folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ramazan Ayında Karşınızda Yemek Yenmesi

Ramazan Ayında Karşınızda Yemek Yenmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

DeFactorx bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben oruç tutmam yemek yerken kimseden de çekinmem oruçludur deildir beni ilgilendirmez ben yoluma bkarım... hatta türbanlı gördüüm yerde karşısına geçip kola içtigim oldu :D çok sinir bakıolar korktum sonradan:D

senin aq hatta amk hattta a.k.

neyse biri karşımda yer içier etkilenmem. sigarada içmem ama ramazandayken sigara içilmiş ortamlardan nefret ederim. aç karına acayip mide bulandırıyo :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DeFactorx bunu yazdı:
    ben oruç tutmam yemek yerken kimseden de çekinmem oruçludur deildir beni ilgilendirmez ben yoluma bkarım... hatta türbanlı gördüüm yerde karşısına geçip kola içtigim oldu :D çok sinir bakıolar korktum sonradan:D

gel sen bi gezmeye gidelim!!! 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

Oruç nedir? Fakirin-Fukaranın halini anlamak için ortaya sunulmuş yanar döner karışık bir kavram olan oruç, memleketimizin güzel insanları için bir tür bonus sevap ayıdır. Bana göre bi teatral showdan ibaret.

Çoluk-çocuk güruhun bu ay boyunca sabah kalkıp yimek yiyip sonrasında ki günün sinir harbi içinde geçtiği -ki kimi iş yerlerinde imkanı olanların ölen ve sonrasını uyuyarak geçirdiği- ve saat oruç açmaya yaklaşınca yüzlerin sırıtmaya başladığı, heyecanlanıldığı, utanmasalar "1000 999 888 777 66 55 44 33 22 1...1 sevappp işledik heyooo" denilebileceği bir ortamda kişinin fakir fukarayı anlama hevesidir.

Ramazanda yemek yemek yurdumun yüzde 70 inde cinayet sebebi

yoldan gıda toplayacak kadar kötü durumda olan insanları gördüğünüzde elinizde ki yiyecekleri saklıyormusunuz?

efenim fakir fukarayı anlıcaz;
    hadi açız ohhhh top patladı
    masaya oturalım, masa da hurmalar etli kuru fasulye ohh missssssssssss lan yesene iki zeytin bi peynir bir ayda anla fakirin halini

velhasıl kelam; oruc tutmuyorum, içkide içiyorum birini görünce karşımda yemekde yiyiorum hem benim gibi birinin yanında dişini sıkarsa x12 bonus sevap veriyomuş allah. benden duymuş olmayın (:

(tanrıyı sizin küçük şark kurnazı beyinlerinizin diplerinde ki tayip style bıyıklı gül kokulu bişilermi sanıosunuz)

bassinyourface
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    teodos bunu yazdı:

Türkiyede kimse oruç tutmuyor. Sadece aç kalıyor. Sahurda deliler gibi ye. İftarda deliler gibi. Dikkat ederseniz ramazandan sonra insanlar tosuna dönüyor.

Ayrıyetten oruç tutmuyor diye insanlara saldıran yaratıklarda aslında oruç değil, başka bişey tutuyor.( bi bana denk gelmedi böle bikaç yaratık)Tabi pişmanlık duyanlar hariç. Oruç tutmayanlara kızgınlıkla bakıp iç geçirmenin sebebide protein eksikliği. Uncudurlar kendileri. Az çalışır çok yerler ekmeği.ama sadece ekmek. o yüzden fiziksel gelişme daha çok boyunaltında fos yağ olarak oluyor. Birde ramazan aylarında moralim felaket bozuluyor. Sigarayı artırıyorum. Sokak, cadde, araba dinlemiyorum. iştahımda açılıyor, açık havada iskender yemek en büyük zevkim. Mahalle baskıları da giremiyor buralara. Olanıda defederiz tabiki. Yüce Ata ne demiş,"Bir Türk Dünyaya bedeldir."  

konu başlığına bakarsak ramazanda ayında karşınızda yemek yenmesi.  cevaplarda sanki oruçta nasıl yemek yenir oruçluya karşı nasıl tavır takınıra dönüşmüş. Oruç tutmuyorsan tutma kardeşim.kimse sana niye oruç tutmuyon diyormu?Allah ın oruca ihtiyacı varmı? bizim ihtiyacımız var .Burada hikmetlerinden bahsetmeye çalışsam yeri değil.en iyi bildiğim şeker hastalığı denen illet hastalığın sebebi pankreasın yetersiz kalmasıdır.ramazanda dinlendiriyorsun en azından.

senin açık havada yemek zevkinede karışan yok. Oruç olup olmaman kendine.Yalnız  dine hakaret konusunda yarışmayın.inanca saygılı olmalısın hangi din olursa olsun.o zaman git pazar günü kilisenin önüne de pislik dök ne buya .

