folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sevgilim İstanbulda Üniversite Kazandı

Sevgilim İstanbulda Üniversite Kazandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

yahu içime sıçtınız yani

şöyle anlatıyım bazı soruları kız arkadaşım alkol sigara içmez ki banada bıraktırdı zaten.ayrıca öyle çok dışarıda club felan gezen birisi değil hani biraz nasıl desem dini takılır biraz ki  zaten gitmeden önce kapandı ha uzaktamıyız derseniz hani ünide daha çok görüşücez çünkü annesi babasının baskısı yok ben bilecikte oturuyorum ama bende okuyorum aydında 

istanbul-aydın arası 6.5 saat

bu arada istanbuldada oturuyorum yani 

neden herkes olumsuz konuşmuş anlamış değilim :/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Ayrıca evli felan değilim.

hani ünide çapkınlık yaparız ya işte ben yapmam onları basit bi mantığım var : kendine ne kadar güvenirsen karşındakine o kadar güvenirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    MbK bunu yazdı

doğum günü falan yakın tarihteyse güzel bi üçlü set alıyosun yüzüklü kolyeli ve küpeli :-)

parmağında yüzük olan kıza, kız pas vermediği sürece birileri yanaşmaz diye düşünüyorum :-)

istanbul hacı orası uçak sineğe combo dalanlar var :D ama arkadaşa tavsiyem illa bişey olacak değil. ben daha risklisini yaptım ilişkiye uzaktayken başladım şuan bile işlerimden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. yaz tatilinde bile düzgün görüşemedik. bir çok sorun var. ama seviyorum laaan :) o da beni seviyooo :) mutluyum olum :D sende mutlu ol güvenini kaybetme hiçbir zaman zor olacak ama daha güzel olacak emin ol :) hangi şehirdesin bide konuyu açtın siktirdin gittin gel buraya :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    batuhanavl
    batuhanavl's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

yahu içime sıçtınız yani

şöyle anlatıyım bazı soruları kız arkadaşım alkol sigara içmez ki banada bıraktırdı zaten.ayrıca öyle çok dışarıda club felan gezen birisi değil hani biraz nasıl desem dini takılır biraz ki  zaten gitmeden önce kapandı ha uzaktamıyız derseniz hani ünide daha çok görüşücez çünkü annesi babasının baskısı yok ben bilecikte oturuyorum ama bende okuyorum aydında 

istanbul-aydın arası 6.5 saat

bu arada istanbuldada oturuyorum yani 

neden herkes olumsuz konuşmuş anlamış değilim :/

olumsuz konuşmuyoruz abi benim başımada geldi genelde böyle oluyo yani şöyle bir söz vardır yani gözden uzak gönülden ırak
    bu arada dinlede alakası olmaz bu işin

Diplomalı Cahil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

dostum açık konuşmak gerek.Geçmiş olsun..

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Abicim işin zor. Genelde üniye giden kızlar alkol almazsa alkole başlar sigara içmezse sigara içer üstüne başka manita da yapar bu iş böyledir. Tabi kesin diyede bir şey yok olur mu olur

http://yanduvar.blogspot.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Abi, hep böyle konuları gördüğümde ALLAH'Im şu yeni nesil erkeklerin kalbine kıskançlık sok diyorum.

VALLAHİ bak.

Çünkü bu en baştan başlıyor, sadece sevgillileri değil, dede-baba->abi->sevgili

Üzülüyorum ya.

Anlamıyorum, neyse yazacaktım yazmayayım.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Hocam dinle alakası yokta nasıl söylesem hani hocam karşı öyle şeylere

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    qra51 bunu yazdı

Abicim işin zor. Genelde üniye giden kızlar alkol almazsa alkole başlar sigara içmezse sigara içer üstüne başka manita da yapar bu iş böyledir. Tabi kesin diyede bir şey yok olur mu olur

amk öyle bi anlatıyosunuz ki tanıdığım insanlar olmasa vay amına koduklarıma bak diyesim geliyor :D şehir efsanesi bunlar :D içinde olan yan yanayken bile yapar. ama genelleme yapmaya gerek yok. sana öyle denk geldiyse senin şansına valla kardeşim :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

19 sendedir ist de yasayan biri olarakki marmara kadikoy bagdat caddesi hohoooooooo

aydindan hanim hanimcik citi piti birini bul kendine

maserati tarafından 03/Eyl/12 22:31 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
Toplam Hit: 16000 Toplam Mesaj: 139