Prefabrik Evler Hakkında Sorularınız,Bilmek İstedikleriniz...
-
kardeşim ahrika o zaman
-
yarasaadam bunu yazdı
kardeşim ahrika o zaman
Bu Arada sitelerimiz yenileniyor,mevcut resimlerimiz çok eski...Yeni Resimlerimiz ve yeni yüzümüzle yakında karşınızda olacağız..Şimdilik www.villayapi.com ve www.prefabrikevfiyatlari.com dan bize ulaşabilirsiniz...
-
kütahyada kaplıcada 64 m2 arsam var çizimi falan hazır. dublex kaça dikersin. bu fiyatlardan dersen olmaz sizin siteye 50 kere baktım ben. bi güzellik yapın dikelim. özelden son fiyat isterim :))
-
bi arkadaşım bunların amerikada yaygın olarak kullanıldığını söylemişti avantajlarına ve maliyetine rağmen türkiyede neden fazla ilgi görmüyor?
-
wlla güzeller çizik atayım lazım olur.
KILICH fiyatta indirimde yaparmısın müritlere
-
Palulu bunu yazdı
wlla güzeller çizik atayım lazım olur.
KILICH fiyatta indirimde yaparmısın müritlere
Tahribat'a Özel İndirim Yapmayı Düşünüyorum Gelecek Talebe Göre...
-
hocam biraz absürt bi soru olacak ama, maddeyi anlamak için soruyorum. mesela bu evi yaptıktan sonra ben gitsem duvara yumruk atsam içerden, yumruk izi çıkar mı ? ne kadar sertlikte ve kaç katmandan oluşuyor ? birden fazla katman varsa neler olduğunu söylermisin ?
teşekkürler :)
-
Yahoo bunu yazdı
hocam biraz absürt bi soru olacak ama, maddeyi anlamak için soruyorum. mesela bu evi yaptıktan sonra ben gitsem duvara yumruk atsam içerden, yumruk izi çıkar mı ? ne kadar sertlikte ve kaç katmandan oluşuyor ? birden fazla katman varsa neler olduğunu söylermisin ?
teşekkürler :)
Arakat Birleşim Detayı ;
B Detayı ;
Çatı Detayı ;
Detay Örnekleri ;
Taşyünü Karkaslı Pano Detay Resmi ;
Saçak Detayı ;
Sistem Kesit Detayı ;
Tavan Detayı ;
Taşıyıcı Sistem Detayı ;
Zemin Ankraj Detayı ;
Arkadaşlar Bazı Detayları Koydum...Resimler ve Çizimler Villa Yapı Mühendislik San. ve Tic. LTD. ŞTİ.' ne Aittir..İzinsiz Kullanılamaz...Artı Duvara Yumruk Atarsan Eline Yazık Olur Hocam...
-
Hergün minibüsle önünden geçtiğim ve her seferinde dikkatle incelediğim ürünleri olan firmada çalışıyosun demek :D
-
Bana bahçede sadece akşamları yatıp rahat yemek yiyebileceğim 8-10 m2 civarında bir oda lazım.
Çıkma bile olabilir.
Yada şu Deprem Evleri tam benlik görünüyor. En ucuz ev fiyatını, teslim koşullarını, montaj detaylarını gönderirmisin.