folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Saylan"In Ölümüne Sevinen Zavallılar-Mustafa Mutlu

Saylan"In Ölümüne Sevinen Zavallılar-Mustafa Mutlu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

-_HaWk_- bunu yazdı:
    -----------------------------

Sewinenler mi??Ergenekon soruşturması birebir takip ettin mi acaba?Türkan Saylan'ı ne kadar tanıyorsn?Bu arada bu werdiğin www.haber7.com sitesinde çıkan haberlere bi kanıt link wermen mümkün mü?

ben sana vereyim

http://www.haber7.com/yorumlar.php?id=404396&s=10

yorumları oku son sayfaya kadar.. bu sadece bu haber başlıgı diger haber başlıklarınada bakarsın

Birinin yapmış oldugu yoruma bakın.. haber başlıgın ilk sayfandaki yorumlardan birtanesi. birde bu yorumlar yöneticiler tarafından onaylatılarak geçiyor...  artık gerisini siz düşünün..

"beyaz_karanfil:

melis kardeşim komiksin gerçekten...şu laiklik belası başımızdan bi defolup gitsede rahatlasak,o günleride görebiliriz inşAllah ve görceğimize eminim...türkan mıdır nedir her neyse o da öldüde dünya bi mikroptan kurtuldu,rabbimin adaleti büyük,inşAllah bize başörtülülere yaşattıklarının bin beterini yaşar Allah katında..."

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Şöyle yazıları okuyorumda herkesin seviyesini görebiliyorum. Allah büyüktür ve tektir. İki tane Fetoş'un orospusu olmuş yazarın yazdıklarıyla ne Allah'ımı ne Memleketimi tartışırım. Ayrıca ölü bir insanın arkasında hiçbir kanıt yokken böyle suçlayarak böyle hakaretlerle konuşan insanlara buradan soruyorum:

Bu mu sizin müslümanlığınız?

Boşuna 2 tane oksijen atomu tüketmeyin!

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

dünya görüşü tamamen zıt bi insandı bana ama ölenin arkasından kotü konuşmamak lazım asla

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

Bu arada türkan saylanın ölümüne sevinenler

Gülen hoca, Aziz Nesin'in ölüm haberini aldığında ne tepki verdi bi arştırsınlar .

Müslüman bi insan nasıl düşünmeli boyle bi durumda anlarlar

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

TOPRAK KABUL ETTİMİ?
    Yazar: sanaldelisi - 2009-05-19 15:18:08
    bu kadını toprak nasıl kabul etti? ama vardır bir hikmeti... aman yarabbi görür gibi oluyorum orası ne feci :|

töbe Yarabbim ya bu gibi paronoyaklar yüzünden insan dinden soğuyor geri zekalı şahsiyet ya..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

Cenazeyi kıldıran imamın konuşmaları ders vericiydi. bazılarına kapak niteliğindeydi

All is well
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wegeta59
    wegeta59's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sizin rahmetli(allah nur içinde yatırsın kötü niyetim yok) türkan başkanınız acaba sağ partiden kayıtlı birine burs vermişmi araştırın

daha ne diyeyim bu herşeyin kanıtı deilmi

""Ben her bahar aşık olurum, filizlenir anılarda gururum 17.05.2000""
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    wegeta59 bunu yazdı:

sen çok fazla yandaş kanal izliyosun Saylan doğudaki kaç tane kız çocuğuna burs sağlayan biri burs verirken sağcımısın solcumusun hangi partiye oy veriyosun diye sorucak hali yok saçma saçma konuşma ! o iftirayı atanlar tek tek gidip sormuşmu acaba sağcımısınız diye ! işlerine gelmeyince iftira atıyolar Saylanda aynı şeyi diyo ne misyonerliğimiz kaldı diyo ne komunistliğimiz ama sizin gibi adamlar olduktan sonra her yazılana inanır yazık utanın kendinizden acizliğinizden bir insanı karalamak günahtır boş yere.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

wegeta59 bunu yazdı:

sizin rahmetli(allah nur içinde yatırsın kötü niyetim yok) türkan başkanınız acaba sağ partiden kayıtlı birine burs vermişmi araştırın

daha ne diyeyim bu herşeyin kanıtı deilmi

sağ partiden birine burs vermek zorunda mı?

konuştukça batıyorsun susmayı dene

All is well
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wegeta59
    wegeta59's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Avira bunu yazdı:
    wegeta59 bunu yazdı:

sen çok fazla yandaş kanal izliyosun Saylan doğudaki kaç tane kız çocuğuna burs sağlayan biri burs verirken sağcımısın solcumusun hangi partiye oy veriyosun diye sorucak hali yok saçma saçma konuşma allahın cahillerinin yazdıklarını okuyosun hem nasıl bilebilirlerki sağcımı solcumu böyle saçma bişey varmı ya ? o iftirayı atanlar tek tek gidip sormuşmu acaba sağcımısınız diye ! saçma sapan işlerine gelmeyince iftira atıyolar Saylanda aynı şeyi diyo ne misyonerliğimiz kaldı diyo ne komunistliğimiz :)

avira egona hakim ol yazdığımı tekrar oku

hangi kayıtlı veya kayıtlı ailenin ewladına yardım da bulunmuş (türkçe yazıyorum farkındamısın)

""Ben her bahar aşık olurum, filizlenir anılarda gururum 17.05.2000""
Toplam Hit: 8017 Toplam Mesaj: 60