Radyo Dj Leri Arıyoruz
-
Oskar bunu yazdı:
-----------------------------
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Kaybedenler kulubu filmindeki kentfm yayinlarinin gercek hayattaki orjinal kayitlarini dinledin mi alper ? Bu tip bir program yaptirsana birilerine :)
-----------------------------Benim normal kayıtlarım daha beter, ünlü olmaktan korkuyorum.
-----------------------------he işte konuşuyo
bizim oskarımız var olum :D
-
güncel :)
-
pc formatladım müzük kalmadı hayvanda kayıtlı. ama bulursam dvd leri yaparız bişeyler. müzik yayını olarak değilde. ne biliyim güncel konuların tartışıldığı soru cevap tarzı bi program yaparsan talibim hocam programa :)
-
Beyler
1 tane Rock (hafta sonu 1 Gün 4-5 saat)
1 tane Sabahları uyandırma (hafta içi hergün)
1 tanede geyik yapacak 2 kişi lazım msn üstünden de olabilir (hafta başlangıçda 2 Gün deneyime göre yükselecek)
yayın hakkında dökümanlarımız mevcut 1 ses kartınız 1 mikrafon ve mümkünde 8mb adsl olsun
dökümanlarımız mevcut izleyerek öğreneceksiniz sonra ayarlamaları ben yaparım şuana kadar djlerimizde olduğu gibi
en geç 1 hafta içinde 15/08/2011 e kadar başvuru alacağım
18 Yaşından küçükler Başvurmasınlar yada sesine güveniyorsa sorun yok :)
tahribat dışı olanlar
gmail[at]djalper.net mail adresime mail göndermesi yeterlidir
şimdiye kadar destek olan herkese Teşekkürler :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Beyler
1 tane Rock (hafta sonu 1 Gün 4-5 saat)
1 tane Sabahları uyandırma (hafta içi hergün)
1 tanede geyik yapacak 2 kişi lazım msn üstünden de olabilir (hafta başlangıçda 2 Gün deneyime göre yükselecek)
yayın hakkında dökümanlarımız mevcut 1 ses kartınız 1 mikrafon ve mümkünde 8mb adsl olsun
dökümanlarımız mevcut izleyerek öğreneceksiniz sonra ayarlamaları ben yaparım şuana kadar djlerimizde olduğu gibi
en geç 1 hafta içinde 15/08/2011 e kadar başvuru alacağım
18 Yaşından küçükler Başvurmasınlar yada sesine güveniyorsa sorun yok :)
tahribat dışı olanlar
gmail[at]djalper.net mail adresime mail göndermesi yeterlidir
şimdiye kadar destek olan herkese Teşekkürler :)
-----------------------------Geyik için ben varım hocam
-
hocam tbt içi başvular pm ile alayım :)
ilgin için teşekkürler :)
-
sam 2 için
http://www.forumalev.net/programlarin-resimli-anlatimlari/181351-sam2-dj-programi-ile-radyo-yayini-yapmak.html
bende baya bi hevesliyim ama mikrofonum yok olsaydı ok belki daha sonra durumu duzeltince yazarım sana
-
mIzah bunu yazdı:
sam 2 için
http://www.forumalev.net/programlarin-resimli-anlatimlari/181351-sam2-dj-programi-ile-radyo-yayini-yapmak.html
bende baya bi hevesliyim ama mikrofonum yok olsaydı ok belki daha sonra durumu duzeltince yazarım sana
-----------------------------bütün Gerekli programları video anlatımları dj adaylarına sunulacak
-
Suyunu çıkarmadan karşılıklı sohbet edecek birisi olsa her gece 1 saat takılırız.
-
sabah 04:00 - 06:00 yayın yapabilirim :|
edit: prezentabılım.