folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder PKK"Nın Üst Düzey 8 İsmi Öldürüldü

PKK"Nın Üst Düzey 8 İsmi Öldürüldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

NighT-7 bunu yazdı:

Ben de daha bir şey demiyorum :kro: Sen fikrinde sabitsin, ben de. Ortak nokta bulamayacağımız için boşver. Aslında ortak noktamız Türkiye'nin iyiliği; ama fikirler çok be çok farklı...

Night Hocam Çok ayıp ama Kıro değilim ben Dikkatini çekerim. Kıro Kavram Olarak Eğitimsiz Salt Cahillere Söylenen Bir Tanımlama Cümlesidir. Benden uzak yani, Gel gelelim Fikrimde Sabitim tabiki Neden olmayayım Hocam, Türkiyenin İyiliği Onu Bölmekle Falanca İkinci Sınıf Falanca 3. Sınıf Demektemi Saklı, Her kes İçin İyilik istemediğin Sürece Bu Türkiyenin Ortak Menfaati Sayılmayacaktır.

Bir Ülede Her kesi Memnun etmek o kadarmı zor yahu, yani bunda aklınızın almadığı bi türlü alamadığı nokta ne işte benimde bi türlü uzlaşma namına bişey göremediğim karanlık noktada burası. Ne var Yurdum Kürdü Türkçe Bilmiyor yaş olmuş 80 Çöpemi atacaksın, Vurdular Sövdüler Zamanında Olaylar Bugüne kadar Böyle Tırmandı Ne varmış Gördünmü Menfaat Türkiyenin iyiliğimi varmış. 

Demekki Türkçe Bilmiyorsada Devlet Hizmet Etmek Zorundaymış, Mecbur çünkü Devlet Onun devleti, Sadece Senin Devletin Yada Benim Devletim değilki.

ShockMan sana bir sorum var sadece buna cevap ver lütfen.

Arkadaşlardan biri ortak fikrin Türkiyenin iyiliği olduğunu yazmış bunu bile kabul etmemişsin ve üzerine her bir postunda yazdığın her mesajda Türk devleti şunu yapmadı eğitim vermedi yok 80 yaşındaki kürt türkçe bilmiyormuş devlet öğretememiş vs gibi tavrın var. yani sürekli ezilen o azınlığı masum ve zayıf gösteriyorsun? Sen Neden ülkenin çıkarlarına hiç bir postunda yer vermiyorsun?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:
    xz bunu yazdı:

yetmez , yetişmez böyle bitmez bu. 20 senedir üst düzey sorumlularını öldürüyorlar ama yeni sorumlular buluyorlar çünkü kürt halkı askere gönderir gibi evlatlarını pkk ya gönderiyor ( allah aşkına , tanrı adına bi kürt tanıyorum ama çok iyi bir insan geyiği yapmayın şindi ). pkk nın bir kurtuluş olmadığını anlamalarını beklemiyoruz, onların ordusu da pkk. geleceklerini pkk nın kuracağı devlette görüyorlar, senin başbakanına bu şehre giremezsin diyorlar, orduna işgalci diyorlar . Götleri sıkışıncada dialogdan bahsediyorlar, ne diyaloğu lan ? milyon tane insan müsveddesi kuyruklu kürdü ikna etmeye mi çalışcaz birde ??? Halkı terör örgütünü destekleyemez hale gelene kadar cezalandırmadıktan sonra ayrılıkçı ayaklanmalar asla bitmemiştir. 8 tane ciğeri beş para etmez kürdü "üst düzey" diye öldürmüşün neye yarar , yenilerini koydular bile yerine sen sevinedur

