Radyo Dj Leri Arıyoruz
-
Kaybedenler kulubu filmindeki kentfm yayinlarinin gercek hayattaki orjinal kayitlarini dinledin mi alper ? Bu tip bir program yaptirsana birilerine :)
-
Hoppssss!!! Sakın Hocalar İlk Başvuruyu Ben Yapıtım :D İlk Admınde Ben Ulennnn :D Ama Yabancı Muzıkte Üstüme Tanımam Benım Borum Yabancı Müzikte Öter :D
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------
Kaybedenler kulubu filmindeki kentfm yayinlarinin gercek hayattaki orjinal kayitlarini dinledin mi alper ? Bu tip bir program yaptirsana birilerine :)
-----------------------------Kimseye zoraki birşey yaptırmam kişi kendisinin neyde iyi olduğunun bir süre sonra farkına varır
-
bende okulun radyosunda çalısıyorum 180 lira maasım var:D
http://www.istanbul.edu.tr/radyo/canliyayin.htm
bizim okulun radyo aracı var içinde neler var hayal eedemezsiniz
24 kanallı mixer
15-20 adet sennheiser mikrofon
sennheiser kulaklıklar
5 tane boöm microfon
aracın tahmini değeri 400 milyar
bizim okulada almanlar hediye etti.
aracı tek kullanan kişide benim
bakalım mezun olunca napacaklar
-
Rock,Metal parçalarında çalınmasını bekleriz belli saatlerde (SOAD,Metallica duymak iyi olur radyoda :) )
-
DJ_Alper bunu yazdı:
zeratul bunu yazdı:
25 hazrandan sonra uygunum ancak sam2 yi bilmiyorum. Hevesliyim ama ogrenebilirim :) hangi tarz müzik olcak bide onuda yazarsan kıyak olur
-----------------------------eğitim videolarımız ve programlarımız hazır olacak hoca
yayın türü karışık türkçe ve yabancı pop / pop slow
arasıra geceleri ufd saz çalar felan :) öyle işte :)
-----------------------------Eğer sizin içinde uygunsa 25 haziran sonrası ben talibim eğitim videoları falanda bakarız öğreniriz hocam heralde zor bişiy değildir ?
-
zeratul bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
zeratul bunu yazdı:
25 hazrandan sonra uygunum ancak sam2 yi bilmiyorum. Hevesliyim ama ogrenebilirim :) hangi tarz müzik olcak bide onuda yazarsan kıyak olur
-----------------------------eğitim videolarımız ve programlarımız hazır olacak hoca
-----------------------------Eğer sizin içinde uygunsa 25 haziran sonrası ben talibim eğitim videoları falanda bakarız öğreniriz hocam heralde zor bişiy değildir ?
-----------------------------dün dökümanı hazırladıktan sonra arkadaşlara dedimki öküzler bile bunu izleyince Dj lik yapar :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------zeratul bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
zeratul bunu yazdı:
-----------------------------dün dökümanı hazırladıktan sonra arkadaşlara dedimki öküzler bile bunu izleyince Dj lik yapar :D
Üstüme alınmadım :D -
Alper hocam . hiphop yayını yapıcaksan varım ben :D
-
karahanx bunu yazdı:
Alper hocam . hiphop yayını yapıcaksan varım ben :D
-----------------------------Hocam Yabancıları Ben Aldım :D