Sahte Paso‘Nun Cezası Nedir?
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------
Şöför arabayı kitlemiş hemen tabelayida değiştirmiş ya kimliğini ver yada polis karakolunun önüne çekiyorum demiş... Yani yapacağı birşey yokmuş.. Anlaşılan işin uç boklu dere gibi görünüyor...
-----------------------------kapıyı kitlesede onları açma yöntemi var :d acil çıkış
-
hipokondriyak bunu yazdı:
MrSari bunu yazdı:
hipokondriyak bunu yazdı:
MrSari bunu yazdı:
İyi akşamlar hocamlarım, abilerim...
Şimdi bir arkadaşım uzun süredir sahte pasoyla EGO otobüslerine binip duruyordu şimdi öğrendim sahte pasoyu yakalatmış.. Şöför bağırmış çalırmış sahte pasoyuda kimliğinide alıp EGO genel müdürlüğünü göndermiş..
Şimdi arkadaşımı ne gibi cezalar bekliyor olabilir bilgisi olan yardım etsin.. yapacak birşey varmı...
-----------------------------ohh iyi olmuş aq mıllet enayı bı uyanık sızsını deglmı kıllatsınlar kalpazınlıgı dahı ısın ıcıne katarla kalpazanlıgın cezası 3 yıldan baslıyor sonra devlet malına zarardan ona uzun surede para cezası kıtlerler
-----------------------------Hayatın boyunca tertemiz biriydin galiba... Hiç birşey yapmamş gibi konuşuyon ...
-----------------------------emın ol benım oldugum otobuste olsaydı dırek merkeze goturu 48 saat boyunca göz altına alır savcılıga sevkederdım ekstra olarak eshot ieett neyse dava acmaları ıcın kolaylık gosterırdım.
Kı mılyonlarca ogrencı arasından bır zekı sız mısınız?
paso nakıye vs ulasıma para veren ınsanlar mal mı ?
yaşınız kac boyle bırseye dayanak verıyorsunuz mantıklıymış gibi ?
-----------------------------o otobüste olsaydın inan hiç bi s*kimi yapamazdın buradan çaka satmak niye
-
Mycity bunu yazdı:
MrSari bunu yazdı:
Şöför arabayı kitlemiş hemen tabelayida değiştirmiş ya kimliğini ver yada polis karakolunun önüne çekiyorum demiş... Yani yapacağı birşey yokmuş.. Anlaşılan işin uç boklu dere gibi görünüyor...
-----------------------------kapıyı kitlesede onları açma yöntemi var :d acil çıkış
-----------------------------tehlike anında musluğu çeviriniz, ininiz ve kaçınız . :D
-
arkadaşlar burası tahribat pis işlerin olduğu yer, eğer salak salak umarım ağır ceza alır gibi yorumlar yapacaksanız siktirin gidin forumtr'de falan takılın burası size göre değil
-
alicem bunu yazdı:
arkadaşlar burası tahribat pis işlerin olduğu yer, eğer salak salak umarım ağır ceza alır gibi yorumlar yapacaksanız siktirin gidin forumtr'de falan takılın burası size göre değil
-----------------------------+1
-
alicem bunu yazdı:
-----------------------------Hocam burda kimsenin senin demenle gidiceğini sanmıyorum. İnsanlara sanki (SAHTEKARLIK YAPMIŞ GİBİ!) siktir git demişsin. Burada kimse kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değil, fikrimce de bu yapılan hiç de hoş değil. Ama yine de Allah yardımcısı olsun umarım akıllanır bir daha tekrarlamaz.
-
Adam neticede ne olur demis siz anayasayi yazmis yorumuna bile gecmissiniz.
-
SyspioniC bunu yazdı:
çok ayıp. bi o arkadaş mi akıllı dünyada? evet ulaşım pahalı geliyo olabilir o arkadaşa. her pahalı gelen sahte paso yaparsa işletme zarar eder. nolur ? yine zam olur. hayat bana da pahalı ama ne sahtecilik yapıyorum ne para basıyorum.
pahalı geliyosa eylem yaparsın kamuoyu oluşturursun dava açarsın vb.
+1 umarım ceza alır :|
-----------------------------götümle güldüm sana (: ne zararı ?
ben burada 120 lira verip 3 ay boyunca bütün ulaşım araçlarına metro otobüs tranvay mnibiüs dolmuş sbahn şehirler arası tren ne boksa işte bütün iletişim araçlarını bedava kullanıyorum
ama adamlar zarar etmiyor :)
sence günde 10 lira adam başı veren 30 günde 300 lira 30 ayda 900 lira
900 lira veren adam zam görüyor zararda diye 120 lira veren adam zam görmüyor öyle mi ?
taraf gazetsini okuma lütfen artık
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
çok ayıp. bi o arkadaş mi akıllı dünyada? evet ulaşım pahalı geliyo olabilir o arkadaşa. her pahalı gelen sahte paso yaparsa işletme zarar eder. nolur ? yine zam olur. hayat bana da pahalı ama ne sahtecilik yapıyorum ne para basıyorum.
pahalı geliyosa eylem yaparsın kamuoyu oluşturursun dava açarsın vb.
+1 umarım ceza alır :|
-----------------------------götümle güldüm sana (: ne zararı ?
ben burada 120 lira verip 3 ay boyunca bütün ulaşım araçlarına metro otobüs tranvay mnibiüs dolmuş sbahn şehirler arası tren ne boksa işte bütün iletişim araçlarını bedava kullanıyorum
ama adamlar zarar etmiyor :)
sence günde 10 lira adam başı veren 30 günde 300 lira 30 ayda 900 lira
900 lira veren adam zam görüyor zararda diye 120 lira veren adam zam görmüyor öyle mi ?
taraf gazetsini okuma lütfen artık
-----------------------------3 ay olmasın sakın :)
-
alicem bunu yazdı:
-----------------------------siktir amk. tahribat.com diye hırsızı arsızı mı olacak, tecavüzcüsü kapkaççısı, teröristi mi olacak? mal mal konuşmayın amk.
umarım ağır bir ceza almaz ama ders olacak nitelikte ceza alır.