gidip tunceli, diyarbakır , hakkari ... ayrılıkçılık fikri güden , devletimizin birliğine isyan eden nekadar şehir, köy, kasaba varsa taş üstünde taş , omuz üstünde baş koymamak gerek ki hizaya gelsinler, tevbe etsinler , diz vursunlar artık ne diyorsanız adına ve bu savaş bitsin , zaferimizle noktalansın .Bunlara destek veren ne kadar "özgürlük savaşçısı" varsa meydanlarda sallandıracan vinçle , özgürleşene kadar madem anadilde eğitim diyorlardı, malum anladıkları dil bu . Eğer başta bir devlet olaydı , Türk devleti kendi kararını verebilir konumda olaydı, her bağımsız ve güçlü devletin yapacağı budur, tarihte de hep bu olmuştur. Bakınız israil, rusya, çin, ingiltere, ispanya ... ayrılıkçı isyanlarla nasıl savaşmışlar , bölücü teröriste karşı nasıl savaş kazanmışlar. Osmanlı ayrılıkçı isyan çıkaran , balkanlarda olsun ortadoğuda olsun nasıl bastırmış ayaklanmayı , açın bakın okuyun kardeşim. Orada Türk devletine karşı ayaklanmış bir halk var ve hergün daha cesurlar , daha tehtidkarlar siz halaaa barış insanlık diye durun

şindi çıkıp denyo gibi kürt türk kardeştir demeyin bide , diz vuracak ya da ölecek . düşmanın adı kürt olsada marslı olsa da bu hizaya getirmedikten sonra varlığın ve canın tehlikededir

Xz Milleti Kışkırtma, Ne Saçmalamışsın yine sen yahu, Senin dediğin şey Uygulanabiliyor olsaydı Çoktan uygulanacaktı emin ol. Durumu anlamıyorsun yada İnceldiği yerden Kopsun diyorsun her ne diyorsan de. Ben Bu Savaşın Ayrılık olmadan Bitmesinden yanayım. Senin dediğin Uygulanırsa Ayrılık Kaçınılmaz Olurki Ne Doğuda Nede Batıda Taş Üstünde Taş Kalmaz Emin ol.

Tavsiye git iyicene Tarihi Derinlemesine incele Ve Neden Kürt Ve Türkün Birbirinden Kopmamaları Gerektiğini Anla Rica Ediyorum senden. Tek Başına Bu Topraklarda Barınamayacağımızı Anla Ve Gel Öyle Fikir Beyan et. Bu Kürt İçinde Geçerli olandır. Türk içinde.

Aksini Düşünürsen Amerika Bu Topraklara Iraka Getirdiği Demokrasiyi Götümüzün içine Dek Sokacak. Sokamaz Demesin Kimse Sokacak. Türkede Kürde de.

shockman şuan ayrılık yok mu sence? Ve ayrıcalığı karayılan denen köpek kendi ağzıyla kürt ve türk sorunu diye dile getiriyor. Onların en başı bunu bu şekilde dile getiriyorken biz neden yapmayalım neden ezik olmak taraftarısınız anlayamıyorum. Onlar söyleyince sorun yok çünkü onlar azınlık ve ezilen taraf ama biz söyleyince faşist iz öyle mi????

Yahu Gözüm neden Her şeye Tam Tersi Mantıkla yanaşıyorsunuz bende orasına Garipleniyorum. Arkadaşım Karayılan Kim Koca Türkiye Kim, Türkiye Hakim Güç Konumundaki Bir Ülke değilmidir, Neden Karayılan gibi Birinin Seviyesine İnelim. Sence Bu Mantıklımıdır. Karayılan Yine Geçmişimizin Hatalarının Ürünü bir kişiliktir. Geçmişimizdeki Hatada Kürtleri Küçümsemek, Böcek imişler gibi Davranmak, Bu Tavırlardan ise Şu anda Geç olmadan, Hata Düzeltimine Gitmekte fayda yokmudur sizcede, Gereksaiz yere Akan Kardeş Kanı yetmiyormu.?

Ayrılık diyorsun kardeşim, Kürtler Hususunda Ilıklaşılmazsa Ayrılık Kaçınılmaz olacaktır. Kimse Gurursuz değildir. Koskoca Türkiye Devleti Kürtleri Geçmişte Zaten Gözden çıkarmış olacakki istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Günümüzde yaşananlar Gösteriyorki O Kadar Basit değilmiş her şey. Mutlak Güç Gücünün gereğini yapmalıdır. Olaylar Çığrından yeterince çıkmış durumdadır. Artık Kontrol altına almanın ve Gerçek anlamda Demokratikleşmenin zamanı gelmiştir.

