Prefabrik Evler Hakkında Sorularınız,Bilmek İstedikleriniz...
-
telekom bunu yazdı
Daha önceki mesajlarımda askerden geldikten sonra var olan bir projenin çizimleriyle ilgili iletişime geçeceğimi söylemiştim.
Siteyi güncellemişsiniz, sizinkileri görünce vazgeçtim :D
1-2 sorum olacak.1-) Trakya taraflarında her şeyiyle yapılmış, hazır sattığınız evler var mı? Varsa fiyatı, yoksa böyle bir projeniz var mı?
2-) Peşin fiyat olmadan taksitle ödeme imkanı var mı?Tiflis'ten Bildiriyorum... :)
1-) Oyle bir projemiz yok hocam...Biz ev üretir satariz...
2-) Turkiye Finans Katilim Bankasi'ndan "Prefabrik Konut Kredisi" Kullanabilirsiniz...
Dipnot ; Tiflis'teyim...Burada Nerede Yemek Yenir Ya La :| Tiflis Hakkaten Bitti Gözümde...Forza Batum... :/
-
çizik lazım olabilir bu yaz
-
KILICH bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Daha önceki mesajlarımda askerden geldikten sonra var olan bir projenin çizimleriyle ilgili iletişime geçeceğimi söylemiştim.
Siteyi güncellemişsiniz, sizinkileri görünce vazgeçtim :D
1-2 sorum olacak.1-) Trakya taraflarında her şeyiyle yapılmış, hazır sattığınız evler var mı? Varsa fiyatı, yoksa böyle bir projeniz var mı?
2-) Peşin fiyat olmadan taksitle ödeme imkanı var mı?Tiflis'ten Bildiriyorum... :)
1-) Oyle bir projemiz yok hocam...Biz ev üretir satariz...
2-) Turkiye Finans Katilim Bankasi'ndan "Prefabrik Konut Kredisi" Kullanabilirsiniz...
Dipnot ; Tiflis'teyim...Burada Nerede Yemek Yenir Ya La :| Tiflis Hakkaten Bitti Gözümde...Forza Batum... :/
Eyv. hocam, teşekkür ederim.
Dolaşmanın keyfini çıkar ;) -
hocam şimdi 80metrekare 2+1 bir tek katlı mümkünse 10metrekare sundurması olan bir prefabrik evi elektrik su tesisatıyla. gelip kurması dahil kaça yapıyorsunuz k.eline kurulucak istanbuldan 200km uzakta.
-
Usta Sırbistana kadar gelmişsin Makedonyada da hizmet veriyor musunuz? Yurtdışı fiyatlarınız da aynı mı ?
-
Pawlow bunu yazdı
hocam şimdi 80metrekare 2+1 bir tek katlı mümkünse 10metrekare sundurması olan bir prefabrik evi elektrik su tesisatıyla. gelip kurması dahil kaça yapıyorsunuz k.eline kurulucak istanbuldan 200km uzakta.
Nakliyesi Tutar 500 TL Civarı Azami...5 Günde kurulur...İşçilerin konaklama yeme içmesi 1000 TL Tutsa işte...Ortalama 25.000 TL...
-
TR-SCOPJE bunu yazdı
Usta Sırbistana kadar gelmişsin Makedonyada da hizmet veriyor musunuz? Yurtdışı fiyatlarınız da aynı mı ?
P.M. İle Bilgi Verildi...Yurtdışına Montaj Hariç Fiyat Veriyoruz..Bu Sebepten Daha Uygun Fiyat...
-
Güncel...
-
40 metre kare tek katlı ev ıcın 13.300 demıssın hocam %10 ındırımle :) 12 desek .. almaya kalksak dıyelım altına atılacak betonu Belediye işleri ekipman ucretleri kargo ücreti felan bıze toplam kaça maal olur ? birde diyelimki aynı şartlarda normal ev yaptırsak taştan usta parası beledıye parası felan hepsi ıcınde hemen hemen aynı fıyatamı denk gelır ?
-
Konu Güncel...
TBT Üyelerine indirim oranı % 7'ye çekilmiştir...