beritan Hevi’ kod isimli Leyla Şanlı,
hocam bu leyla övündükleri kanas leyla mı ?????????????
-
snooper bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu leyla övündükleri kanas leyla mı ?????????????
-----------------------------ta kendisi :) pamuk tıkmışlar şimdi.. pamukçu leyla olmuş :)
-
mobydick64 bunu yazdı:
-----------------------------snooper bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu leyla övündükleri kanas leyla mı ?????????????
-----------------------------ta kendisi :) pamuk tıkmışlar şimdi.. pamukçu leyla olmuş :)
-----------------------------Şimdi Bu Tür Söylemlerin bize bir fayda sağlamadığı gün gibi ortadadır. Netice itibari ile o Artık Kimseyi incitemez, Ve kimsede Onu İncitemez, Bize Ne Kanas Leyladan, O Gider bir diğeri gelir, Olayın Özüne parmak basmak gerekirse Bunların türemesini Kesmenin yolu Kışkırtıcı Görüş beyan etmemek, Birbirimizi Kışkırtmamaktan geçer.
Şimdi O Değilde Dikkat çekici bir nokta Gözüme ilişti ifade edecem, Biz Millet olarak Allahtan sanırım Zoraki Belamızı istiyor gibiyiz, Neden diyeceksiniz bunu dedin, Yahu Devlet Olarak Karşımıza Aldığımız Düşmanın Ölüsüne Gereken Hassasiyeti uygularken neden bir Teröristin Ölüsüne Bunca Seviyesizleşiyoruz Anlam vermekte zorlandığım bir diğer noktadır. Bu durum Teröristin Daha İyi Gelişmesi ve Devlet Gücünde Saldırmasına Neden olacak Psikolojik Şiddet Unsurunu Tetikleyen bir olaydır. Bu Biribirimizle İt Dalaşı yapmaktan Hoşlanan Çevrelerin Milliyetçi Geçinmeside Ayrı bir handikap ve Karmaşa gibi Gözüküyor olmasıda Olayı Büsbütün Karmaşıklaştırıyor.
Arkadaşlar Bir Terörist bile olsa, Bir Tecavüzcü bile olsa, Toplum Düşmanı bile olsa, Bir kişi Öldümü Fişi çekilmiş demektir. Üstüne Hareket çekmek bizi yüceltmez Garipleştirir. Örnek Misal Ölü Teröristi Helikopterden Atmak, Buna Anlam verebilecek kimse varmı yahu, Bunu yapan Kişi Hakkında Ne Düşünürsünüz. Bir Ölüyü Helikopterden attığında Korktuğunu yada korkuttuğunumu düşünüyor bu kişi nedir olay anlam verememekteyim. Olayın özünde Zoraki Kışkırtma Olduğu Gün gibi ortadadır, Dikkat çekici nokta bu kışkırtmalar ne amaçla uygulanmakta. Bu Hastalık gibi bişey olabilir, ama enteresan bir hastalık. Oysa Her hangi bir Devlete Ait bir Askere Böyle bişey ne yaparız nede Hakaret Dozajlı Cümle Söyleriz. Enteresan değilmi. Dolayısıyla Lütfen Otokontrol Arkadaşlar. Basit Cümleler le Kendimize Prim Çıkarmalarımız Bu Lanet Savaşın Bitimine Katkı değil Devamına Destek sağlayacaktır.