Demokrasi Denilen şey Yalan ile Riya ile olacak şey değildir. Bide Rica edecem Biriniz Kalkıpta Pkk nın Söylemleri ile Demokrasi Tanımlamasın bana. Ben Türkiyenin uygulaması gereken Demokrasiden Söz ediyorum.

Dipnot: Değişiklik yapmışsın Soruna Kısa Cevap vereyim Yazdıklarım Zaten Türkiyenin Menfaati olacak şeylerdir. Son Zamanlarda Gerçekleri Konuşmak Dahada bi Zorlaştı Memleketimde.. Gerçekletr Yolu Aydınlatan Işık Zerreleridir. Kürtler Mazlum vede Zayıflar demiyorum, Zaten Mazlum yada Zayıf olsalardı, Kimse kafasına takmayacaktı, Sadece Kendilerine uygulanan durumlara tepki göstermekte olan bir grubun gittikçe yayılım göstererek Büyüdüğünü görmezden gelemeyiz.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    ZoktriP bunu yazdı:

Ya merak ediyorum, burda biz Türk'üz asalım keselim diyenler, acaba soy ağacınıza baktınız mı? Gerçekten safkan Türk müsünüz? Yok değilseniz bu ırkçılık sebebini anlamış değilim..

Bu meselede iki taraf da suçlu, doğudaki adam durduk yere çıkmadı dağa herhalde, birileri tetikledi onları, ama tetiklemeleri için malzemeyi de bizimkiler verdi çoğunlukla...

Bir gün İsmet paşa ATAM ın huzuruna çıkar ve Atam azınlıklar hak hukuk talep ederler, mecliste onlar için bir karar almalıyız bir yasa çıkarmalıyız der.

Atam der ki; tamam ismet sen şimdi git yarın sabah meclise giderken gel beni al der ve o gece bahçedeki tüm çiçekleri yoldurur. sadece beyaz laleler kalır. sabah ismet paşa Atamı almaya geldiğinde bir de bakar sadece laleler kalmış "Atam dün gece burası böyle değildi neden söktürdünüz çiçekleri" diye sorar. Atamın cevabı kesin ve nettir; "İsmet bu meclis var olduğu sürece azınlıklar ile ilgili ne bir karar alınacak(!) ne de söz konusu dahi olacaktır. BU TOPRAKLAR ÜZERİNDE YAŞAYIP KENDİNİ TÜRK GİBİ HİSSEDEN HERKES TÜRKTÜR.

Altı çizili bölümde sorularının cevabı bu hikayede gizli.

o adamlar azgınlıklarından, kültürsüz ezikliklerinden ve aç gözlülüklerinden dolayı çıktılar dağa(!)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:

cevap hazır zaten , sen ne kadar Türksün ? bunu diyenlerde Türk kürd önemli diyen kimseler .Tabi kürt olsunda Türk dedimi iş değişiyor onlar için.  Türk olmak için Türk doğmak gerekmiyor , "Ne mutlu Türküm diyene" bunun için söylenmiş bir söz. Bu kürdolar bunu diyormu , hayır . Hatta denilmesinden tahrik olduklarını , rahatsız olduklarını anırıyorlar. Benim ifade etmek istediğim Türklerin kendini savunmak zorunda olduğudur, bu savaşı Türkler çıkarmadı . Ama saldırı altında oldukları , kendi topraklarında, misakı milli sınırları içerisinde taciz edildikleri ve birilerinin bu ülkede Türk kimliğinden rahatsız olduğudur. Bu birilerinin başında amerikanın atadığı hükümet var örneğin. Devlet tasviye edilmiş, ordu kendini savunamaz halde , Türkler sağcı solcu , dinci dinsiz diye birbirine düşmüş / düşürülmüş . Kasabın önündeki koyun gibi bekliyorlar akibeti, kürdoda tepeden tırnağa silahlı  , intikam hırsı ve kör milliyetçilik hatta kürt ırkçılığı ile bilenmiş biçimde silah kuşanmış Türke saldırıyor.

sorarım size agalar bunun sonu nicedir ? Bir millet daha ne kadar dayanabilir, masum insanlar ölmesin diye susabilir. Kürd dediğin sadece terör örgütü değil, kapkaççısı, mafyacısı, tinercisi gaspçı ... her yanı almış Türklere saldırıyor. Bunu dile getirdiğimiz için biz ırkçı oluyoruz gerici oluyoruz, ne yapmamızı bekliyorsunuz kürtler mutlu olsun halklar kardeş olsun diye kendimizi mi öldürelim ? 

doğru söze ne hacet doğrusun hajım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Shockman provoke nin gereği yok(!)

