S.A
-
as
-
a.s hocam hoşgeldin uzun zamandır aramızda yoktun, velakin sistem çok değişti artık eskisi gibi hack olayları olmuyor.
sizleri görmekten ötürü sevinçliyiz bu gururu forumla paylaşıyorum.esenlikle kalın çıkış için ekranın sağ üst köşesinden " X " işareti yada Alt + F4 kombinasyonları ile ebedi bir çıkış yapabilirsiniz.
-
rufwe bunu yazdı:
-----------------------------
inan bilgim baya çok.grafikerim.ama sadece site hack yapmadım hayatım boyunca hiç yapmadım.the_bekir de sınıf arkadasımdı o bana öretmişti zamanında.bekir kaya,şuanda hapiste ;)
-----------------------------neyin artisliğini yapıyon sen burda? bilgim baya çok diyosun ftp ye dosya atmayı bilmiyosun. hapise girmek marifetmi amk
-
rufwe bunu yazdı:
inan bilgim baya çok.grafikerim.ama sadece site hack yapmadım hayatım boyunca hiç yapmadım.the_bekir de sınıf arkadasımdı o bana öretmişti zamanında.bekir kaya,şuanda hapiste ;)
-----------------------------Oğlum ne içiyorsunuz meraklar içindeyim haa :D
-
hep diyorum.. Bu 2006 2005 yılları userlar bi yerde satılıyor..
Ciddiyim.
-
By_Gizemli bunu yazdı:
ya gereksiz konu görünce yaziyim dedim , şu foxta izdivaç programını sunan bi tane karı var yaoo , yaoo kalçasına bayılıyorum , kalçası kameraya sığmıyor , nalet olsun yaaa , ne bçim karılar var yaooo
-----------------------------hangi karı la oo bakayım hele gogıl amcadan merak ettim.
-
Ftp programları var onlarla halledebilirsin.
-
Heima bunu yazdı:
hep diyorum.. Bu 2006 2005 yılları userlar bi yerde satılıyor..
Ciddiyim.
-----------------------------evet bilinen bişey bu zaten :|
-
Fcuk bunu yazdı:
Madalya isteriz :)
-----------------------------XD
-
eskiden savsak ta takılıyorduk.ama baya zamn geçti.hayat değişti herşey değişti bu siteye index basıcam yardımcı olurmusunuz .biri uraya tıkla dmeişte tıklıyorum tahribat açılıyor yanlışlık var yardım pls.!