-
ShockMan bunu yazdı:
xz bunu yazdı:
-----------------------------yetmez , yetişmez böyle bitmez bu. 20 senedir üst düzey sorumlularını öldürüyorlar ama yeni sorumlular buluyorlar çünkü kürt halkı askere gönderir gibi evlatlarını pkk ya gönderiyor ( allah aşkına , tanrı adına bi kürt tanıyorum ama çok iyi bir insan geyiği yapmayın şindi ). pkk nın bir kurtuluş olmadığını anlamalarını beklemiyoruz, onların ordusu da pkk. geleceklerini pkk nın kuracağı devlette görüyorlar, senin başbakanına bu şehre giremezsin diyorlar, orduna işgalci diyorlar . Götleri sıkışıncada dialogdan bahsediyorlar, ne diyaloğu lan ? milyon tane insan müsveddesi kuyruklu kürdü ikna etmeye mi çalışcaz birde ??? Halkı terör örgütünü destekleyemez hale gelene kadar cezalandırmadıktan sonra ayrılıkçı ayaklanmalar asla bitmemiştir. 8 tane ciğeri beş para etmez kürdü "üst düzey" diye öldürmüşün neye yarar , yenilerini koydular bile yerine sen sevinedur
gidip tunceli, diyarbakır , hakkari ... ayrılıkçılık fikri güden , devletimizin birliğine isyan eden nekadar şehir, köy, kasaba varsa taş üstünde taş , omuz üstünde baş koymamak gerek ki hizaya gelsinler, tevbe etsinler , diz vursunlar artık ne diyorsanız adına ve bu savaş bitsin , zaferimizle noktalansın .Bunlara destek veren ne kadar "özgürlük savaşçısı" varsa meydanlarda sallandıracan vinçle , özgürleşene kadar madem anadilde eğitim diyorlardı, malum anladıkları dil bu . Eğer başta bir devlet olaydı , Türk devleti kendi kararını verebilir konumda olaydı, her bağımsız ve güçlü devletin yapacağı budur, tarihte de hep bu olmuştur. Bakınız israil, rusya, çin, ingiltere, ispanya ... ayrılıkçı isyanlarla nasıl savaşmışlar , bölücü teröriste karşı nasıl savaş kazanmışlar. Osmanlı ayrılıkçı isyan çıkaran , balkanlarda olsun ortadoğuda olsun nasıl bastırmış ayaklanmayı , açın bakın okuyun kardeşim. Orada Türk devletine karşı ayaklanmış bir halk var ve hergün daha cesurlar , daha tehtidkarlar siz halaaa barış insanlık diye durun
şindi çıkıp denyo gibi kürt türk kardeştir demeyin bide , diz vuracak ya da ölecek . düşmanın adı kürt olsada marslı olsa da bu hizaya getirmedikten sonra varlığın ve canın tehlikededir
-----------------------------Xz Milleti Kışkırtma, Ne Saçmalamışsın yine sen yahu, Senin dediğin şey Uygulanabiliyor olsaydı Çoktan uygulanacaktı emin ol. Durumu anlamıyorsun yada İnceldiği yerden Kopsun diyorsun her ne diyorsan de. Ben Bu Savaşın Ayrılık olmadan Bitmesinden yanayım. Senin dediğin Uygulanırsa Ayrılık Kaçınılmaz Olurki Ne Doğuda Nede Batıda Taş Üstünde Taş Kalmaz Emin ol.
Tavsiye git iyicene Tarihi Derinlemesine incele Ve Neden Kürt Ve Türkün Birbirinden Kopmamaları Gerektiğini Anla Rica Ediyorum senden. Tek Başına Bu Topraklarda Barınamayacağımızı Anla Ve Gel Öyle Fikir Beyan et. Bu Kürt İçinde Geçerli olandır. Türk içinde.
Aksini Düşünürsen Amerika Bu Topraklara Iraka Getirdiği Demokrasiyi Götümüzün içine Dek Sokacak. Sokamaz Demesin Kimse Sokacak. Türkede Kürde de.
-----------------------------shockman şuan ayrılık yok mu sence? Ve ayrıcalığı karayılan denen köpek kendi ağzıyla kürt ve türk sorunu diye dile getiriyor. Onların en başı bunu bu şekilde dile getiriyorken biz neden yapmayalım neden ezik olmak taraftarısınız anlayamıyorum. Onlar söyleyince sorun yok çünkü onlar azınlık ve ezilen taraf ama biz söyleyince faşist iz öyle mi????
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------Bitmiyor itler Bitmiyooooooooor!!!!!!!
Yakalım hepsini şöyle birşey olabilir hani bir yer istiyorlar ya bu bölücü ibneler verelm küçük bi yer tıkayalım oraya ambargo uygulayalım açlıktan hastalıktan gebersin pislikler kurtuluruz!
hajım açık konuşucam bu kürtler sapsalak(!) harbiden bu söylediğin olacak zaten. Adamların gözü dönmüş beyinleri yıknamış sözde kürdistan özgürlük vs vs diye. A.q verdik aonlara istedikleri toprakları sözde kürdistan kuruldu ABD BOP için en güsel fırsatı yakalar. tamam olaylar bu noktaya geldi diyelim. Asıl o zaman NE TÜRKİYE NE TÜRKLÜK NE AATAMIN HATIRASI NE BAŞKA BİŞEY KALIR Asıl o zaman biter herşey. hee kürtler yaşarmı bi bok yiyemezler taşın toprağın verimsiz toprakların üzerinde otururlar beklerler ölmeyiii. eee noldu ülke istiyodunuz sınır çizilsin diyodunuz alın çizildi şimdide bulaşıcı hastalıklardan açlıktan sefaletten geberecekler yada BATIYA GÖZ DİKECEKLER!Bu yazımın üzerine Faşist damgası yiyeceğim biliyorum ama benim karıma kızıma anama bacıma gelipde sarkacak onun rızkını çalacak adamı doğrarım!