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek
    tuttuğum gün var tutamadığım gün var. bizim şirkette kadının biri zaten ömrü boyunca tutmamış ama namuzsuz alıyor pizzayı tavuk kanatı hayvanzo gibi ortalıkta götürüyor mideye. lan yiyeceksen bi köşede ye. ben kaç gün tutamadım ama arkadaşlar tuttu sanır. gizlice 2 dakkada bitiriyorum alınmasınlar diye. insanda biraz olgunluk ve mütevazilik olacak ki... tabi burda bunları bilinçlendirmek için söylüyorum. isteyen tutsun isteyen tutmasın no problem. din bence vicdan işidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı:
    teodos bunu yazdı:

Türkiyede kimse oruç tutmuyor. Sadece aç kalıyor. Sahurda deliler gibi ye. İftarda deliler gibi. Dikkat ederseniz ramazandan sonra insanlar tosuna dönüyor.

Ayrıyetten oruç tutmuyor diye insanlara saldıran yaratıklarda aslında oruç değil, başka bişey tutuyor.( bi bana denk gelmedi böle bikaç yaratık)Tabi pişmanlık duyanlar hariç. Oruç tutmayanlara kızgınlıkla bakıp iç geçirmenin sebebide protein eksikliği. Uncudurlar kendileri. Az çalışır çok yerler ekmeği.ama sadece ekmek. o yüzden fiziksel gelişme daha çok boyunaltında fos yağ olarak oluyor. Birde ramazan aylarında moralim felaket bozuluyor. Sigarayı artırıyorum. Sokak, cadde, araba dinlemiyorum. iştahımda açılıyor, açık havada iskender yemek en büyük zevkim. Mahalle baskıları da giremiyor buralara. Olanıda defederiz tabiki. Yüce Ata ne demiş,"Bir Türk Dünyaya bedeldir."  

konu başlığına bakarsak ramazanda ayında karşınızda yemek yenmesi.  cevaplarda sanki oruçta nasıl yemek yenir oruçluya karşı nasıl tavır takınıra dönüşmüş. Oruç tutmuyorsan tutma kardeşim.kimse sana niye oruç tutmuyon diyormu?Allah ın oruca ihtiyacı varmı? bizim ihtiyacımız var .Burada hikmetlerinden bahsetmeye çalışsam yeri değil.en iyi bildiğim şeker hastalığı denen illet hastalığın sebebi pankreasın yetersiz kalmasıdır.ramazanda dinlendiriyorsun en azından.

senin açık havada yemek zevkinede karışan yok. Oruç olup olmaman kendine.Yalnız  dine hakaret konusunda yarışmayın.inanca saygılı olmalısın hangi din olursa olsun.o zaman git pazar günü kilisenin önüne de pislik dök ne buya .

Yazdıklarımdaki unculardanmısınız yoksa? Dine haraket görmedim ben yazımda ama. Sen bulmuşsun oda güzel. Benim yazımın amacını anlamadıysan nasıl anlatayım tekrardan bay uncu. "ben diyorumki oruç tutanla tutmayan neden beraber yaşamasın. birisi yesin, birisi oruç tutsun. ama kendi yaptığını yapmadı diye birbirlerine saldırmasınlar yada kınamasınlar. sen pankreasını, yada diğer organlarını dinlendir. ama dinlendirmek istemeyenlerde olabilir. Dinlendirmek istemeyen, vücudunu dinlendirmediğini, dinlendirenlere özgürce göstermelimi? Sorun burda. hayır dersen uncu, demezsen pazar günü kilisenin önüne pislik dök. Ne buya. :)

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gecelerisarankorku
    gecelerisarankorku's avatar
    Erkek
    arkadaslar herkes oruc tutacak dıye bı zorunluluk var veya yok ama saygı denen bi sey var toplu tasıma aracların afersiniz ama osuruyormusunuz veya toplum içinde yere tukuruyormusunuz vb.... yani insan karsısındakine saygı göstermeli buda benim görüsüm kimine göre yanlıs kımine göre dogru.

Karayollarında degil senin kollarında ölmeyi tercih ederim!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gecelerisarankorku
    gecelerisarankorku's avatar
    Erkek
    arkadaslar herkes oruc tutacak dıye bı zorunluluk var veya yok ama saygı denen bi sey var toplu tasıma aracların afersiniz ama osuruyormusunuz veya toplum içinde yere tukuruyormusunuz vb.... yani insan karsısındakine saygı göstermeli buda benim görüsüm kimine göre yanlıs kımine göre dogru.

Karayollarında degil senin kollarında ölmeyi tercih ederim!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scream_vasiyet
    scream_vasiyet's avatar
    Erkek
    ya isterse adam karşında öküs yer.herkezin dini inancı kendine.adama göre o senin derdin benmi dedim tut die der geçer..izmirde gündoğdu meydanında falan gençler götürüo kırmızı tuborgları her gün:Dbakıorum adamlara vay öküsler diyim gülüyorum geçiorum:Dkişinin kendi istiyafına kalmıs

açım diye ağlama marketleri yağmala xP
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzman05
    uzman05's avatar
    Erkek

oruc  Sadece Ac kalmak Degıl Nefsıne hakım olmak ,  Kotu davranıslardan Kufur etmekten ws... kacınmaktır " Diye Bas bas Acıklıyor ılahıyatcılar..  sonucta karsıdakı tutar tutmaz Ona kalmıs.. Ben nefsıme Hakım olurum karsımda ne yerse yesınler..
      karsıdakı Eer  bnm oruclu oldugumu bıldıgı ıcın yemek yemekten sakınırsa Takdır ederım bu davranısını..

gidene Yol , gelene kol Ver
Toplam Hit: 5766 Toplam Mesaj: 51