Sahte Paso‘Nun Cezası Nedir?
-
o değilde benim merak ettiğim çocuk nasıl yakalanmış ? anlatın da tecrübe olsun belki lazım olur la :)
-
Hocam arkadaşının yaşı ufaktı galiba, bu işler çingenelikle çözümlenir, ortalığı karıştırsaydı, gider yapsaydı... İstanbulda başıma 3 kere geldi buna benzer olay, hiç arkama bakmadan indim otobüsten , hayata devam...
-
üç kuruş için kalpazanlık yapanın da, insanları buna mecbur eden Melihin de ...
-
Hocam çocuk 20 yaşında yapmış bi hata durumu öğrenince zaten sıçtım ağzına... yanında birde kız arkadaşı varmış olan büyümesin diye vermiş kimliği...
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------
üç kuruş için kalpazanlık yapanın da, insanları buna mecbur eden Melihin de ...
-----------------------------Al bendende o kadar...
-
MrSari bunu yazdı:
hipokondriyak bunu yazdı:
MrSari bunu yazdı:
hipokondriyak bunu yazdı:
MrSari bunu yazdı:
İyi akşamlar hocamlarım, abilerim...
Şimdi bir arkadaşım uzun süredir sahte pasoyla EGO otobüslerine binip duruyordu şimdi öğrendim sahte pasoyu yakalatmış.. Şöför bağırmış çalırmış sahte pasoyuda kimliğinide alıp EGO genel müdürlüğünü göndermiş..
Şimdi arkadaşımı ne gibi cezalar bekliyor olabilir bilgisi olan yardım etsin.. yapacak birşey varmı...
-----------------------------ohh iyi olmuş aq mıllet enayı bı uyanık sızsını deglmı kıllatsınlar kalpazınlıgı dahı ısın ıcıne katarla kalpazanlıgın cezası 3 yıldan baslıyor sonra devlet malına zarardan ona uzun surede para cezası kıtlerler
-----------------------------Hayatın boyunca tertemiz biriydin galiba... Hiç birşey yapmamş gibi konuşuyon ...
-----------------------------emın ol benım oldugum otobuste olsaydı dırek merkeze goturu 48 saat boyunca göz altına alır savcılıga sevkederdım ekstra olarak eshot ieett neyse dava acmaları ıcın kolaylık gosterırdım.
Kı mılyonlarca ogrencı arasından bır zekı sız mısınız?
paso nakıye vs ulasıma para veren ınsanlar mal mı ?
yaşınız kac boyle bırseye dayanak verıyorsunuz mantıklıymış gibi ?
----------------------------Durumun mantikli yada mantiksiz olduğunu karıştırma çoçuk bi hata yapmış.. Yardımcı olmayacaksakyorum yapma işi sulandırma...
-----------------------------mantıklı olan bu dupedüz hırsızlık bu .Sulandırmak fılan degıl burada moral vermemızı ıstıyorsan arkadasının numarasını ver faceını ver herkes bırsey olmaz desın kendını kandırsın
ıstedıgı kadar pskıoza gır yada o gırsın elden brsey gelmez dua etsın oruc tutsun korkutmak ıcın demıstır belkı soför -
Kız arkadaş yanındaykende yapılmaz ki bu arakadaş.....
Açıkçası kanunlara aykırı bir iş yapmış,ama gençlik aklı diycem oda olmayacak bir başkası diyecek ki ağaç yaş iken eğilir falan fıstık,en iyisi susuyorum ben.Geçmiş olsun.
-
Umarım ağır bir ceza alır,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Umarım ağır bir ceza alır,
-----------------------------+1
-
edit................makul bi ücret olması gereken ulaşım hakkı insanların çalışıp azıcık kazandığı paranın bi kısmını kapsıyor. bunlara gün geçtikçede zam geliyor. .... edit.