Saylan"In Ölümüne Sevinen Zavallılar-Mustafa Mutlu
-
TÜRKAN SAYLAN'A CENAZE GÜNÜNDE BİLE SALDIRANLARA CEVABI TEŞVİKİYE CAMİİ İMAMI VERDİ: 'Eğitime verdiği hizmetlerden ötürü ödülünü Allah'tan alacaktır'
Türkan Saylan'ın cenaze namazını kıldıran Teşvikiye Camii imamı, 'Annesi Leyla Hanım'ın müslüman olup olmaması konusunda dil uzatılmasından fevkalade rahatsızdı' dedi.
Teşvikiye Camii imamı, Türkan Saylan'ın cenaze töreninde şunları söyledi:
"Annesi Leyla Hanım'ın müslüman olup olmaması konusunda dil uzatılmasından fevkalade rahatsızdı.
Bu rahatsızlığını televizyonlardaki konuşmasında izlemiştiniz,
Kendisine kafir denen her müslüman çok rahatsız olur. Dileğim odur ki, bu yakıştırmaları yapanlar merhumenin ölüsüne saygı göstersinler.
Çünkü Peygamber efendimiz, 'Ölülerinizi rahmetle yadediniz' der. Dilerim onlar sevgili Peygamberimiz'in dileğini yerine getirirler.
Prof. Dr. Türkan Saylan Hanımefendi'nin hayatı cehaletle savaş ile geçti."
Eğitime verdiği hizmetlerden ötürü ödülünü Allah'tan alacaktır. Kuran'ı Kerim'in ilk emri 'Oku'dur'...
Gerçekten ölü olanlar, insanlara hizmeti olmayandır.
Bugün 19 Mayıs... Mustafa Kemal Atatürk'ü de rahmetle anıyorum.
Türkan Hanım'ın sevenleri, en az burada olanlar kadar orada da vardır sevgili dostlar
Türkan Saylan Hanımefendi, ölümünden az önce 'Ben görevimi tamamladım' demiştir. Umarız, merhumenin bıraktığı noktadan bayrağı devralacak nice Türkan Saylan'lar çıkacaktır."huzur içinde uyu. herkes keşke senin kadar insan olabilse..
-
bazı gazetelerdeki yorumları okuyunca Allah'dan sadece şunu diledim :
'Yarabbim şu yorumları yazan parmakların sahiplerinin canları hemen alma-hakkında bu iğrenç yorumları yazdıkları kuluna bahşettiğin o illeti ver ki; yavaş yavaş can versinler ve desinler ' Ben bunu hakedecek ne yapmıştım?'..
Türkan Hoca gibi bir insan,bir bilim kadını,bir Atatürkçü aydın - emin olun bir daha yetişmeyecektir.Çok uzun sürer demiyorum,onun gibisi gelmeyecek diyorum.Çünkü böyle büyük insanların yerini kimse dolduramaz!
Allah rahmet eylesin.. -
çağdaş yaşamın,laikliğin.Atatürkçülüğün,battığı nekadar yobaz sefil varmış memlekette bu gün tekrar belli oldu ölene bile saygıları yok kansızların.
-
bende ölümüne sevinen ler arasındayım
bu ülkede dinsiz olupta politikaya soyunan kimse olmadı
rahmetli saylan oldu oda artık rahmetli oldu
bu ülkeye yaptıgı tek şey öğrencilerin beyinlerini yıkamak ve ülke vatandaşının gözünü boyamak eğitime verdiği destek ise fasonn...
-
wegeta59 bunu yazdı:
-----------------------------bende ölümüne sevinen ler arasındayım
bu ülkeye yaptıgı tek şey öğrencilerin beyinlerini yıkamak ve ülke vatandaşının gözünü boyamak eğitime verdiği destek ise fasonn...
-----------------------------ne diyosun lan sen beyinden yoksun mahluk
-
wegeta59 bunu yazdı:
-----------------------------tartışmaya gerek yok :)
feto da çocuk okutuyor dimi :P hatta o da hristiyan yoksul ailelere yardım yaparak onları müslüamn yapmaya calısıyor misyoner gibim bişi..:) ne diyim ki..
-
wegeta59 bunu yazdı:
-----------------------------asıl sizin verdiğiniz eğitim fason sizin eğitimden anladığınız yobazlık,cumhuriyet karşıtlığı,Atatürk karşıtlığı rejimi düzeni çekememe sizin verdiğiniz eğitim.Sizin verdiğiniz eğitim anca Amerikayı tatmin eder o eğitimcilerinizin düşündüğü ılımlı islam-amerikan özgürlüğü sentezli ülke bölme stratejileriniz.Ama merak etme bu topraklar Filistin olmicak bu topraklar Müslüman ölürken ses çıkarmayan Suudi Arabistan olmicak.Burası gerçek Müslümanların burası Vatanseverlerin burası Atatürkçülerin yeridir.Sizin gibi yobaz,gerçekleri göremeyen,himayeci,mandacı kişilerin değil.Dinsiz olması bi insanın seni ilgilendirmez o allahla kul arasında bişeydir.Rahmetli Saylan bu ülkeye hayırlı evlatlar yetiştirdi.Sizin gibi sözde eğitim diyerek Atatürk'e Türkiye Cumhuriyetine düşman kişiler yetiştirmedi.Asıl sizin gözünüz boyanıp kalbiniz mühürlenmiş gözleriniz kör olmuşsunuz.Asıl sizin beyniniz bedeniniz boyanmış.
-
wegeta59 bunu yazdı:
-----------------------------Türkan hoca buna burs vermeyi unutmuş beyinsiz kalmış garibim
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------underzero !
hocam kız çocuklarının okumasını istemeyen kimler ?
bunu gerçekten soruyorum.
birde bu kızgınlık bu hiddet niye ? herkes herkesi sevmek zorundamı?
peşinden gittiği ve sahip çıktığı insanı seven herkes ,onuda sevmek zorundamı?
veya şahsını sevmeyen herkes onun sahip çıktığı değerlerinde düşmanımı?
çok sığ düşünüyorsunuz bazen.
-----------------------------hacı kusura bakma ama sana ne oluyor? sen niye üzerine alınıyorsun? gazete okumuyormusun?yada sen bunu yazıyorsan internet varmış açıp bak bakalım şu sizi hükümetin yalakalıgını yapan haber sitelerini bu kadın için demediklerini bırakmadılar kadını resmen vatan haini ilan ettiler.(keşke sadece vatan haini ilan etseler...)
gündemi takip ediyorsan "hocam kız çocuklarının okumasını istemeyen kimler ?" diye sormazdınız..
-
Sewinenler mi??Ergenekon soruşturması birebir takip ettin mi acaba?Türkan Saylan'ı ne kadar tanıyorsn?Bu arada bu werdiğin www.haber7.com sitesinde çıkan haberlere bi kanıt link wermen mümkün mü?