S.A
-
nyse buldum bilmiyenlerede duyurulu cuteftp indirin.ftp şifresini biliyorsanız her türlü index basarsınız...!bilgi paylaşmak içindir saklamak için değil.mezaramı götürüceksiniz.
-
Okan abi sen nerde oturuyosun senin şerefine buluşma düzenleyelim. en çok takip ettiğin hackersın.
-
tamam geyik dönüyoda çok boş muhabbet be
-
HackerOkan bunu yazdı:
-----------------------------
Amd-x bunu yazdı:
HackerOkan bunu yazdı:
The-ExTaCy bunu yazdı:
Ermenileri de hackledi helal olsun bee. Sanal alem emin eller altında.
-----------------------------eyw. dostlarım türkiye ve türk sitelerine bişey yapmayı sevmem ama yabancılara o eli öptürüyorum.
teşekürler
-----------------------------abi bizim cocuklar hep senin maceralerınla büyüdü yaa
Hele o ne baskınlar o ne vurgunlardı onlar öyleabd, çin, nijerya, vietkong, haiti, harakiri.. Nasıl hackledin la onları :| Anlat la.
Çayı koyduk biz site yönetimide birazdan burda hadda Under abimizde nargile almaya gitti gelcek :|
-----------------------------ya bana üstlerden bilgi veriyolar biz ilgilenemiyoruz sen baksana diye
bende bakıyorum zor olmuyor elektirik pirizinden hacklerim ben istersemde çok fazla bilgi veremem
teşekürler
-----------------------------Off offf elektrik prizinden hack.. Çok dökman aradım bu konuda bulamadım yaa.. Hatta analog antenden direk tvyi felan hackliyorlar inanılmaz yaa..
Varmı senin bilgin antenden tv hacklemekle alakalı?
-
rufwe bunu yazdı:
nyse buldum bilmiyenlerede duyurulu cuteftp indirin.ftp şifresini biliyorsanız her türlü index basarsınız...!bilgi paylaşmak içindir saklamak için değil.mezaramı götürüceksiniz.
-----------------------------Büyük adamsın vesselam..
-
ya bana üstlerden bilgi veriyolar biz ilgilenemiyoruz sen baksana diye
bende bakıyorum zor olmuyor elektirik pirizinden hacklerim ben istersemde çok fazla bilgi veremem
teşekürler
-----------------------------Elektrik Prizi :) birden 10 yıl öncesine döndüm Eski bilgisayarcıların 56k PCI Modem'lerde yaptıkları olay vardı o hatırıma geldi :)))))))))))))))
-
rufwe bunu yazdı:
-----------------------------vay anasını nasıl buldun :| cuteftp ilginç :|
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
Okan abi sen nerde oturuyosun senin şerefine buluşma düzenleyelim. en çok takip ettiğin hackersın.
-----------------------------ben yurt dışındayım gelcem istanbula yakında
-
geyiğe taşınsa da orda devam etsek. burda rahat olamıyorum :)
-
hacker okan abi bi msn adresi var heykleyeblrmisin :|