Ondan sonra kürtlerin özgürlüğüne saldırı yaptığımı söylüyorsunuz. SALDIRIRIM DAĞDA 1 KÜRT KALMAYANA VE DAHA ÇIKMAYANA KADAR SALDIRIRIM!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Türküm dersin, "hadi lan kürt değil misin sen, tipinden belli" derler, Kürdüm dersin "niye bölüclük yapıyon lan, ya Türksün ya hiç...." vsvs. derler. Ben de anlamadım ne olduğumu, ama bildiğim bir şey var, bu vatan hepimizin!

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:

Sen ulu önder, sen yazacan millet senin yazdıklarınla aydınlanacak dimi :D ne kadar gülünç birisin sen ya. Zaten millet bilgin olmuş anasını satayım. Yazacağı tek cümleyi 4 kelimelen oluşturabiliyosa, bilgili ve muhterem biri gözükebilmek için uzatıp da uzatıyo, süslü-sükseler cümleler kuruyo. Sen öyle yapıyosun demiyorum; ama sen de onlar gibisin yani. Hava. Sizle mi uğraşacam diyo bi de ya. kral adamsın aga. takıl sen. Diğer söylediklerine cvp bile vermiyorum.aeo kib :D

cevap veremiyorsun.anca böyle konuşuyorsun.öyle kürtleri asalım keselim diyen adama katılıyorum diyosun.iyi madem astık kestik öldürdük hepsini.ne olucak bi söyle bana bakıyım?hadi bak uzatmadım güzelce sordum önceki postumda da sormuştum güzel bir soru hadi bi cevap verin lütfen.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

Shockman provoke nin gereği yok(!)

Ondan sonra kürtlerin özgürlüğüne saldırı yaptığımı söylüyorsunuz. SALDIRIRIM DAĞDA 1 KÜRT KALMAYANA VE DAHA ÇIKMAYANA KADAR SALDIRIRIM!

Piyangodanmı çıktın sen hajım, Provake Cümlesinin Son Kullanılacağı kişi bile değilim ben. Ben Bu güne kadar Kimseyide Bölmemişim, Ne Türkçülük ederek Nede Kürtçülük ederek, Men Ederim Hajım kendini Toparla. Ağzından Çıkanıda Kulakların Duysun.

Söz Konusu Kürt Oldumu O Yamuklaşan Ağzınızı Düzeltirseniz Ortada ne Provakasyon yapan kalır Nede Pkk. Sorun Zihniyetinizde. Türkiyenin Menfaatine uygun hareket Zihniyetin Otokontrol altına alınmasıdır. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

o halde bana şu konu altında kürt haklarını savunmak dışında Türkiye lehdarı bir cümleni yaz ve saygı duyup susayım(!)

Not: Sanırım bu postumun altına vereceğin cvp aramızdaki polemikteki son post olacaktır

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

xz tamam sakin ol ve birazda yavaşla lütfen. bir çok yazına gerçekten canı gönülden katılıyorum. Ancak evden at soyutla vs bu şekilde inan daha fazla bela olacaklar başımıza. oyüzden bizlerin sakin olması kürtlerinde terörist olmaktan ve sözde kürdistan gibi bir hayalden vaz geçmeleri NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE sözünü benimsemeleri sorunu çözecektir. olay bu kadar basit aslında laz da çerkez de ne mutlu türküm diyene diyebiliyor ki sorun çıkmıyor. kürdolar sizin neyiniz büyük de kabul etmiyosunuz?? (edenlere sözüm yok etmeyen kanı bozuk çoğunluğa bu yazım)

Toplam Hit: 19150 Toplam Mesaj: 105